Äiti: ”He vetivät tytön pöksyt nilkkoihin ja nylkyttivät häntä vasten”

26
3615

Kolmasluokkalaisen tytön pöksyt vedettiin nilkkoihin ruokasalissa eskilstunalaisessa koulussa. Häntä haukuttiin huoraksi ja lyötiin koulun pihalla. Lopulta tyttö pakotettiin lähtemään koulusta kiusaajien jäädessä sinne.

Kaksi eri viranomaista tutkii nyt sattumuksesta tehtyä kantelua.

Tyttö oli 9-vuotias, kun hän tuli uudelle luokalle Eskilstunassa. Samanikäiset pojat kävivät tyttöön käsiksi välittömästi kuin sika limppuun, käy Koulutarkastuslaitokselle tehdystä kantelusta, mitä Lapsi- ja oppilasasiamies sekä Syrjintäasiamies selvittävät.

Koulun henkilökunta selitti meille, että tyttäremme on blondi ja söpö, minkä vuoksi hänen kiusaamisensa on jännittävää.

”Koulun henkilökunta selitti meille, että tyttäremme on blondi ja söpö, minkä vuoksi hänen kiusaamisensa on jännittävää. Hän on itsevarma, mikä teki keppostelun vieläkin hauskemmaksi kiusaajille”, tytön äiti kertoo.

Vaikka vanhemmat ottivat esiin tytöltä kadonneista vaatteista ja muista tavaroista sekä solvaamisesta, mitä merkittävää ei koulun puolelta tapahtunut.

Tytön tilanne paheni entisestään. Kerran hänet pahoinpideltiin koulun pihalla, minkä koulun kuraattori oli nähnyt. Sattumuksesta tehtiin rikosilmoitus, mutta mitään seuraamuksia ei pahoinpitelijäpojille koitunut heidän alhaisen iän vuoksi.

”Tyttäreni seisoi ruokasalissa tarjotin kädessään. Tuolloin he repivät hänen pöksynsä nilkkoihin ja nylkyttelivät häntä vasten kaikkien nähden”.

Koulussa oltiin tietoisia tytön kiusaamisesta.

Koulutarkastuslaitokselle tehdyssä kantelussa tämä sattumus oli vain yksi muiden joukossa. Pojat olivat myös pitäneet tytöstä kiinni, kutsuneet häntä ”vituksi” ja ”huoraksi” ja myös kiusanneet häntä bussissa koulumatkoilla.

Tilanne äityi niin vakavaksi, että bussiyhtiö tarjoutui ajamaan tytön kodista kouluun ja takaisin yksityiskyydillä, mikä toteutuikin joksikin aikaan. Tämä ei kuitenkaan lannistanut poikia.

”Eräänä päivänä jengi kiiruhti tytön kodille ennen ja piirittivät hänet kodin edustalla. He uhkasivat ’hoidella hänet'”, tytön äiti kertoo.

Koululaitokselle tehdystä kantelusta käy ilmi, että tytön vanhemmat ja koulun johto olivat tavanneet useamman kerran. Vanhempien mukaan tapaamiset olivat olleet tuloksettomia:

”Yksi poika siirrettiin muualla, mutta hän palasi takaisin pian. Pojat notkuvat edelleen koulussa ja tukevat toisiaan, mikä on mahdollistanut kiusaamisen jatkumisen”, äiti sanoo.

”Syrjintäasiamies on nyt aloittanut omat tutkimuksensa tapauksesta. Viranomainen aikoo selvittää kantelua niiltä osin, missä hän on joutunut uhriksi sukupuolensa vuoksi.

”Sen verran voin sanoa, että tämä ei ole mikään uusi asia. Perehdymme asiaan ja palaamme vastauksen kanssa muutaman päivän sisään”, Eskilstunan koulutoimenjohtaja Hans Ringström sanoo toimittajille.

Hans Ringström är grundskolechef i Eskilstuna:

Koulutarkastuslaitoksen yhteydessä toimiva Lapsi- ja oppilasasiamies aikoo selvittää kantelua niiltä osin, kun se liittyy häiritsevään kohteluun koululain puitteissa.

Tytön äiti odottaa koulun toimien perusteellista selvitystä.

Kuinka tyttäresi voi nyt?

”Paljon paremmin. Han on aloittanut uudessa koulussa ja kiusaaminen on lakannut”.

