Tukholma: Poliisiauto varastettiin joukkokähinän yhteydessä

9
853

Nelisenkymmentä henkilöä joukkokähinöi Tukholman Tele2 Arenan yhteydessä sijaitsevassa ravintolassa viime viikon perjantain vastaisena yönä. Samassa yhteydessä varastettiin poliisiauto.

Vi gillar olika -lehden tietojen mukaan kaksi poliisia olisi revitty ulos partioautostaan, minkä jälkeen se oli vaihtanut omistajaa.

”En voi nyt mennä oikein yksityiskohtiin, mutta tämä on sattumus, mikä tapahtui paikalla olleen joukkokähinän yhteydessä. Auto vietiin, mutta me kyllä kyllä löysimme sen kymmenen minuutin päästä”, Tukholman poliisin tiedottaja Sven-Erik Olsson selittelee.

Tapausta tutkitaan ajoneuvovarkautena ja väkivaltana virkavaltaa vastaan. Sanomattakin on selvää, ettei poliisilla ole epäiltyjä tiedossaan.

Nujakka alkoi Tele2 Arenan yhteydessä sijaitsevassa ravintolassa puolenyön aikoihin.

”Siellä oli kamalasti kärhämöiviä nuorukaisia. Meiltä oli siellä paikalla useita partioita”, Nicklas Mattson Tukholman poliisista kertoo.

Hän arvioi tappelijoiden määräksi noin 40.

”Alueella notkui valtavasi nuorukaisia. Kähinöitä oli välillä ravintolassa ja välillä sen ulkopuolella. Varastettua poliisiautoa ja virkavaltaan kohdistunutta väkivaltaa koskevan ilmoituksen lisäksi kirjattiin ylös ilmoitukset virkavallan väkivaltaisesta vastustamisesta, pahoinpitelystä, lievästä huimausainerikoksesta sekä mellakoinnista”.


Vi gillar olika -lehti jätti ravintolan nimen mainitsematta, mutta Ruotsin telkkari uskotteli ensi alkuun, että kähinä olisi sattunut Annexet -nimisessä kapakassa, missä oli ollut amerikkalaisen bluespohjaista rokkia soittaneen Rival Sonsin keikka. Nyt valeutinen on korjattu ja sattumuspaikaksi ilmoitetaan Colosseum -yökerho. Lukijat joutuvat itse etsimään muista lähteistä tiedon, että Colosseumissa esiintyi kyseisenä iltana brittiläinen hiphop-taiteilija Sneakbo.


9 KOMMENTTIA

 1. Ehkä Ruotsin poliisin kannattaisi tehdä sitä, mitä osaa eli valvoa onko joku kirjoittanut Naamakirjaan ”neger”, soittaa media paikalle ja mennä pidättämään.

 2. Jaahas, jukka se on näemmä alkanut hekumoimaan siitä että saa ottaa mekkakikkelistä liejut nieluunsa. Nooh mikäs minä nyt olen siihen kommentoimaan, mutta sellainen pyyntö jukka kuitenkin olisi että toivottavasti se tapahtuu Suomen rajojen ulkopuolella, niin terroristi ei mieltymyksestäsi takia saa liikaa vetovoimatekijää jäädä Suomeen elätiksi….

 3. Vietiinhän kuninkaanlinnan vartijaltakin rynkky kourasta moponuorison toimesta joitakin vuosia sitten.

  Kepposteluahan se vain ja pitää ymmärtää.

 4. ”Poliisilta” viedään poliisiauto kesken munkkipossujen mouskuttelun. Luulisi, että nyt alkaa olla kiire???
  Ja PAH! Ollaanhan ruotsissa!!!
  Ruotsissa oli ennen kiekonheittäjä Ricki Bruh – väärin sammut- ei kun kirjoitettu. Ajattelen vain noita 1970-luvun ruotsalaisia miehiä ja sitä tempamenttia, joka heillä vallitsi Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaotteluissa.
  Ja vertaa tähän päivään…
  Suvakin virtsasivat alleen riemusta kun Donald Trumph oli ”viikkovillissä” elämässä ruotsalaisessa huopatossutehtaassa.
  Mahtaa taas WITTERISSÄ runosuoni kukkia polliisilla, joka on heittäytynyt STT:ksi. Jo Raamatussa mainitaan, että vaatimattomuus on hyve, joka etistää tuonpuoleisia asioita. Ei tokikaan yhtä paljon kuin homostelu, mutta oletan että kyllä ”porstuaan” on hyvät mahtollisuudet.
  Jos joku vielä ”eksytetty” Suomen kansalainen jaksaa elää eli lukea mauttomuuteni loppuun. Haluan painottaa sitä, että vaikka suvakit puhuvat kuin runeberg… On myös ruotsin asia myös MEIDÄN ellemme lopeta apinoimasta vuosituhantista rapajuoppo pappia, joka saarnaa lavesta tiestä ja siitä, että Taivaassa voit saada nimmarin itse Belsebuubilta, kun ruotsalaiseen demokraattiseen tapaan kaikki rikollisetkin pääsevät ”hyvään paikkaan”.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here