Henkilöt pahoinpitelivät kerjäläisiä ruokakaupan edustalla

4
521

Kolme kerjäläistä pahoinpideltiin astaloin ruokakaupan edustalla Stenungsundin lähistöllä Jörlandassa. Henkilöt poistuivat paikalta mustalla pakettiautolla. Kauppias Linda Karlsson sanoo, että paikalla heiteltiin myös kiviä.

Aamupäivällä kolme kerjäläistä joutui hyökkäyksen kohteeksi Ican edustalla Stenungsundin Jörlandassa.

Hyökkääjiä oli ollut neljä tai viisi. Kaksi mieskerjäläistä loukkaantui niin pahoin, että heidät jouduttiin viemään ambulanssilla Kungälvin sairaalaan. Tekijät käyttivät jonkilaisia astaloita.

”Erilaisista astaloista on ollut puhetta, mutta en tiedä mistä on kyse. Voidaan vain arvailla, oliko kyse jostain kerjäyspaikkariidasta”, Läntisen poliisialueen tiedottaja Tommy Nyman sanoo.

Kauppias Linda Karlsson kertoo, että useat asiakkaat joutuivat todistamaan sattumusta. Tunnelma paikalla oli kiihtynyt.

”Se tapahtui kaupan ulkopuolella. Kivet lensivät ja veri roiskui. Kummatkin kerjäläisnuorukaiset olivat verissään, kun heitä heitettiin kivillä”, Linda Karlsson sanoo.

”Näin myös, että he naarmuttivat kerjäläisten autoa”.

Paikalla oli myös kerjäläisnainen, mutta hänen ei tarvinnut hakeutua hoitoon.

”Tulemme kuulustelemaan sairaalassa makaavia miehiä”, Tommy Nyman sanoo.

Hyökkäyksen jälkeen epäillyt tekijät poistuivat paikalta mustalla pakettiautolla, jota poliisi nyt etsii.

”Tästä on mennyt tieto kaikille partioille”, Tommy Nyman sanoo.

Kiinniottoja ei tietenkään ole tehty. Sattumus ei ole vaikuttanut kaupan toimintaan, vaan se on normaalista avoinna.


4 KOMMENTTIA

 1. Kerjäläismafiat varjelevat vain reviireitään. Rikkaat taustaruhtinaat kotimaissaan antavat käskyt ja torpeedot toimivat gayroopassa. Näin se menee ja tuleekin menemään, jollei panna stoppia menolle ja lähetetä takaisin kotimaihinsa näitä kultamunia.

 2. Olin viimeksi tukholmassa toissakesänä ja sveavägenin meno oli kuin jostain romanian lähiöstä.

  Joka kadunkulmassa oli kerjäläisten leiri ja mukana ikeakasseittain roinaa ja pulloja. Kun leiri vaihtoi paikkaa kaikki pahvit, eväspakkaukset ja muut roskat jätettiin niille sijoille.

  Eli täyttä perseilyä. SD:hän suoraselkäisesti teki pian sen jälkeen kampanjan, jossa pahoitteli Tukholman rähjäistä katukuvaa ulkomaisille turisteille. Täysin aiheesta siis, mutta viestintuojahan tässä oli ongelma.

  Siihen on syynsä miksi eri kansat ja eri kulttuureiden ihmisten kuuluu elää omissa maissaan. Jos omaan pesään paskominen kuuluu kulttuuriin, on tuo toiminta harjoitettava bulgariassa tai romaniassa ja vastaavasti islamistinen räjäyttely ja hunnuttelu arabian niemimaalla. Ei pohjolassa.

 3. Med börjare! EU-siirtolaiset vain yhdentyivät ja kalibroivat leukaperänsä! Todennäköisesti juttu oli alkujansa ”Bahrainista” dikäläisen putiikin pihasta, hastag infuwar hastäkki ja liinavaatteet!!!

 4. Olenko mä oikeasti ainut jonka silmään särähtää kohta:

  ”Näin myös, että he naarmuttivat kerjäläisten autoa.” ?

  Millä kerjäläiset liikkuu kerjäyspaikasta toiseen? No autollapa tietenkin…

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here