Toimittajat ovat turhaan yrittäneet saada koulun rehtoriin yhteyttä. Vararehtori puolestaan kieltäytyy kommentoimasta yksittäisiä sattumuksia.


26 KOMMENTTIA

 1. Neekeri on neekeri, ei se siitä muuksi muutu. Terveyskeskuksissa ja sairaaloissa ne huutavat kuin pistetty sika ja vaativat puudutusta tikkienkin poistoo. ”Ma pyortya ma pyortya” huutavat aikuiset miehet kun tuodaan puudutepiikkiä lähelle. Tai jos otetaan hiukankin tiukempi ote jotta saadaan esim. ne tikit pois niin kiljutaan niinkuin esinahkaa revittäisiin irti tongeilla.

  Ne on pelkureita, ja samanlaisia kuormittajia kuin mustalaiset. Kummatkaan eivät halua tehdä mitään omien asioidensa eteen vaan olettavat että huutamalla saa tahtonsa läpi. Ja jos se ei onnistu niin sitten paiskotaan tavaroita. Ja valkoiset alistuu…

  Arvatkaas montako kertaa nämä on hengittäneet ilmaa naamareista ilokaasuna?

  • Ai, että kun on hyvää tekstiä!!! Näin se juuri menee. Nämä mustat perkeleet ovat itse sellaisia paskahousuja, että moni kolmivuotias valkoinen tytöntaapero käydessään neuvolassa ja lääkärissä ”käärivät” nämä yöntimot mennentullen. Toki tämäkin riippuu persoonasta ja luonteesta, mutta negridit ovat tasan kaikki yhtälaisia itkupillejä kun tikkua sormesta otetaan.
   Nämä raukkaperseet ovat kyllä itse mitä mielukuvituksellisimmin raakoja, barbaasisia ja brutaaleja väkivallankäyttötilanteessa. Se on nähty puistattavan hyvin Etelä-Afrikan ja Zimbawen valkoisiin asukkaisiin kohdistuneissa ja mustan hallinnon (juutalaisia mukana ANC:ssä) yllyttämänä ja ”siunaamana” kohdistamissa murha-aalloissa, jossa tappaminen ei ole yksistään riittänyt vaan mummosta pieniin vauvoihin on suolestettu ja kidutettu sekä ruumiit häpäisty sellaisiin kuntoon, että ne eivät sovi edes kaikkien aikuisten silmille. Olen nähnyt itse lukuisia kuvia siitä jäljestä, mitä nämä mustat elukast ovat saaneet aikaan. Olen ennenkin tuonut sen esille, että jos pakolaisia Suomeen tuodaan, otetaan näiden maiden vainottuja ja sorrettuva valkoisia. Paperien kanssa ja taustat selvitellen, vaikka epäilen sen olevan turhaa, mutta lakeja noudattaen on mentävä, sillä jos näin toimitaan, kohdemaan hallinto ja yhteiskuntailmasto on terve ja täysijärkinen. Ts. asioita katsotaan rautakouraisesti seisoen vakaalla peruskalliolla oikeiden ihmisten tavoin. Vihreiden, Suomen ev.lut kirkon punapapit ja homoperseet voivat ”yhtyä” pimeillä syrjäkujilla narkkareiden kanssa.

   • Ehdottomasti kannatan turvapaikkojen myöntämistä etenkin hengenvaarassa oleville valkoisille kristityille.
    He eivät tule saamaan turvapaikkaa ei-valkoisista maista joten miksi Suomen eliitti raakalaismaisesti hylkää heidät?

  • Nauraa on teillä komentit …näkee että teillä on pelko perseessä …hyvä antaa kommentia piilos mutta eipä oo miestä kun kun tulee kohille

 2. Mitenköhän tällainen tilannekuva on edes päässyt SVT:n sensuurista läpi, koska onhan nyt jumalauta selvää, että kyseiset pikkuterroristit ovat neekereitä/ählämeitä. Ja missäköhän vitun todellisuudessä tämä paikallinen syrjintäasiamies oikein elää? Kyllä tuossa pitäisi epäillä jotain muutakin syrjintää kuin sukupuolisyrjintää! Kyllä nousee vatsahapot suuhun, kun lukee tällaisia uutisia – vaikka hyvin tiedän, että tämä on arkipäivää myös täällä Suomessa.

