Mies raiskasi 13-vuotiaan tytön koulun vessassa

17
1058

Miehen epäillään raiskanneen 13-vuotiaan tytön koulun vessassa. Miestä syytetään nyt lapsen raiskauksesta sekä oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, kun hän oli uhkaillut tyttöä pahoinpitelyllä, jos hän kertoisi sattumuksesta poliisille.

Syyteen mukaan sattumus tapahtui juuri ennen joululomia. Miehen epäillään pakottaneen 13-vuotiaan koulukaverinsa vessaan, minkä jälkeen mies oli lukinnut oven ja raiskannut tytön (penetroitumalla sekä ykköseen että kakkoseen).

”Todistelu perustuu lähinnä tytön kertomaan. Sitten meillä on lääkärintodistus oikeuslääkäriltä, jossa todetaan, että tytön vammat sopivat yhteen hänen kertomansa kanssa”, Östersundin syyttäjänkamarin pääsyyttäjä Stefan Ekeroth kertoo.

Epäilty mies otettiin kiinni sattumuksen jälkeen ja hänet vangittiin muutamaa päivää myöhemmin.

”Hän kiistää rikoksen”, Stefan Ekeroth sanoo.

Miehen käymän koulun – missä epäilty rikos myös tapahtui – johdosta ei kerrota mitään, miten sattumuksesta tullaan informoimaan koululla, mikäli epäilty raiskaus todetaan tapahtuneeksi.

”En kommentoi”, koulun rehtori sanoo.

”Sen verran kuitenkin kerron, että mies on suljettu koulusta poliisitutkimuksien ajaksi”.

Tämä tarkoittaa sitä, että Mohammed ei pääse takaisin opintojensa pariin, vaikka hänet laskettaisiin vapaalle jalalle oikeudenkäyntiä odottamaan.

Päivitys 07.02.2017

Östersundin käräjäoikeus katsoi 18-vuotiaan miehen kajonneen 13-vuotiaaseen tyttöön östersundilaisen koulun vessassa hieman ennen joulua.

Oikeuden mukaan 13-vuotias oli mennyt kouluun tapaamaan kaveriaan, jolloin hän oli kohdannut tuolloin vielä 17-vuotiaan lapsukaisen, jonka kanssa hän oli ollut jonkinlaisessa yhteydessä sosiaalisessa mediassa.

Tuomiossa todetaan, että mieslapsonen oli väkivalloin painanut tytön seinää vasten, repinyt hänen vaatteet pois päältä, pitänyt kiinni ja pakottanut harrastamaan seksiä vessassa, minne lapsukainen oli tytön raahannut.

18-vuotias tuomittiin myös lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tämä sattui yksityisasunnossa Östersundissa joulukuun puolivälissä.

Syyttäjä oli esittänyt lapsosen tuomitsemista raiskauksesta molemissa sattumuksissa, mutta käräjäoikeus oli toista mieltä, sillä 14-vuotias tyttö oli jakanut toosaansa vapaaehtoisesti.

Mutta koska tyttö oli alle 15-vuotias, kyseessä oli rikos riippumatta siitä, halusiko tyttö kikkeliä vai ei.

Syyttäjä oli toivonut, että 18-vuotias olisi tuomittu myös asianomistajan uhkailusta, koska hän oli uhannut 13-vuotiasta pahoinpitelyllä, jos tämä olisi hiiskunut kenellekään raiskauksesta. Käräjäoikeus hylkäsi tämän syytteen.

18-vuotias nuorukainen joutuu maksamaan uhreilleen yhteensä 140.000 kruunun korvaukset.

Miehen iästä on liikkunut erilaisia tietoja. Syyttäjän mukaan mies oli 18-vuotias kepposet tehdessään, sillä Maahanmuuttovirasto oli tarkistanut lapsosen ikää vuodella ylöspäin.

Käräjäoikeus päätti kuitenkin uskoa lapsukaisen keksimää syntymäaikaa, jolloin hän oli tekojen aikaan enää 17-vuotias, mikä alensi hänelle tuomittua rangaistusta.

