Seksuaalirikoksia porealtaassa – nuorukainen otettu kiinni

3
748

Nuorukainen on otettu kiinni epäiltynä seksuaalisista ahdisteluista, jotka olivat tapahtuneet yhdessä Gustavsvikin uimahallin porealtaista.

”Nuorukaista epäillään kolmesta seksuaalisesta ahdistelusta Gustavsvikin uimahallissa”, Lotta Lindblad Örebron poliisista kertoo ja jatkaa:

”Nuorukaisella ei ole minkäänlaisia henkilöllisyyspapereita”.

Ahdistelut olivat tapahtuneet porealtaassa ja niiden kohteeksi oli joutunut kolme nuorta naista.

”Uhrit ovat iältään 16 – 20-vuotiaita. Hän oli lähennellyt heitä epämukavalla tavalla; hiplannut heidän reisiään ja lantionseutuaan”.

On vielä epäselvää, liittyvätkö eiliset ahdistelut vastaavanlaisiin sattumuksiin viime maanantaina. Tuolloinkin rikosilmoituksen mukaan joukko nuorukaisia oli ahdistellut porealtaassa.

”Nuorkaisjoukko oli ahdistellut seksuaalisesti nuorempaa naista. He olivat hinkanneet naista porealtaassa”, Lotta Lindblad kertoo.

Uimavalvoja oli soittanut poliisin paikalle eilisten sattumusten vuoksi. Lotta Lindbladin mukaan valvoja oli tunnistavinaan ahdistelijan yhdeksi maanantaina ahdistelleista nuorukaisista.


3 KOMMENTTIA

  1. ”Lotta Lindbladin mukaan valvoja oli tunnistavinaan ahdistelijan yhdeksi maanantaina ahdistelleista nuorukaisista.”

    Tuo vahvistaa jo kauan ”rasistien” keskuudessa tunnetun asian: Kaikilla ruotsalaisilla on ns. ”matu-kaihi”. Tämä sama ”epidemia” on myös levinnyt Hölmölään. Tämän ”tartuntataudin” alku -kantajina ovat sosiaalidemokraatit ja vihreät. Eli nämä ”uimataitoset” matuinvaasio -surffarit, jotka pysyvät pinnalla kuin korkki tyhjäpäisyytensä ansiosta avan kuten olisivat ”ponttoonien” varassa.
    Mutta sen sijaan tämän ”päivänäön” menettämisestä seuraa kompensoivasti ns. yönäkö, josta jokainen kulmakunnan Kissa ja Pöllö ovat ”luonnonsuojelullisen” -kateellisia. Tämä suvakkien ”taudin” sivuoireena on – kuten me kaikki älylliset kädelliset tiedämme – se, että kaikki pienimmätkin kanta-asukkaiden pikkurikkeetkin, jotka tunnemme ns. ”rasistisina rikoksina”, jotka ovat lisääntyneet niin kamalasti, että parhainkin kalavale kuin hartaimman tapa -kristityn uskontunnustus siitä, mitä pahaa on taas tullut tehtyä ja ajateltua. Sillä kuten me kaikki sen niin katkeran hyvin tiedämme olemme kuin Metsäjäniksiä valkoisessa talvipuvussamme talvena, jolloin se antaa odottaa itseään kuin nainen rättikaupan alennusryntäyksen aikana. Eli parta kasvaa kuin entisellä mullahilla. Eli kaikki se mitä muslimin ”miehuuteen” kuuluu tässä maailmassa, jossa on yli 7 miljardia ihmistä. Ts. näillä ”aavikkokeuilla” riittää ”puuhamaata” kuten me kengät ”väärissä jaloissa” ja väärin paskantevat suomen vähälukuinen kansa tiedämme kuunneltuamme Mikko Alatalon ”länkytystä” kokonaista 15 kesää, joka sivumennen mainitakseni vieläkin kuormittaa psykiatrista sairaanhoitoa kuten Norsu ”pikku-viiua”. Mutta kuten tiedämme jihad-sipilän eli tuon kansakuntame pää -”puliveivarin” ansiokkaan (hänelle itselleen) politiikan ansiosta hoitotulokset ovat olleet elitistisen loistokkaat, koska psykiatrisia hoitopaikkoja on raakattu pois kalifaatista urakalla. Tämähän tahtoo bamlata sitä, että kun ei ole hoitopaikkoja, ei ole rekisteröitäviä potilaitakaan. Tosin supo ja valpo seuraavat näitä ”uhkakuvia” – osa heistä tosiaankin ovat kamalan näköisiä – kalttaamalla kuin perskärpänen heidän jokaista konttaustaan märällä kadulla. Sitävastoin ”vastuullisille” ei anneta vain jopoa, vaan ihan aikuisen oikee kuorma-auto, että saavat huristella sinne tänne kuunnellen viimeistä Allahin hittiä: ”Rekkamies”-
    pitää vääräuskoisen tiellä”!

  2. Missähän on valkoiset miehet, joiden pitäisi suojella valkoista naista? Onko niitä enää?

    • Jospa valkoiset naiset ovat ajaneet ne tiehensä? Tai ei nyt naiset yleensä, mutta se äänekäs ja aggressiivinen feministifaktio, joka on aikaansaanut sen, että tuntemattoman naisen katsominen, lähestyminen tai puolustaminen on aina riski. Miksi siis vaivautua.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here