Ex-kansanedustaja varoittaa Ruotsia islamisoitumisesta

6
1096

Tämä on jo niin kuultu. Joku rasisti ruotsidemokraateista levittää taas sitä iislamofoobiaa? Ehei. Tällä kertaa varoituksen sanat kaikuvat suoraan pahuuden ytimestä, islamistisesta ympäristötuhopuolueesta.

Äskettäin Facebookissa julkaisemassaan uuden vuodentervehdyksessään islamistisen ympäristötuhopuolueen entinen kansanedustaja ja nykyinen maakuntapolitiikko Rebwar Hassan varoittaa Ruotsin islamisoitumisen seuraamuksista. Aktuellt Fokus -sivustolle antamassa haastattelussa hän sanoo kulttuurirelativistisen ympäristötuhopuoleen antaneen periksi islamistisille intresseille. Rebwar Hassanin mukaan hänen puolueensa ei ole edes hallituskelpoinen.

Facebook-päivityksessään Hassan kirjoittaa muun muassa: ”Olenko minä vihaisin kriitikko? En usko, sillä viha puolueen korkeinta johtoa kohtaan niin suurta, kun he ovat antaneet periksi niin suurissa ja ympäristöliikkeen kannalta tärkeissä asioissa. Kaiken kukkuraksi kompromissit on tehty, koska puolue on halunnut osoittaa hallituskelpoisuutensa. Minun ja monen muun käsitys on, että asia on tasan päinvastoin. Näin ollen puolue ei ole hallituskelpoinen ja sen pitäisi mitä pikimiten tehtävä johtopäätökset tästä. Vihreä puolue ansaitsee paremman kohtalon kuin täysromahduksen vuoden 2018 vaaleissa”.

Entinen kansanedustaja kirjoittaa, että romahduksen välttääkseen puolueen johdon on erottava. Loppu päivityksestä on omistettu sille, että islamistit ovat soluttautuneet ympäristötuhopuolueeseen.

Näin väkeville väitteille sikolättiläisetkin haluasivat varmasti kuulla jonkinlaisia perusteluja.

Uuden vuoden päivityksessäsi varoitat Ruotsin islamisoitumisesta. Voitko hieman konkretisoida, mistä oikein olet huolissasi?

”Pitkässä juoksussa siitä, että Ruotsista tulee toimimaton valtio islamistisine rinnakkaisyhteiskuntineen, joita johdetaan sharian lakien mukaan. Heidän, meille käsittämättömästä salafisti-imaamien paasauksesta taivaasta ja helvetistä, mikä vastaa aivopesua. Kun homma on valmis, demokratian lait korvataan allahin sharialla. Näin on asian laita muslimimaissa. Lyhyemmällä perspektiivillä huolettaa kunniaväkivalta, mikä ilmenee naisten alistamisella neitsyystarkastuksiin, sukuelinten silpomisina, lapsiavioliittoina, serkusavioliittoina sekä nyrkin ja hellan väliin jääneillä naisilla, jotka eivät pääse osallistumaan modernin ja tasa-arvoisen yhteiskunnan rientoihin. Ei sovi myöskään unohtaa koko ajan kasvavia rikollisia maahanmuuttajajengejä, eikä sitä, että salafistien sallitaan saarnata islaminuskon ylivertaisuutta ja Islamilaisen Valtion hyväksyntää”.

No, voitko kertoa konkreettisia esimerkkejä islamisoitumisesta?

”Kelpaisko maassa tehdyt tuhannet impeyskontrollit, sukuelinten silpomiset ja naisia lähiöissä kyttäävät sharia-poliisit? Naisia kontrolloidaan jatkuvasti. Yksi esimerkki on myös ”naisten uimavuorot”. Burkat, niqabit ja hijabit ovat näkyviä merkkejä alistumisesta, (mitä islam käännettynä tarkoittaa) joita aivopestyt akat käyttävät ja muut pakotetaan käyttämään”.

Kirjoitat myös, että ympäristötuhopuolue on vaarassa romahtaa, ellei sen johtoa vaihdeta. Millä tavalla tilanne on näin huono puolueessa?

”Puolueessa vaikuttavat islamistit ajavat separatismia muun muassa ”naisten uimavuorolla”, burkan puolusteluilla sekä vertailemalla Islamilaisen Valtion murhaajia Hölmölää toisessa maailmansodassa auttamaan lähteneisiin vapaaehtoisiin. Tyhmempikin äänestäjä tajuaa, että puolueessa ihonväri tai uskonto (aina islam) on tärkempi asia kuin ympäristötietoisuus tai että luottamustoimiin valitaan henkilöt demokraattisin perustein. Kun keväällä 2016 Kaplan– ja Khan-kaustit olivat päällä, puheenjohtajat eivät edes tajunneet, että suuri yleisö oikeasti pitää sitä syrjintänä, että joku kieltäytyy kättelemästä naisia tai notkuu yhdessä salafistien ja Erdoganin kamujen kanssa!”

