”Kaikki tapaamamme ihmiset ovat äärimmäisen kiitollisia”

19
1559

Tässä palaa tukikohtaansa joukko nokisia sankareita, jotka taistelevat jättimäistä tulipaloa vastaan 12 tunnin vuoroissa. Ruotsin suurin metsäpalo on raivonnut Västmanlandissa kohta jo kaksi viikkoa.

”Sammutimme palon metsikössä erään naisen talon läheltä. Hän tuli talosta ulos ja tarjosi meille kahvia ja vastaleivottuja pullia. Hän ei tiennyt kuinka voisi osoittaa kiitollisuuttaan meille”, kertoo Martin Ilanner, 41.


Hetkinen. Miten tämä on mahdollista? Täällä sikolätissä on vuosien ajan kerrottu, että ruotsalaisten tapana on kivitellä ja kaikin muinkin tavoin pyrkiä estämään tärkeää työtään tekeviä palomiehiä, mikäli nämä ylipäätään ovat edes uskaltautuneet palopaikalle. Sitä paitsi, kun kuvaa katsoo oikein tarkkaan katsoo, siinä näkyy pelkkiä palomiehiä! Ja olkoonkin, että nokisuus haittaa hieman havainnointia, etninen diversitetti näyttäisi loistavan poissaolollaan. Miten tuollaisella koostumuksella on mahdollista sammuttaa yhtikäs mitään? Taitaa olla lavastettu tarina.

LÄHDEAftonbladet
JAA

19 KOMMENTTIA

 1. Noilla palonsammuttelijoilla on näköjään aikaa litkiä kahvia vastaleivottujen pullien kera samaan aikaan kun metsäpalo jyllää alueella.

  • No ei siinä yksien pullakahvien aikana paljon metsäpaloja sammutella. Ja tuossahan ihan suomenkielellä sanotaan, että he olivat sammuttaneet palon ja sitten vanha rouva tuli tarjoamaan pullaa

    • ”Tässä palaa tukikohtaansa joukko nokisia sankareita, jotka taistelevat jättimäistä tulipaloa vastaan 12 tunnin vuoroissa. Ruotsin suurin metsäpalo on raivonnut Västmanlandissa kohta jo kaksi viikkoa.”

     Koska eivät ole moniosaaja koneisnsinöörejä, niin raskaan työn välissä on pakko pitää taukojakin, tai muuten palaa itse sinne metsään tuupertuneena.
     Paras tietysti olisi jos niitä paperinsa hukanneita koneinsinöörejä olisi paloa sammuttamassa, he varmaan jaksaisivat yhtä soittoa vaikka vuoden ilman khattitaukoa.

    • Ymmärrätkö thallisesti väärin? He olivat sammuttaneet talon lähellä olevan palon, eivät koko saatanan metsää. Aika koneinsinöörejä saisivat olla, jos yhdessä vuorossa jättimäinen metsäpalo sammutettaisiin

  • Irstautujan moraali on näädän moraali. Henkensä ja terveytensä vaarantavat pelastutoimen työntekijät saavat jatkuvaa räksytystä ja pilkkaa osakseen. Muiden hengen ja terveyden vaarantavat maahanluikertelijat ja rikolliset saavat jatkuvaa ylistystä ja puolustelua oskseen.

   • Mitä muuta voi odottaa moraalittomalta ja aivovammaiselta lasten hyväksikäytön hyväksyjältä? Arvoja? Kykyä erottaa oikea väärästä? Ehei.

  • Voi voi jos brankkarit sai vähän KaffeOchBulle perämetsän mummolta. Kyllä takametsän mummo on suuri rasisti ja natsi ja fasisti+impivaaralainen kun ei lahjoittanut palomiehille tarjoamaansa pullakahvia ihquille maahanmuuttaja lapsukaisille.

  • Ruotsidemokraatteja kannattavat rasistit kuuluisi saartaa sinne palavaan metsään, niin tietäisivät miltä tuntuu olla hädänalaisena ilman vapaata liikkuvuutta ulos alueelta.

   • Vertaus ontuu pahemman kerran, sillä tulen kanssa ei voi sopia ja jättää turhanpäiväistä nahistelua sikseen.

   • Ahaa!
    Haaveilet siis alkuperäisväestön holokaustista, tai väärinajattelevien vähintään.
    Mahtaako lemmikkisi olla näiden palojen taustalla?

    • Tietenkin. Kommunistisessa järjestelmässä eri mieltä olevat likvidoitiin. Joten onko se nyt mikään ihme, että tämä keino on myös nykyisten kulttuurimarxistien haaveissa. Irtautujan kaltaiset ihmiset jos pääsevät valtaan, niin meno on nopeasti samanlaista kuin se on tällä hetkellä isiksen hallitsemilla alueilla Irakissa.

   • Ai niin melkein unohtui. Irtautuja on hyvä ja oikeamielinen ihminen joka EI missään tapauksessa itse käyttäydy niinkuin hänen inhoamansa rassikat. Yksi irtautujan helmistä: ””Maahanmuuttokriittissillä” on tunnetusti ollut laajempi käsitys sananvapaudesta. Erinäiset tappouhkaukset ja kehotukset tietyn rodun/uskonnon/kulttuurin edustajien lahtaamiseksi tulee heidän mielestään sallia sananvapauden nimissä.”
    .
    Onneksi haaveilu rasistien polttomurhasta ei ole sitä ”laajempaa käsitystä sananvapaudesta”. Buhahaa.

 2. Toi äänestys on hyvä =D Tuikkaan seuraavan roskiksen tuleen = enemmän töitä = enemmän tuloja. Kaikki palamaan vaan. Eihän se oikeasti noin mene, mutta viheristö vissiin niin luulee

 3. ”Kaikki tapaamamme ihmiset olivat äärimmäisen kiitollisia”. Västmanland taitaa sitten olla se ainoa kolkka Ruotsissa, jossa tapaa vain etnisiä ruotsalaisia.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here