Kuusi autoa paloi Göteborgissa

3
406

Kuusi autoa paloi Tuve Torgilla Göteborgin Hisingenissä viime yönä. Pelastuslaitos sai hälytyksen kello viiden aikoihin ja 20 palomiestä kolmelta paloasemalta kävi sammuttelemassa autoja.

Viisi palaneista autoista oli seissyt rinnakkain parkissa, mutta kuudes autoista oli useamman sadan metrin päässä muista.

Henkilövahingoista ei ole tietoja, mutta yhden talon julkisivu vaurioitui sattumuksessa. Poliisi kertoo, että useamman henkilön on nähty juoksevan pois paikalta.

”Autot syttyvät harvoin tuleen itsekseen. Toisinaan näin kuitenkin käy, varsinkin tähän aikaan vuodesta. Meidän täytyy perehtyä tähän, tiedämme toistaiseksi liian vähän sattumuksesta”, Göran Andreasson Göteborgin poliisista kertoo.


3 KOMMENTTIA

  1. Tämä lienee pientä etuantia vuodenvaihteen ja joulun tulipaloihin. Saas nähdä joko vuodenvaihde ylittää 2000 auton palorajan. Merkit ainakin viittaavat vahvasti siihen.

  2. Kaksi autonpolttajaa juoksi pois paikalta. Toinen loihe lausumaan: Huonoja ja hyviä uutisia. Huonot ovat, että poliisit ajavat meitä takaa, hyvät ovat, että ovat Göteborgin poliiseja.

  3. Kuulemma ihmiset voivat syttyä itsestään tuleen mikäli uskoo muutamia hämäränpeittoon jääneitä tapauksia, jossa asianomaisesta on jäänyt jäljelle vain toinen kinttu, muun ollessa tuhkana. Tiedä sitten onko tässä nyt sitten autojen ”itsestään” syttymistapauksista kyse. Vaiko kamelinkusta ”kölninvetenä” käyttäviä miehenpuolia, joilla ei ole ”tarkoitusta” elämälleen. Ts. olla vyötettynä pommivyöllä ja siten pamauttamalla itsensä ja korttelillisen pottunokkia ilmaan. Hölmölän poliisi kertoisi pokkana (pokka pitää), että wanhan Popedan pakoputki se vain paukahti. Se, että tapahtumapaikalla on hirrrveetä verimössöä ja kova häslinki ulisivine ihmisineen, sille löytyy ”luonnollinen” selitys, sillä 150 ensimmäiselle asiakkaalle oli Jumbossa tarjolla ilmainen muoviämpäri perin kestävällä rivalla. Siitäkös niin perin ujot suomalaiset kaamosmasennuksesta kärsivät immeiset riehaantuivat vallan kauhiasti. Mutta homma alkaa selviämään, sillä monta mustaa jätesäkillistä on viety jo poseen kuulusteluja varten.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here