Kirjoitat vielä, että ruotsalaiset ovat unohtaneet, miten he loivat ruotsalaisen hyvinvointivation, mikä passaa hyvin salafisteille. Mitä tarkoitat tällä?

”Suurin ponnistuksin ja ruotsalaisen teollisuuden onnistumiset loivat ne rikkaudet, mitkä olivat hyvinvointivaltion edellytys. Ympäristön eteen tehty työ on ollut menestyksekästä ja maata on kehitetty tarkasti suunnitellen. Monimutkainen järjestelmä, mihin kuuluu muun muassa terveydenhoito, koulu, oikeuslaitos, kaupunkisuunnittelu ja konsensushakuinen ajattelu, on kehittynyt ajan myötä. Tarkoitan siis, että yksilölle on asetettu suuria vaatimuksia tässä prosessissa mukanaololle. Nykyajan ”kaikkea kaikille”-hömpötys toimii tasan niin kauan tämä paletti pysyy kasassa. Tämä meidän systeemimme puutteineenkin on niin kamalan paljon parempi verrattaessa sitä mihin hyvänsä muslimimaissa näkemääni, että ruotsalaisten tulisi olla huolissaan systeemistään. Myös vasemmistoliikkeellä tulisi olla syytä huoleen. Suurten ryhmien islamisoituminen ja syrjäytyminen on pommi, joka vain odottaa räjähtämistään. Tämän verran historiaa ja uskontohistoriaa luulisi Humanitäärisen Suurvallankin kouluissa opetettavan”.

Olet aikaisemmin kritisoinut puolueen johtoa islamistien paapomisesta puolueessa. Koetko, että tämä jatkuu edelleen?

”Nykyään esimerkiksi melko moni ympäristötuhopuoluelainen liputtaa homoilun puolesta ja rinnakkaisyhteiskuntaa vastaan – ja tietenkin kaikki ovat kauhean feministejä, mutta todellisuudessa islamistisen järjestöjen tukeminen valden rahoilla jatkuu esimerkiksi kulttuuri- ja kouluministeriöiden tomesta. Jonkun pitäisi oikeasti esittää kysymys, miksi salafistiset vihasaarnaajat kehottavat kuulijoitaan äänestämään islamistista ympäristötuhopuoluetta. Islamistisen hapatuksen suosia, kuten huivipelleily ja erilliset uimavuorot ovat olleet kovassa huudossa puolueessa. Lähiöiden ongelmat eivät kiinnosta sormet menevät korviin heti, kun joku sanoo sanan kunniaväkivalta. Islamismiin liittyviä ongelmia pidetään sosio-ekonomisina pulmina. Ja minut on leimattu puolueen sisällä islamofobiseksi!”

Mikä olisi paras tapaa vastustaa puolueisiin soluttautuvia islamisteja?

”No se ainakain auttaa, jos kaikki valden tuki otetaan pois heidän epädemokraattisilta järjestöiltään, mikä onneksi tapahtui Ruotsin nuormuslimien tapauksessa. Sitten tulisi ymmärtää, että (myös Qatarin, Saudi-Arabian ja Turkin rahoittamat) salafistit aivopesevät jäseniään, jotka sitten laumoittain reissaavat kurkunleikkuumatkoilleen. Ei tämän pitäisi olla mahdollista modernissa yhteiskunnassa. Uskonnonvapaus pohjimmiltaan tarkoittaa sitä, että valde ei sotkeudu uskonnolisiin asioihin ja ehdottomasti sitä, että islamistit eivät voi irtisanoutua yhdessä tehdyistä demokraattisista päätöksistä”.

Rebwar Hassan on Tukholman läänin maakäräjäedustaja, ympäristötuhopuolueen Skärholmin osaston ryhmäjohtaja ja enteinen kansanedustaja. Alkuperäinen Facebook-päivitys on luettavissa tästä.


Samaan aikaan Yleisradio toitottaa, että Hölmölän pääkaupungin äänestäjistä neljäsosa olisi antamassa äänensä tälle samalle lössille, joka nimestään huolimatta tahtoo hävittää kaiken vihreyden Helsingistä muun muassa raiskaamalla Keskuspuiston ja tuhoamalla Malmin lentokentän. Lisäksi he elävöittäisivät katukuvaa kerjäläisarmeijoilla ja muilla kaukomailta haalituilla tyhjätoimittajilla, jotka notkuvat tyhjyyttään kumisemaan jääneillä kaupunkibulevardeilla, kun välttämätönkin yksityisautoilu on saatu kielletyksi ja liike-elämä on toimintamahdollisuuksien mahdottomuuden vuoksi siirtynyt kokonaan kaupungin rajojen ulkopuolelle.