  Mutta, mutta, asioiden täytyy ensin muuttua huonommiksi ennen käännettä parempaan. Itse voisin kyllä henkilökohtaisesti ”hoidella” muutaman suvakkihyysärin, sillä sodassa vihollisen hoiteleminen ei tarkoita ihmisen hoitelemista.

  • Tämä ruåtsalaisten touhu menee vielä joku päivä sen verran pitkälle, että tällaisessa keississä syrjintäasiamies syyllistää pottunokkaisen blondi-tytön vietelleen neekerit/ählämit siveettömyyden tielle! Valitettavasti tuo mädännäisyys ja neekereiden/ählämeiden pokkurointi on jo mennyt yli ns. terveen pisteen, josta kärsivät sitten ruåtsalaisten kulttuuri, tavat ja traditiot.

   Ei mene kauaa kun Ruåtsi lakkaa olemasta ns. kansainkoti….

   • Se on tosiasiallisesti lakannut olemasta silloin, kun Ruotsissa tehtiin sosiaalidemokraattinen päätös v. 1975 (Olof Palme) siitä, että maasta ”täytyy” monikulttuurinen valtio, silloin väkiluku oli n. 8 milj. asukasta. Se mikä muutos tuosta ajasta nykyiseen helvettiin on sitä voi sanoa vaikka ”siirtymäajaksi”.
    Ruotsi on apartheit -valtio, jossa tietoisesti syrjitään jokapäiväisessä elämässä valkoisia kanta-asukkaita yhteiskunnan taholta rikosoikeudellisesti, sosiaaliturvan osalta, koulutuksessa, työelämässä ??? …(valkoisten ”työtä”), vapaa-ajallaja kunnallisessa lastenhoidossa, edes muutamia mainitakseni.
    Se, että maahan olisi päätetty tuoda ja levittää pernaruttobakteeria, se EI ole yhtään sen hullumpi tai mieleltään sairaampi projekti. Itseasiassa se olisi henkisesti ja fyysisesti vähemmän kuluttava ja sen kanssa voisi ”elää” ja kuolla rauhassa.

  • Olen huomannut. Ovat ”perhosmaisempia” kuin miehet ylensä. haluavat huomiota…..ja ilokaasua.

 3. Sairas yhteiskunta! Toisaalla kielletään huoraus, mutta kouluissa sallitaan lasten joutuminen huoraksi kasvamiseen. Miten paljon tuon tytön henkiset vammat vielä tulevat maksamaan yhteiskunnalle? Miten kauan nuo mamu-pojat saavat jatkaa kantaväestön sortamista ja kiihottamista väestöryhmää vastaan. Miksi viranomaisia ei panna heti viralta ja rangaista ankarasti, sallittuaan kaiken tapahtua? Onko Ruotsi mukamas oikeusvaltio?

 4. No kai sensitiivinen ja tasa-arvoinen ruotsalaisyhteiskunta vaatii tekijöitä rasistisesta rikoksesta tilille. Tässähän valkoisuutta oli käytetty pontimena, sillä se oli ”jännittävää”.

  Ai eikö, no en minäkään yllättynyt, sillä vain valkoinen voi olla rasisti. Tasa-arvoisesti.

 5. Kyseessähän on vain yksittäistapaus parempaa rasismia jota täytyy suvaita ja ymmärtää?
  Viranomaiset kehottavat värjäämään tukan mustaksi, hankkimaan tekorusketuksen ja juoksukengät?
  Jos blondi ei ymmärrä vetää jätesäkkiä päälle niin ei koulun johdolla ole mitään syytä suvaita moista natsia?
  Aikuiset ovat oppineet sietämään sitä että kantista kohdellaan kuin koiraa, mutta jos nulkit alkavat joukkonylkyttämään kantislapsia kouluissa niin en piittaa paskaakaan vaikka vanhemmat pelaisivat pesäpalloa nulkkien palleilla.

  • En minäkään. Koska poliisi ei suojele kansalaisia, on kansalaisen turha suojella lakiakaan, joka ei suojele heitä.

   Tähän tullaan menemään. Se onko se sivistynyttä on toinen kysymys. Useimmille riittää, että ongelma tulee ratkaistuksi. Ja itseäni ei enää keinot edes kiinnosta kunhan tulosta syntyy.

