Lapsonen uhkaili puukolla asuntolan työntekijää

2
385

Lauantaiyönä kello 01.10 Lövuddenin vastaanottokeskuksessa notkuva 15-vuotias aivan yksin saapunut pakolaislapsukainen uhkasi keskuksen henkilökuntaan kuuluuvaa puukolla.

Ei ole tiedossa, miksi lapsukainen oli pahoittanut mielensä.


2 KOMMENTTIA

  1. Apeat verhot, vanha pleikkari, puuro on paskaa, liian vähän diskorahaa, seksuaalinen hätätila, vääräuskoinen käski tekemään jotain t.m.s.

  2. Ilmiselvä rikollinen, jonka oikea paikka on iästään huolimatta – muslimithan ovat tunnetusti ”pikkuvanhoja” – Turun vankimielisairaala! Tälläinen ”residenssihän” oli ”varattu” Ilja Janitskinille. Siis tälle ”suurrikolliselle”, jonka syytteetkin ovat kuin lasten ”poliisi ja rosvo -leikistä.
    Ta-daaa…!!! Toverit! Olemme saapuneet Neuvostoliittoon, jossa ns. ”toisinajattelijat” suljettiin MIELISAIRAALOIHIN!
    Ja tämä on totinen tosi. Olemme menettäneet sen, jonka puolesta esi-isämme ovat kaatuneet verihurmehessa ja kantaneet päässään sirpaletta. Ja vieläpä vammautumisestaan huolimatta maksaneet työllään ja hiellään sotakorvaukset Neuvostoliittoon, jonka ”vaihtokurssi” oli mahdollisimman huono. Jälleenrakentaneet (nykyiset kusipäät ”jälleen -hajoittavat) tämän maan, elättäneet itsensä, kasvattaneet niukkuudessa lapsensa ja tehneet kaikkensa, että lapsillaan olisi parempi elämä kuin heillä itsellään oli. Kouluttaneet ainakin yhden monilapsisesta perheestä ”kirjanoppineeksi”, auttaen muut leivän syrjään kiinni ankarallakin kasvatuksella, mutta paras kasvattaja oli niukkuus, jolloin joulu oli joulu, eikä päivä, jolloin vain kuusesta näki eron tavalliseen päivään.
    Unohtamatta entisiä maineikkaita Tasavallan Presidenttejämme J.K. Paasikiveä ja Urho Kekkosta, jotka taitavasti takasivat Suomen kansalle sen vapaudentilan, jota saattoi kutsua Länsimaiseksi demokratiaksi, jossa jokaisella oli vapaus omaan mielipiteeseensä sekä sananvapaus, jota hallitseva luokka ja eliitti eivät voineet ainoillakaan falskeilla keinoilla rajoittaa ”sananvapauden” nimessä, joka on ainoastaan sairas kuppainen irvokas kahleiden helinää ja suukapulalla ”voideltua” leukojen lonksutusta. Nämme vielä päivän, jolloin lehmäkit ammutaan laitumeilta, koska ne liikuttelevat suutaan lakkaamatta, jota maalaistollot kutsuvat märehtimiseksi. Koko Suomen satavuotisen historian Suomea hallinneet ja johtaneet johtajat maailman myrskyissä katsovat tätä Hölmölää häveten syvästi ja tuntien sen tuskan, joka kumpuaa vain siitä, että HE kaikkensa, jopa terveytensäkin uhranneena näkevät tämän nykyisyyden mätänevän löyhkän ja raatokärpasten parveilevan pilven, joka peittää auringonkin taivaalla. Olemme pytyssä nimeltä: EU ja sen vetää alas New World Order rikolliset mafia -johtajat, joiden rinnalla Adof Hitlerkin on vain väärinymmärretty kuoripoika, joka oli vain ADHD lapsi ja epävakaa luonne, joka halusi leikkiä suurta johtajaa.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here