Grimstadissa tutkitaan puskaraiskausta

6
608

Parikymppisen neidon kimppuun käytiin ja tämä raiskattiin sunnuntaiaamuna Grimstadissa. Poliisi etsii nyt tekijää ja tiedottaa raiskaajan tuntomerkeistä.

Epäilty on noin 30 – 45-vuotias, normaalivartaloinen ja tummaihoinen. Etsityllä oli päällään poliisin tiedotteen mukaan tummat vaatteet.

Tieto sattumuksesta tuli poliisille kello 7.01, jolloin silminnäkijä oli soittanut asiasta. Poliisi on toimittanut naisen sairaalaan tutkimuksia varten.

Poliisi toivoo yhteydenottoja kaikilta keskustan ja Lillesandveienin väliä puoli seitsemältä aamulla kulkeneilta ja myös muilta, joilla saattaa olla jotain tietoja sattumuksesta.

Aamulla poliisi eristi alueen Lillesandveienin ja Ebbelsgaten risteyksessä hieman Grimstadin keskustan ulkopuolella, missä raiskaus oli tapahtunut.

”Rikospaikkatutkinta on käynnissä ja poliisi tutkii asiaa”, kertoo Sverre Birkeland Adgerin poliisista Twitterin välityksellä.

Birkelandin mukaan kiinniottoja ei ole tehty.

Vestregaten ja Jørgen Bangs gaten välinen osuus Lillesandveieniä tulee olemaan eristyksissä puolille päivin asti.

LÄHDEAftenposten
JAA

6 KOMMENTTIA

  1. En nyt lähtisi yleistämään. Mikä helvetti sinua muuten riivaa?
    Ja tässä — kään tapauksessa valkoinen mies EI raiskannut. Vai tuliko taas paikalle kirahvinkorkuinen koira tekemään havaintoja (arabialaisin) numeroin?

  2. No, yleinen mielipide multikultin ihanuudesta muuttuu itsestään hitaasti mutta varmasti. Harmi että tämäkin tarvitsee oppia kantapään kautta mm. kantisnaisten raiskausepidemian muodossa. Vähän hävettää olla länsimainen mies mutta toisaalta innokkaimmat mokuttajat kait niitä leidejä taitaa pääosin olla. Mutta silti. Esim. Facebookissa on jo monia runsaspäisiä ryhmiä joissa tiettyjä tahoja kehotetaan palaamaan sinne mistä ovat tulleetkin. Ja että veisivät kivikautiset tapansa mukanaan kun ne eivät sovi yhteen meidän modernin yhteiskunnan kanssa.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here