 6. Kuulostaa tutulta. Yksi tuttavaperhe muutti kaksi vuotta sitten. Syynä oli se että heidän poikaansa kiusattiin koulussa ja painostettiin varastamaan vanhemmiltaan, poika näki painajaisia ja oli muutenkin ongelmissa. Tekijöinä mamunuorten jengi. Kun tuttavani menivät valittamaan koulun passiivisuudesta asiassa rehtorille niin hän syytti lähes suoraan tuttaviani rasisteiksi. Päättivät että helpoimmin ratkaisevat asian muuttamalla alueelta pois. Nykyään alue on niitä harvoja Helsingissä jossa asuntojen hinnat ovat laskussa ja kyseisessä koulussa alkaa olla luokkia jossa suurin osa oppilaista on mamuja. Sekä opettajat että kantasuomalaiset ovat jättämässä koulun.

  • Juu, samaa tapahtuu meilläpäin, Helsingin lähiössä. Asuntojen hinnat tulee sitä mukaa alas, kun multikultti lisääntyy, kaupunki on vuokrannut asuntoja mustalaisille ja muille hienommille roduille, joiden käytöksen ansiosta kaikki huonommat, valkoiset työtätekevät, kärsii nahoissaan ja rahoissaan. Kaikkialle leviävä rappiokäytös näkyy roskaamisena, tuhrimisena jne jne.

   Puhumattakaan, että neekerijengit on alkaneet hakkaamaan sivullisia ohikulkijoita, ihan vain harjoitusmielessä ja karaistakseen vaatimaan lisää oikeuksia itselleen, nääs ”bläk livs mättää”, vai miten se meni.

 7. ”M.Atti”. Näin se menee. Jos kaltoinkohtelijoina ovat sompanssit, eivät koulun henkilökunta korviaan lotkauta. Samoja ongelmia on pikkulasten päivähoidossa, jossa muslimi -kersat hakkaavat, riehuvat, särkevät irtaimistoa ja lyövät suomalaisia – etenkin – tyttöjä ja poikia. Tästä on turha mitään ”yhteydenottoa” tehdä, koska se on aivan sama kuin tyhjän kanssa. Suvakki -hoitotädit (”rasisti ei pääse ddr:läiseen laitokseen edes töihinkään) vain pyörittelevät silmiään ja ulosanti on yhtä hyödyllistä ja asioita ratkaisevaa kuin Kalkkunan ”kuklutus”. Monet vanhemmat, joilla se on taloudellisesti mahdollista, siirtävät lapsensa yksityisiin laitoksiin, koska – ainakaan ihan vielä – eivät sossun litterat ja ”taikaseinän” tsunami pysty kattamaan näitä kustannuksia tällä hetkellä.
  Hyytelöpäät raiskaavat tämän maan Hangosta Nuorgamiin.
  ”Helvetti on tyhjä, kaikki pirut ovat täällä”.’ …..joku viisas mies, en muista enemp.

 8. Ja kyseessä on vielä lapsi, joka on tämän kaiken kokenut. Tyttöjen ”lapsuus” taitaa päättyä siihen kun heidät kotiutetaan kätilöopistolta. Todella surullista. Sotatuomio-oikeusistuin materiaalia. Parempi ”ampua tykillä hyttynen” kuin ei ollenkaan. Kun kyseessä on rikoksesta tyttölasta kohtaan… tulta munille!!! Sen on OLTAVA miehen / pojan osa, koska ritarillisuus on kuolut. Mies on sentään mies ja sellaisena oltava. Miehen on mentävä kuolemaan, kun käsketään, miehen on uhrattava itsensä ja kestettävä sekin, ettei siitä KOSKAAN saa kiitosta! Ja sitä paitsi: ”Kissa kiitoksella elää!”