Siltikin tuomio oli ankara, kaksi kuukautta vankeutta.


17 KOMMENTTIA

 1. Tässä kohtaa voi jälleen kysyä politikoilta:”Kuinka monta raiskausta on hyväksyttävä määrä?”.

  Nythän niitä tapahtuu tilastoista laskien ~18kpl vuorokaudessa, Ruotsin maalla.

 2. Taas näitä!!! Ei nyt mennyt aivan patologille asti.
  Hmmm… Hölmölässä tälläisen ”sattumuksen” tullessa yleiseen ”tietoon” merkitsee sitä, että siinä on jo ehtinyt miespolvi jos toinenkin vaihtua. Wanhan jäärät muistelevat: Se oli sinä kovana talvena kun sudetkin tulivat rappupäähän halleja syömään. ”Meinasihan siinä mennä vakainen lapsikin suden suuhun. Mutta eipä sille länsmanni nakannut paskaakaan.” Kuulemma oli niin kiirusta kun brannimannien (palomies) piti hosua Vokin sammutuksessa, etteivät partalapsosten perskarvat kärähdä. Itse olivat sytyttäneet, mutta paras tutkintalinja on, eräs rapajuoppo joka kävi kusaisemassa tuon”kulttuurikeskuksen” seinään, että selvä tuhopoltto se on. Hankala mies ikänsä ollut….JOOO! Mutta hauska nimi miehellä. ”Saviseläksi” kaikki sitä sanovat! Mutta oli pirun kova vyöryttämään juoksuhautoja sodassa…. JOOOO…”

 3. Vai niitä rehtoreita, joka eivät kommentoi, että koulun maine ei kärsisi vahinkoa. Oppilaiden käsrsimistä vahingoista ei niin ole väliä. Rehtorille voisi tietysti esittää kysymyksen, että kenen hän luulee haluavan laittaa tyttölapsensa kouluun, jossa uhkana on raiskatuksi joutuminen ja jossa rehtori pyrkii painamaan villaisella moiset tapaukset.

 4. Hohhoijjaa.

  Eipä tästäkään uutisesta oltaisi tässä sivustossa kuultu, jos tekijä olisi ollut perus kiimainen Svensson.

  • Asiahan on suorastaan päinvastoin. Jos se olisi ollut tavallinen Svennso, se olisi uutinen. Nyt se on Irtautujalle vain hohoijaa, koska hän kaipaa joukkoraiskauksia.

  • ”perus kiimainen svensson”??? Mistä moisen kummajaisen löydät. Hoida sinä se, minä etsin yksisarvisen!

  • Ei perusSvensonit ole yläasteella aikuisina lapsen statuksella perseraiskaamassa koulukavereitaan. Haastan sinut etsimään yhdenkin perussvenssonin tekemän perseraiskauksen missään koulussa ikinä. Eipä taida löytyä, kun perusruotsalaiset eivät ikinä ole niin sekopäisiä, kuin kiimaiset lemmikkisi.

   Sei ei tietenkään sinua haittaa, koska mielestäsi kulttuurillinen rikkaus(itselleni ei ole ikinä selvinnyt mitä se edes tarkoittaa) on niin hieno asia, että pienet perseraiskaukset ovat pieni hinta siitä. Toisekseen voi vähän virtue signaloida hienojen ihmisten runkkiringeissä a’la rasmus siitä miten tämäkin jälleen oli taas yksittäistapaus. ”Mutta ei se minun tuntemani Ahmed ainakaan koskaan ole ketään raiskannut…” eiks niin?

 5. Irstautujalle: Eivät peruskiimaiset Svenssonit raiskaa luokkakavereitaan koulun vessassa, kas kun sattuvat olemaan saman ikäisiä luokkakavereittensa kanssa. Tämä abdullahmohammedjne taas oli varmaankin näitä väitteensä mukaan enintään 15v partalapsia joiden todellinen ikä lienee parikymmentä vuotta korkeampi. Vaan ihan se rasmusksen rassistien mukaan oli ihan työtön omaa syytä, mitäs meni kouluun.

