Naamioituneet nuorukaiset pistivät puodin remonttiin

3
455

Naamioituneet nuorukaiset pistivät Husseinin ja Zamanin tupakkikaupan remonttiin Malmön Lindängenissä. Viikkoa aikasemmin Husseinia oli uhattu hengenmenolla.

Uteliaat ihmiset kerääntyvät Lindängenin keskustassa sijaitsevan tupakkikaupan ulkopuolelle. He katsovat avoimesta ovista sisään puotiin. Sisällä Zaman ja Hussein pyörivät lasinsirpaleiden, suklaakeksien ja kaadettujen hyllyjen keskellä.

”Nyt me pelkäämme. Tätä on jatkunut jo kauan. Meitä on uhkailtu, koska olemme ottaneet yhteyttä poliisiin”, Hussein Turki sanoo.

Keskiviikkoiltapäivänä joukko naamioituneita nuorukaisia vieraili putiikisssa.

”Heillä oli mustat vaatteet ja naaman yli vedetyt mustat kommandopipot”, Hussein Turki kertoo.

Poliisin mukaan riehujia oli seitsemän, mutta puotipuksut uskovat heitä olleen tuplaten enemmän.

Naamiohenkilöt riehuivat kaupassa, kaatoivat hyllyjä ja rikkoivat kylmäkaappien lasiovet mukanaan tuomillaan katukivillä.

Viime viikonvaihteessa Hussein Turki teki rikosilmoituksen, kun ryhmä nuorukaisia oli uhannut tappaa hänet.

Poliisin mukaan uhkailu liittyy alueella käytävään huimausainekauppaan.

Veljekset kertovat, että he ovat pyrkineet puuttumaan kaupan tiloissa tapahtuvaan huimausainekauppaan.

”He piilottelevat huimausaineitaan tänne sipsipussien tai juomatölkkien taakse. Jos poliisi saapuu alueelle, he tuovat aineensa tänne. Me halusimme tämän loppuvan”, Hussein Turki kertoo.

Hänen mukaansa he ottivat yhteyttä poliisiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten.

Viime perjantaina poliisi soitettiin kaupalle, kun nuorukaisjoukko oli uhannut tappaa Hussein Turkin.

”He sanoivat ampuvansa meidät ja polttavan kaupan”, Hussein Turki kertoo.

Kaksi nuorukaista otettiin kiinni. Jo seuraavana päivänä samat nuorukaiset tulivat nuorukaisporukan kanssa uhkailemaan Hussein Turkia uudestaan. Taas soitettiin kissalan pojille, jotka onnistuivat ottamaan kiinni kolme nuorukaista. Tuolla kertaa poliisi löysi kaupan lattialta myös kannabista sisältäneen pussin.

Keskiviikkona 19-vuotias nuorukainen vangittiin epäiltynä oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta. Muut nuorukaiset laskettiin vapaaksi.

”Tämä on uskomattoman vakava kehityssuunta, kun yritetään puuttua oikeusprosessin kulkuun”, poliisin tiedottaja Lars Förstell päivittelee.

Förstell kertoo, että uhkan synkkä pilvi on leijaillut kaupan yllä koko viikon. Muun muassa epäiltyjen nuorukaisten vanhemmat ovat käyneet pyytämässä kauppaa pyörittäviä veljeksiä vetämään pois tekemänsä rikosilmoituksen.

”Poliisin on hoidettava tämä. Kaikki pelkäävät täällä. Tämä on suuri onglema myös monille muille liikkeille”, Hussein Turki sanoo.

Ryhmä lapsia kulkee vilkaisevat kauppaan kulkiessaan paikan ohi.

”He haluavat vain tuhota paikkoja. Sairasta”, yksi tytöistä sanoo.

Vanhempi nainen työntää päänsä kaupan ovelta sisään.

”Haluan vain esittää pahoitteluni”, hän sanoo.

Veljekset kiittävät tuesta.

Hussein Turki on nyt uhkailun vuoksi poliisin suojeluksessa.

”Tunnen oloni nyt turvallisemmaksi, mutta veljeni on edelleen hyvin peloissaan”.


3 KOMMENTTIA

  1. Tuohan voi olla myös anarko-kommareiden puuhia, jäljistä päätellen. Helsingissäkin saivat tuhoja aikaan, eikä varmaan pää selvänä. He vihaavat yrittäjiä ja pärjääjiä.

  2. Joidenkin tupakkalakko ottaa kovasti hermoon. Huomaavaisia nuoriamiehiä. Vassari-jutkulehtien ei tarvitse ”pikselöidä” ”kauppataseen” parantajia. Ai, että kun tätäkin ”onnea” on kauan odotettu. Nassikat ovat ”työhajoittelussa” matkalla ISIS:een. ”Nuorna on vitsa väännettävä”. Tunkua on hellpo ymmärtää, koska ”onntopäät” eli ent. Senaattikiinteistöjen ”tilojen” nykyiset ”haltijat” antavat edut, jotka ovat maltaita kun koltiaiset palavat takaisin ”lakkaansa” eli Svea-mamman ”terroristihautomoon”. ”Verenjuoksuttajalle” annetaan mm. asunto, autokortti… sekä oikeus raiskata kanta-asukas naisia porukalla tai yksin ja siitä maksetaan tuntuvat korvaukset… Ehei. Älkäähän nyt hassutelko! Ei tietenkään uhrille eli naiselle vaan raiskaajille tollaset väh. 15.000 ekeä.
    Sanonpa vain, että kotoisten nationalistiaikojen sotaveteraanien saama kiitos hauenleuka havosen yhteiskunnalta on ollut kuin tiskirätillä olisi lyöty päin kranaatinsirpaletta, joka on yhä ”väärin tapelleen” päässä.
    Aijai. Kunhan Hölmölänkin pepusta -puhujat saavat suolensa käyntiin, niin täälläkin ”veriuralle” lähteneille vintiöille annetaan sellaiset hillot, että siinä vanhustenhoito-ongelmat sun muut ”taakat” katkeavat kuin ”vääräuskoisen” kaula jihadistin ”kirkko näinä päivinä” -ohjelmassa.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here