Kaksi joukkoraiskausta Kalmarissa viime yönä

8
742

Poliisin mukaan Kalmarissa tapahtui kaksi joukkoraiskausta eilen illalla. Raiskausten liittymisestä toisiinsa ei ole löytynyt yhteyksiä.

Ensimmäinen joukkoraiskauksista tapahtui kello 21 – 22 välisenä aikana Kalmarin taajaman ulkopuolella. Uhri oli sienestämässä ollut viisikymppinen nainen. Tapaus on luokiteltu törkeäksi raiskaukseksi.

Toinen epäilty joukkoraiskaus tapahtui sisätiloissa yhden ja kahden välillä yöllä. Epäiltyjä raiskaajia tässä sattumuksessa on poliisin mukaan kaksi. Sattumus on normiraiskaus ja uhri on kolmekymppinen nainen.

”Kummassakin tapauksessa epäillyt ovat uhreille entuudestaan tuntemattomia”, Maya Forstenius poliisin johtokeskuksesta Malmöstä kertoo.

Tässä vaiheessa poliisi ei näe sattumusten liittyvän toisiinsa. Tapausten tutkinta jatkuu johtolankojen etsimisellä, kuulusteluilla ja tietojenkeruulla.

Rikospaikat on eristetty tutkimuksia varten.

Onko teillä mitään kerrottavaa yleisölle?

”Ei tässä vaiheessa”.

Millaisilla resursseilla näitä epäiltyjä rikoksia aiotaan selvittää?

”Ei aavistustakaan. En osaa sanoa tästä mitään nyt”, Maya Forstenius sanoo.

Raiskatut naiset ovat käyneet Kalmarin lääninsairaalassa rutiininomaisissa tarkastuksissa.


LÄHDEBarometern
JAA

8 KOMMENTTIA

 1. Vaikka suvakkihuorat parhaansa yrittävätkin, niin kaikkia ”seksuaalisia hätätiloja” ei pysty estämään…

 2. ”Raiskatut naiset ovat käyneet Kalmarin lääninsairaalassa rutiininomaisissa tarkastuksissa.”

  ”Rutiininomaisissa tarkastuksissa”… Rutiiniapa hyvinnii, mitäpä muuta? Voi saastojen saasta.
  Ne, jotka ovat saaneet tämän tilanteen aikaseksi. Valitettavasti HEIDÄT täytää päästää helpolla, nimittäin päästää *päiviltä! Jos joku pitää tätä puheena, joka on perseestä, tarkoitan luonnollisesti Päivi Lipposta.
  Eli ts. tarkoitan, että marssikentgät jalkaan ja ”Maaottelukävelylle”.

  Maailma ei ole muuttunut tai ole yhtään sen erilaisempi, mitä yksinvaltiaisten Kuninkaiden ja Aateliston ”hallitessa”. ME olemme yhä alkeellinen pahnatalikko kourassa, likaisia kuin siat, haisemme kuin siat, naimme kuin siat, papit tosin eivät pelottele Helvetillä, vaan MEIDÄN on peloteltava HEITÄ viinan vaaroita, huonoista naisista, väkivaltaisten ”ystävien” vaarallisuudesta, torua siitä, etteivät HE halua luopua yhdestäkään Eurosta ”vähäisimmänkään” hyväksi. Ja mikä kaikken KAUHEINTA, MEITÄ ei edes paiskata SODALLA, jossa moni urhea suomalainen voisi kaatua jonkin sellaisen takia, jonka vain vanhat ihmiset muistavat ja siitä on tehty rikoksista pahin; ISÄNMAALLISUUS, SUOMALAISUUS, TOISISTA HUOLEN PITÄMINEN, VANHUKSIEN HOITO, jokaisen suomalaisen TUKEMINEN, joka haluaa kehittää tätä pohjoista maata ja tätä piskuista kansaa, jonka geeniperimä ja DNA on ainutlaatuinen, joka on kehittynyt Jääkausista lähtien sinnitellen runsailla riistamailla metsästäen, marjastaen, viljellen, kalastaen ja palvoen epäjumaliaan, jotka ”antoivat” riista- ja kalaonnen, mutta samalla muistuttaen siitä, että luonnon kanssa on elettävä sopusoinnussa sille lepoakin suoden, eikä vain ryöstää sitä ryöstämästä päästyä. Jos sille ei anna arvoa ja kunnioita, se kääntää selkänsä ja se tietäisi tuhoa ”käyttäjälleen”.
  Monet luonnonilmiöt, kadot, sodat, jääkaudet, kylmät jaksot tämä katajainen kansa ja maa raivasi läpi vuosisatojen kehittäen kulttuurin, josta jo Julius Ceasar sai kuulla turkisten löytäessä Roomaankin ja tuon tuntemattoman oudon pienen kansan, joka oli jossain tunnetun kartoittamattoman maailman ulkopuolella.
  Sitten tuli raskaat ajat ja vaivan vuodet. Valtaan nousivat Sipilä, Stubb/Orpo, Soini ja koko muu narrilauma, joka kertoo valheen totena ja toden olevat valhetta. He kumartavat Kultaista Härkää, EU:ta; tuota viisauden murha-alttaria, joka on koonnut yhteen kaikki Euroopan kunnottomat ja isänmaattomat ”seteliselkärankaiset”, jotka ovat valmiit tuhoamaan oman Maanosansa vain siksi, että HE ovat periaatteettomia, laiskoja, narssistisia, ylpeitä, korskeita ja loppumattoman TYHMIÄ, kyetäkseen ajattelemaan muuta kuin PIKAVOITTOJA ja SHAMPANJAA, joka kuohuu lasissa, joka ei pääse tyhjenemään koskaan. Heille ihminen ei ole edes NUMERO, koska he eivät viitsi pitää edes ”kirjaa”, sillä mitä merkitystä enää numeroilla on? Stalinin Neuvostoliitossa sentään tiedettiin tuhottujen ihmiselämien määrä pilkulleen, sillä oli merkitystä, koska se oli terästuotannon ohella se luku, joka kuvasi Neuvostomaan kehityksen suuntaa ja tilaa.

 3. Joskus ennen, ja siis tarkoitan 1800-lukua tai vielä aikaisemmin, metsään meneminen oli vaarallista koska siellä oli susia jne. Nyt näköjään taas metsät ovat vaarallisia paikkoja yksin kulkea.

 4. Sienestäminenkin on siis hengen- ja terveyden kannalta riskaabelia, ei sienten myrkyllisyyden vuoksi, vaan muukalaisrikollisten takia, jotka vaanivat sielläkin. Mitä voi enää tehdä ilman, että joutuu pelkäämään läheistensä puolesta?

 5. Olisiko laittaa jotain viitettä/linkkiä/selvitystä siitä, mistä em. haastattelu ja tiedot ovat peräisin?
  Enkä siis millään tavalla kannata nykyistä tilannetta Suomessa, tuhansia ihmisiä, joista ei tiedetä käytännössä ja varmuudella yhtään mitään ja rajat edelleen selällään. Valitettavasti ei ole vaikea uskoa, että tällaista olisi mahdollista tapahtua nimenomaan Ruotsissa. :/

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here