6 KOMMENTTIA

  • Vaalisumutusta kaikkialla. Ei pidä uskoa näitä nyt juuri ennen vaaleja tapahtuvia käännynnäisiä, jotka ovat aina ajaneet suvakkimultikulttia olan takaa vaivoiksemme. Ihan sama, mitä vaalipropaganghistit nyt keksivät valehdella, ei mene läpi.
   Sen sijaan on tulossa uusi Reformi -ehdokaslista, jolta löytyy aina samaa mieltä olleita, selkärankaisia suomalaisia.

 1. Nyt on monella suvakilla mennyt kahvit väärään kurkkuun. Sen lisäksi on mitä ilmeisemmin erittäin vaikea heitellä rasismikirveitä, kun mielipiteen laukoja on kulttuurimarxistiseen tyyliin suuren sortopääoman omaavasta ryhmästä. Ilmeisesti ainoa vaihtoehto tässä tapauksessa on vaieta kirjoitus kuoliaaksi ja jatkaa niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

 2. Helsinki on hulluja täynnä, jotka ovat menettäneet täydellisesti kosketuksen todellisuuteen ja siihen kaikkein tärkeimpään: Elämään!
  Nämä yliopistoissa aikaansa viettelevät punavihreät ikiopiskelijat, jotka eivät ole päivääkään elämässään tehneet mitään hyödyllistä tuottavaa työtä, joka veisi tätä onnetonta kansakuntaa eteenpäin ”rautahansikkaalla” eli ulkomaanviennillä taloudellisesti eteenpäin.
  EI! Nämä ”apuraha -tutkijat” tekevät tutkimuksia, jotka voisi kuvailla esim. ”Kartoittamistutkimus” sontasittiäisen ilmavaivoista ja kuinka ”ruokavalio” vaikuttaa siihen ja kuinka sitä voisi paremmin hallita ja pienentää ”otsonikadon” pienentämiseksi maailmanlaajuisesti”. Luonnollisesti opetusministeriö ja ympäristöministeriön rahoitusta about 10 000 000 ekeä. Osarahoitusta myöskin saadaan Helsingin Huikkakunnasta liköörien muodossa, johon kökkään myös he ekumeenisten hyveiden vallitessa lupaavat osallistua täydellä sielulla.

  ”ÄKSÄN” voima on huumaavan vahvaa. Ex-kansanedustaja ja vieläpä mussukka -hihhuliämpäristö -sekamelisopan -puolueen etustaja puhuu VIISAITA.
  MUTTA mitä tuo enää auttaa. Ei mullahi ole ruotsia pilannut. Sen ovat pilanneet vähämieliset ruotsalaiset itse keksaisemalla ”monikulttuurisuuspolitiikan”, jolla v. 1975 sosiaalidemokraattisella päätöksellä päätettiin, että homogeeninen kansankoti, jossa jokaisella silloin fiksulla ruotasalaisella svenssonilla on oikeus koulutukseen, sosiaaliturvaan, turvallisuuteen, terveydenhoitoon, siisteihin töihin (suomalaiset hikosivat sulattojen ääressä), kirkoissa uskottiin Jumalaan ja himoittiin synnikkäästi vastakkaista sukupuolta.
  Eli ”Maanpäällinen paratiisi”, jota Euroopan ja etenkin maantiedon hallitsevat amerikkalaiset kadehtivat tuota rikkautta, joka oli henkistä ja aineellista.

  MITÄ TÄSTÄ ON JÄLJELLÄ??? V: Burka!!!

  • Karmea totuus on, että koko Suomi on mädätyksen keskipisteessä. Uskomatonta kyllä, jopa museoala on julkaissut viimeksi Helsingissä epänormaaleja ja poikkeavia koskevan kannustavan artikkelin, vaikkei museoilla luulisi olevan mitään kantaa seksuaalipolitiikan muotoutumiseen nykymaailmassa. Näitä mädättäjiä siis riittää kaikkialla, ne ovat nk. viides kolonna.
   Olen useasti kehottanut, että eräs tärkeimpiä tehtäviä Suomalaisille ihmisille olisi nyt selvittää, ketkä nyt päättävissä asemissa olevat ovat kuuluneet ”dismokraattisiin lakimiehiin” eli Dumlaan, kuuluisaan kommunistiseen, kulttuuris-marxistiseen leegioon, jonka jäseniä on jo vuosikymmeniä ollut maatamme mädättämässä. Kun näiden nimet selvitetään, selviää samalla monet muutkin mysteeriset tapahtumat maassamme, joita ei normaalijärjellä voi tajuta. Ja samalla saadaan selville, ketkä ovat nuorimpia jäseniä, jotka edelleen ovat tuhoamassa kansallisaatettamme.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here