Tulijan juopottelureissu karkasi käsistä – 16-vuotias tyttö itki koko matkan kotiin

5
584

23-vuotias somalinuorukainen karkotetaan Tanskasta neljäksi vuodeksi, kun hän oli sekä suudellut että käpälöinyt kolmea sønderborgilaista.

Somaliturvapaikanhakija tuomittiin kolmesta eri siveellisyysrikoksesta, jotka tapahtuivat Sønderborgin keskustassa viime vuoden marraskuussa.

Huppelissa ollut 23-vuotias nuorukainen oli lähennellyt marraskuun 15. päivä niin miehiä kuin naisiakin. Nuorukainen selitti, että hän oli hieman humalassa, kun hän oli nauttinut Faktasta ostamiaan oluita, kun hän oli ensin yrittänyt suudella miespuolista myyjää Tøjekspertenillä.

Myöhemmin samana iltana hän tarttui 16-vuotiaan tytön pyllystä ja työnsi kätensä hänen lyhen takin alle. Tyttö kertoi oikeudessa, että oli hyvin järkyttynyt sattumuksesta ja oli itkenyt koko matkan kotiin.

Somalinuorukainen ehti vielä iskeä kerran saman illan aikana, kun hän tarrasi kiinni liikettään sulkemassa olleen kampaajan takalistoon.

Edellä mainituista syistä nuorukainen, joka ei saamastaan hylsystä johtuen olisi muutenkaan notkunut pitkään Tanskassa, tullaan karkottamaan kahden viikon sisällä maasta. Suunnaksi otetaan Italia, missä hänet on rekisteröity Eurooppaan saapuneeksi.

Miehen puolustusasianajaja Erik Johannsen selitti, että hänen asiakkaansi oli ollut vähän huppelissa ja rakastavalla tuulella, eikä hän ollut tiennyt, että hänen tekonsa olisivat olleet rangaistavia.


5 KOMMENTTIA

  1. Hölmölässä kähmintäritarkunnan korkein mitalli laakrinlehvin ja ”normaali” ylöspito hälle ja kaikille hänen jälkeläisilleen olivatpa ne kaksi- tahi neljä jalkaisia. Tietenkin valkoinen horatsu vankilaan ja täytelliset tuntemustietot!

  2. Shäbätsää shäräläm äl kättä mäkääm. Kuuluu heimon etuoikeuksiin. Ei Alexilla muuta.

  3. Mahtaako tulla bumerangina eri nimellä Italiasta ”taakanjakona” Suomeen tämä somalirikastaja?

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here