  • Ei vaikuta. Vie edes lapsesi, jo on? – Helsingin sompanssi -alueelle. Sittenpähän tiedät. että ”todellisuus on tarua ihmellisempää”. Ja kun kerrot (jos kerrot, mitä epäilen) …saat vastauksen, että sepittelet vain rasistisia satuja, joissa ei ole päätä eikä häntää. Miksi? Siksi, että sosiaalidemokraattiseen ja punavihreään ”monikulttuurisuus -tunnustukseen” kuuluu se ”epäpyhä sakramentti”, ettei mikään negatiivinen asia joka liittyy muslimimaahanmuuttajan tekemisiin ja sanomisiin ei ole totta!
   Tämä sitten ”balanseerataan käyrälle” siten, että kaikki mitä kanta-asukas sanoo on mitä suurinta valhetta ja rasismia.
   Tai olet sitten ollut itse koulussa 50-60 vuotta sitten, jolloin ”meno” on hieman kesympää.
   Sitäpaitsi se, että on muslimi tai jotain ihqu-rotua ei tarkoita astraalista pyhimystä, jolla ei ole ns. lihallisia tarpeita. Muslimit eivät kunnioita ”vääräuskoisia”, eikä etenkään länsimaisia naisia, jotka ovat lähtökohtaisesti huoria ”paljastavan” vaatetuksen takia. Me ”nevaan poljettavat” valkoiset heteromiehet seuraamme enintään katseella, koska kotoisessa naisessa on yhtä paljon ihmettelemistä kuin suomalaisessa ruisleivässä. Ja jos yhden miehen voimin tapahtuva seksuaalinen häirintä tai raiskaus tapahtuu, miehestä annetaan niin tarkat tuntomerkit, että hänen oma äitinsäkin siitä poikansa tuntee ja kun poliisi-setä saa ilman ”lisenssiä” ”raivo-rakkautta” harjoittaneen luomakunnan kruunun kiinni. Hänet tuomitaan ja vielä kerran tuomitaan yhteisöllisesti ja tietenkin rikosoikeudellisesti. Se, että rikollinen voi selvitä koko jutusta istumalla sen, mitä kännykkä tarvitsee latautuakseen, ei ole kuin järjestelmän ja demla-tuomareiden syytä, jotka säälivät raiskaajaa enemmän kuin raiskattua naisparkaa. Aamen.

   • Demla -tuomareista puhuen, pitäisi todella selvittää oikein juurta jaksain, esim. persujen tutkimuslaitoksen piirissä, paljonko demlalaisia (evp. tai nyk.) istuu viroissa ja muissa määräävissä paikoissa, joissa häärivät punavihreän ihanneyhteiskuntansa puolesta ja nykyisen yhteiskuntamme rapauttamiseksi, nk. viidentenä kolonnana. Kaikki nämä pitäisi listata, jotta osaamme varautua tulevaisuudessa virkojen uudelleen julkiseen hakuun pistämiseen.

 9. Tytön vanhemmat toimivat tässä tapauksessa hyvin. paljon on sellaisia vanhempia jotka eivät toimi ollenkaan ja menee jopa siihen pisteeseen että lapsia tekee itsemurhan.

  Toisaalta, luuliko joku että nyt pojat lopettivat kiusaamisen..? Ei todellakaan, uhri on vain joku toinen raukkaparka, monikulttuurisuuden alttari on pitkä ja leveä ja jatkaa kasvuaan.

 10. Ja Ruotsin ja Suomen feministit vain huutavat kilpaa, että lisää multikulttia!
  – vain valkoinen mies on paha; raiskaaja ja #lääppijä – mustat ja muslimit sen sijaan kunnioittavat tyttöjä ja naisia!

 11. 2 eka luokkaa kävin Eskilstunassa, onneksi muutettiin Suomeen ennen arabien tuloa. Viimeksi käydessäni kotipaikalla siellä asui enimmäkseen rättipäitä jotka kyräili meitä. Entisessä ovessa luki Hussein ja jollakin oli Suomen lippu ikkunassa.

 12. Mistä ihmeestä yhdeksänvuotias lapsi oppii kähmijäksi ja raiskaajaksi, joka kutsuu itsensä ikäistä tyttöä huoraksi ja vituksi, ja alkaa nylkyttää julkisella paikalla? No kotoa tietysti, ei tuollaista voi oppia mistään muualta.

  Raiskaajalapset (taas uusi suomenkielen sana!) pitäisi sijoittaa ”kuria ja kunnioitusta”-sijaisperheeseen. On teoriassa mahdollista että heistä vielä saadaan lainkuuliaisia, kunhan vain kurissa ei säästellä. Sen sijaan heidän vanhempansa pitäisi pakkosteriloida, jotta uusia lapsia ei synny, ja karkottaa sinne mistä tulivatkin.

 13. Tämä on juuri näitä asioita minkä takia uskon vahvasti että geeneillä on iso osa kulttuurin luomisessa, kyllähän nuo tuota varmasti kotoaankin oppii paljon, mutta siltikin. Tarpeeksi monta yksilöä tietystä geenipoolista ja he luovat samanlaisen ympäristön kuin heidän ”kotimaassaan” on.

  -You can take the tiger out of the jungle, but you can’t take the jungle out of the tiger.-

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here