Hotellin työntekijä yritti raiskata ruotsalaisturistin Roomassa

5
630

Uutta vuotta juhlistamassa ollut kolmekymppinen ruotsalaisnainen oli juuri saapunut hotellihuoneeseensa Roomassa, kun yöportierierin epäillään tunkeutuneen huoneeseen ja yrittäneen naisen raiskausta.

Kello oli puoli viisi sunnuntaiaamulla, kun ruotsalaisnainen ja muutamat hänen ystävistään palasivat uuden vuoden juhlista Roomassa.

Naisen hotelli sijaitsee ikuisen kaupungin suurella kauppakadulla Via del Corsolla. Ystävät tarjoutuivat saattamaan naisen huoneeseen, koska tietojen mukaan hän oli huppelissa. Hotellin vastaanotossa ollut 36-vuotias yöportieri ei tähän kuitenkaan suostunut.

Ystävät poistuivat, jolloin portieri salamannopeasti hiippasi naisen huoneeseen ja yritti raiskata hänet.

Nainen huusi kuin palosireeni ja hotellin luona vielä seisoskelleet ystävät ymmärsivät naisen olevan vaarassa. Jostain kumman syystä Roomakin oli poliiseja pullollaan vuodenvaihteessa ja ruotsalaiset saivat nopeasti käsiinsä poliisipartion, joka kävi hakemassa hotellin työntekijän talteen.

36-vuotias kiisti hyökkäyksen. Miehen harmiksi hotellin valvontakameran nauhalla näkyi, kuinka hän poistui housut kintuissa naisen huoneesta. Ruotsalaisnainen pääsi kertomaan sattumuksesta paikalliselle poliisiasemalle. Kamarille saapui myös Rooman pormestari Virginia Raggi, joka pyysi naiselta anteeksi kaupungin puolesta.

Hotelli on ilmoittanut, että muutaman kuukauden koeajalla työskennellyt egyptiläismies on saanut potkut.


5 KOMMENTTIA

 1. Hurreilla on suuria haasteita elää elämäänsä ilman että joku rodullistettu yksilö koittaisi työntää piliään ruumiinaukkoihin. Oh well, eiköhän tuo kokemus ollut jo tuttu entuudestaan ihan kotimaisten keppostelijoiden ja muiden älyllisesti taantuneiden hiekkaihmisten ansiosta.

 2. Varmaankin Jihad Sippilän kutsuhuutoon vastannut rauhanuskonnon multikulturelli moniosaaja kultamuna raketti-insinööri?

  • Tämä faaraoiden maasta tullut sankari ilmeisesti koitti rahoittaa rakettitiedemiehen opintojansa tekemällä hieman yötöitä. Minkähänlaisen Steven Hawkingin me menetimmekään, tappio Neuroopan Juunioonin tiedeyhteisölle!

   Ehkä mies haastaa hotellin oikeuteen laittomasta työsuhteen irtisanomisesta? Hänhän vain kävi katsomassa onko naisella kaikki hyvin ja housut sattuivat tippumaan vahingossa jalasta, mikä sitten taasen johti harmilliseen väärinkäsitykseen…

 3. ruotsalaiset naiset ovat raiskausvaarassa aina ja kaikkialla. Jopa lomamatkallaankin. Kuinka tämä jatkuva ”huono onnisuus” voi olla mahdollista, joka lankeaa kuin kirous heidän päällensä?
  Eurooppa on EU:n eliitin mädättämä maanosa, jossa vallitsee kulttuurimarxistinen monikulttuurisuuspolitiikka. Siinä on kylmä vastaus! Eu on ”yhteinäistänyt” eli ”harmonisoinut” koko Euroopan sellaiseksi, että vääräuskoinen valkoinen nainen, josta käytetään huomattavasti lyhyenpää ja kätevempää ilmaisua: ”Huora”.-
  voi joutua (joutuu) raiskatuksi tai väh. ”kähmityksi” koko EU:n alueella kätevästi aivan kuin ”kotimaassaan”. Tämä jos, mikä luo sitä suurta ”yhtenäisyyttä”, josta ”Eurooppa -hymnikin” mahtipontisen koskettavasti antaa hengen tuotteen tavoin tunteä syvässä jossain RINNOISSA.
  Tämä on ainut ”käsin kosketeltava” asia, jossa EU eli poskipussaajien rahakkaiden yhdistys on onnistunut luomaan. Se, että yksittäiset kansallisvaltiot ja etenkin niiden kansalaiset ovat kusessa pakkaseen ajettuina omista taloistaan, sillä aikaa kun tyhjäpäiset, muttei lompsaiset ”johtajat” pelaavat kirppua ja raapivat takapuoltaan, joka sentään puristuu valtioneuvoston krumeluurisiin ränkkyhiin.-

 4. Voi ruotsalaisparkaa, ellei nyt sitten ole homppeli, joka olisi houkutellut musulmaanikon munasilleen. Oletteko muuten miettineet, mitä Jari Sillanpää ajattelee, kun laulaa kuumia rakkauslauluja? Ihan varmasti ei mieti mitään naisia, vaan karvaisia miesten tuhkaluukkuja. Miksi siis homppelin laulut voi upota suomalaisiin mummoihin?

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here