Lapsosta puukotettiin – ryöstäjä vei älypuhelimen

3
420

Ryhmä aivan yksin saapuneita pakolaislapsukaisia joutui ryöstön kohteeksi Flenissä sunnuntain vastaisena yönä. Kolme heistä onnistui pakenemaan puukolla uhkaillutta ryöstäjää, mutta yksi ei – ja häntä puukotettiin käsivarteen.

Aivan yksin saapuneiden pakolaislapsukaisten asuntolalla oli hätä kello 3.30 sunnuntain vastaisena yönä.

Paikalle kiiruhtanut poliisipartio sai kuulla, että neljää aivan yksin saapunutta lapsosta oli uhkailtu puukolla heidän ollessaan kotimatkalla. Poliisin tietojen mukaan yksinäinen puukkojunkkari oli vaatinut itselleen lapsukaisten älypuhelimia.

”Kolme heistä onnistui pakenemaan juosten, mutta yksi jäi jälkeen”, Mikael Ericson Sörmlannin poliisista kertoo.

Uhria tuikattiin vasempaan käsivarteen ja samassa rytinässä häneltä vietiin älypuhelin. Puukotetun lapsosen tila on vakaa.

Poliisilla ei ole tiedossaan epäiltyjä ryöstöstä ja puukotuksesta. Sattumus kirjattiin ylös törkeänä pahoinpitelynä ja ryöstönä.


3 KOMMENTTIA

 1. Ilmeisesti joku tytteli teki haastattelututkimuksen rikastuttajien keskuudessa nimenomaisesti humamitäärisessä suurvaltiossa siitä, ”miksi” pataässät ym. korkeamman sivistystason edustajat hakkaavat yms. mukavaa ruottalaisia. No, siksi kun ruottalaiset kermaperseet ovat kermaperseitä ja nuolevat ”paremman väen” jalatkin ja heidän nyk. omistaman maan heitän läpysköjensä alla.
  Mitä tuohon muuta sanomaan kuin: ”Heja Sverige!!!”
  Hölmölän kusipäät tuskin malttavat odottaa jo nyt pikselöitävien kuvien määrää ja ”tuntomerkkien” antamisia, jotka ovat kamelin hännän alta tuleva loukkaus kunnon suomalaisia veronmaksajia kohtaan. Kuinka prlk. tyhminä meitä oikein pidetään. Jos impotentti poliisi on noin kyvytön hoitamaan työtään, niin MIKSI edes antaa ns. ”tuntomerkkejä”??? Raapikaa persettänne senkin aikaa.
  Jokainen härmäläinen tosimies kyllä tietää missä mennään tosielämässä, olemmehan aikuisia ihmisiä, eikä mitään pentuja, jotka tänäpäivänä sanelevat ne ehdot kuinka Hölmölässä hölmöillään marisätkä huulessa.
  Nykyiset poliisivoimat voivat kiinnittää itsensä Kansallisbalettiin ja jättää oikean elälmän tehtävät niille, joilla on vielä järkeä päässä ja tervettä elämänkokemusta tästä maasta ja maailmasta, jonka lainalaisuudet eivät ole muuttuneet paskankaan vertaa, vaikka kuinka menisi Joutsenlampea kumisaappaissa ja laulaisi Mörrimöykystä potta päässä ja housut väärinpäin jalassa.
  Voi jumalan pyssyt tätä maailmaa! Tämä saa häpeän punan kasvoille jo Neanderthalin ihmisenkin edessä. Se mitä tässä voi seuraavaksi odottaa on se, että stubido kertoo Donald Trumphille Kuun olevan juustoa. Kunhan EU:n punanenäinen toinen suuri järjen jättiläinen Jean-Claude Juncker saa tuon wiittilöinnin sären silmiensä laiskaan katseeseen – vielä darran jyskyttäessä tyhjyydessä – ohittaa Aleksanteri suurihammas vielä paremman viran kuin Savon suuri ”todenpuhuja” Siilinjärven pitämättömien kokousten kahlekuningas Judas-Jykä Katainen. Mies joka ei kapsahtanut katajaan. Mutta Suomipa sen sijaan ”kapsahti” kuin itse Jeesus Pääsiäis -evankeliumissa petettynä ja ilmiannettun 30 hopearahasta. Tosin Juudaksella oli omatunto, joka laittoi hänet katumaan toisin kuin jykällä. Se nyt vaan tyhmää hirttää itsensä. Onhan?
  Eli se erottaa toisistaan politiikon ja opetuslapsen.

 2. Järkevä ryöstäjä. Kuten poikanikin kertoi ollessaan peruskoulussa, ainoat lapset, joilla oli kalliita iPhoneja käytössään, olivat ns. pakolaisperheiden lapset. Ilmeisesti sossussa ollaan niin vieraanvaraisia, että harkinnanvaraisesta riittää kalliimpien älypuhelimien ostoon, kunhan asiakas on ’pakolainen’. Sama varmasti koskee myös ’lapsukaisia’.

  Kantisasiakas ei tarvitse kuin vanhan kännykkänsä: ”Kyllähän se sun Nokia 3110 vieläkin toimii ihan hyvin, emme voi katsoa sinun tarvitsevan uutta.”

 3. Hyvin huomattu.
  On parempia ihmisiä, parempaa politiikkaa, parempaa kulttuuria, parempaa väkivaltaa joten kyllä he ansaitsevat ilmaiset paremmat puhelimetkin – ainakin omasta mielestään.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here