 6. Minua ei lakkaa hämmästyttämästä näiden asenne. Vaikka olisi miten kiistattomat todisteet syyllisyydestä, nämä kiistävät kaiken. Tämä häikäilemätön valehtelu tosiasoiden edessä on niin käsittämätöntä, ettei sitä voi länsimainen ihminen ymmärtää. Joka helvetin kerta. Sitten otetaan marttyyrin viitta olkapäille. Kuljetaan oikeissalista pois vääryyttä kärsineen näköisenä. Kuin mikäkin jeesus.

  25 vuotta sitten Suomessa joukkoraiskaus oli täysin tuntematon käsite. Ei voitu edes kuvitella, että löytyisi useampi samanlaista pervoa naista raiskaamaan. Raiskaajat olivat yksinäisiä luusereita, jotka eivät saaneet naista muuten. Näille tyypeille se on jonkinlainen urheilulaji, josta vielä ylpeilevät (usein kuvaavat tapahtuman nettiin). Hyi saatana! Pikaoikeudenkäynti ja nämä pitäisi hirttää lyhyellä köydellä.

  • Jos muslimimies menee kristittyyn maahan niin kotiväki todennäköisesti odottaa kuulevansa uutisia siitä mitä vahinkoa musu saa kristityille tehtyä.
   Musu laulaa:
   Oon musumies – raiskaan, ryöstän ja puukolla työstän
   Yötäpäivää täytyy painaa, ei jihadi anna luppoaikaa
   Rekan alle dhimmit lanaan, etusormen nostan tanaan
   Koirat, kissat, siat ja viina on haram, mutta kamelit, vuohet, lampaat ja k(h)atti on halal
   Oon musumies – rauhanuskontoa halaan, jätän verivanaa

   • Oon mamukriitikko – uunitan, ryöstän ja puukolla matuja työstän
    Yötäpäivää täytyy lahtaa, ei Halla-aho anna luppoaikaa
    Utöyan päälle suvakit lanaan, Torniainen nostetaan tanaan
    Suvakit, vihreät ja vasemmisto on pahasta, mutta öykkäröinti, Hitler ja kansan eripura on parasta
    Oon mamukriitikko – maltillisesti halaan, jätän kaasuvanaa

 7. Hmm *,.,* jos tuon dokumentin ymmärtää oikein niin höttö on syntynyt 1998 eli KAUKANA 13 vuotiaasta!
  Aukeaa vallan pdf kun sinistä nimeä klikkaa. Ei nää jutut kait lopu vaan lisääntyy vaan 🙁

 8. Ihme ja kumma kun puhutaan miehestä eikä lapsosesta, yleensä harmaapartaisemmatkin pistetään istumaan suvakkiopettajan syliin pehmolelu kainalossa kertomaan miten koko perhe tapettiin lukuunottamatta muslimeille luvattuun maahan paennutta 10 alaikäistä veljestä ja 200 vielä matkalla olevaa serkkua.
  Kansalaisuus ja henkilöllisyys voi olla kyseenalainen ja papereitahan etenkin islamistit väärentävät tai ostavat mutta oikeaa tietoa on lähes mahdotonta tai erittäin kallista saada.
  Jos kantaväestön lapsia halutaan suojella niin matut pidetään suljetuilla leireillä kunnes on todistettu vuorenvarmasti henkilöllisyys, matun kotimaa maksaa turvapaikkakulut ja takaa etteivät he ole uhka ja silloinkaan heitä ei päästettäisi lasten lähelle vaan he saisivat liikkua vain valvotusti tarkoin määritetyillä suoja-alueilla joissa he eivät pysty uhkaamaan kantaväestöä.

 9. ”Siltikin tuomio oli ankara, kaksi kuukautta vankeutta.”
  .
  Jahas, taas meinasi kahvit mennä väärään kurkkuun. 😉

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here