Metsässä ammuttiin varastetulla kiväärillä

14
423

Viisi Helgesbon vastaanottokeskuksessa notkumisen ohella tukun asuntomurtoja tehtaillutta miestä on saanut syytteet kepposistaan.

Viime vuoden marraskuun 16. päivä poliisi pysäytti auton tarkastusta varten Blomstermålassa. Autosta löytyi murtovälineitä ja mahdollisesti jostain varastettua tavaraa. Autossa olleet neljä miestä otettiin kiinni paikan päällä ja pidätettiin myöhemmin samana päivänä.

Vielä saman päivän aikana mieshenkilö soitti Timmernabbenista ja ilmoitti asuntoonsa tehdystä murrosta. Lähes välittömästi poliisi pystyi päättelemään, että autossa olleet tavarat olivat asunnosta peräisin.

Neljän miehen kiinniotosta käynnistyi tutkinta, minkä ansiosta moni Mönsteråsin alueella viime vuoden lopulla tapahtunut asuntomurtotapaus näyttää olevan selviämässä.

Nelikko sekä heidän yksi heidän kanssarikollisensa asuivat Helgesbon vastaanottokeskuksessa ja sinne tehdyssä kotietsinnässä löytyi läjittäin varastettua tavaraa, kuten koruja, käteistä ja pelikonsoleita. Murtojen yhteydessä oli varastettu myös koriste-esineitä, passeja, valokuvaus- ja kalastusvälineitä sekä pöytähopeita. Sekä aseita.

Varkaat kuvailivat toisiaan varastetun kiväärin kanssa.

Kahden murron yhteydessä varkaat olivat vieneet mukanaan asekaapit taloista ja saaneet saalikseen kaksi kivääriä ja kaksi haulikkoa.

Kuulusteluissa kaksi asyylinvonkaajista kertoi, että he olivat piilottaneet kiväärit metsään Helgesbon lähistölle. Siellä he olivat myös koeampuneet ainakin yhdellä aseella, minkä yksi todistaja oli kuullut eräänä myöhäisenä iltana viime lokakuussa.

Kaksi varkaista oli otellut kuvia toisistaan poseeraamassa pyssyjen kanssa ja kuvat ovat nyt todisteaineistona heitä vastaan. Kiväärit löydettiin jätesäkkeihin käärittyinä hyvin piilotettuna sammaleen ja oksien alta.

Viittä miestä syytetään nyt törkeästä varkaudesta ja tai varastettuun tavaraan ryhtymisestä Ålemissa, Habbestropissa, Hammarglossa, Blomstermålassa, Mönsterråsissa sekä Timmernabbenissa sattuneissa murroissa. Kahta miestä syytetään myös Fårbossa viime kesänä tapahtuneesta mökkimurrosta. Asunnot olivat jääneet karmeaan kuntoon murtojen jäljiltä.

Koska miehet on nyt vangittu, oikeudenkäynti aloitetaan lähiaikoina. Mikäli tuomio tulee olemaan langettava, syyttäjä toivoo kaikille miehille karkotusta kärsittyjen rangaistusten jälkeen.


14 KOMMENTTIA

   • Sinä se olet ainoa, jolle tuollainen mieliteko edes juolahtaa mieleen.
    Onnittelen valinnastasi, siitä ei näköjään tule Suomessakaan olemaan pulaa.

   • Ai, että! Tuo kulttuurimarxistisesta perseestä vetäisty ns. ”kommentti” maistuu suukussa varmasti hyvältä. Mutta vauvakin leikkii alati varpaillaan, kun piltti ne ihmetyksekseen ensin löytää.

 1. Innokkaita metsästysharrastajia mitä ilmeisemmin tulossa. Sinällään aika erikoista ettei asyylikeskuksen henkilökuntaa ruvennut mietityttämään yhtään mistä pa-turvikset ovat saaneet kämpän täyteen kodin elektroniikkaa…

 2. Ei muuta kuin Hölmölän kaatokännissä olevan Sisusministerin tehokkaiden ”kävele hitaasti” toimien piiriin. Siis todellakin piirille.
  Nuo vajakit ampuisivat puoli suomen kansaa, jos vain Juncker älyäisi pyytää skoolailujensa välissä.

 3. Irtautujalle: Kysyn siksi että Mökkö puhuu niistä, ja sinä taasen hänen mieltymyksistään ”niihin”. Teidän siis täytyy tietää jotain mitä minä en tiedä. Äärimmäisenä rasisminvastustajana olen huolestunut siitä että kaikki nähtävästi ovat rasisteja. Ei todellakaan riitä ihmisten hyväksyntä ja rakastaminen, pitää myös osata ottaa turpiin ja hymyillä, kävi miten kävi. Jos esität omia näkökantojas ainoina oikeina, olet rasisti. Esität niitä sitten kummalta puolelta hyvänsä. Minä suvaitsen kaikkea, sinuakin.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here