Lapsoset ajavat autoilla kaupungilla: ”Ai ai, ei näin saa tehdä”

5
681

15-vuotiaasta lapsukaisesta ja 16-vuotiaasta nuorukaisesta on tehty rikosilmoitus, koska he ajavat autoilla pillurallia ympäri Simrishamnia.

Molemmat pojat ovat tulijoita. 15-vuotias on aivan yksin saapunut pakolaislapsonen. Hänen tapuksessaan lapsukaisten asuntolan henkilökunta on ottanut yhteyttä poliisiin. 16-vuotias puolestaan asuu äitinsä kanssa. 16-vuotiaan autoiluharrastuksesta poliisille kanteli pojan koulu.

16-vuotiaan äitiin on oltu yhteydessä ja hän kertoi, että poika oli ostanut oman auton hyvään hintaan. Mistään ei käy ilmi, mistä 15-vuotias lapsukainen on saanut auton haltuunsa.

”Tämä ei ole hyvä. Pojille on kerrottava, että he ovat liian nuoria ajamaan autoa ja varmaan ajokorttikin olisi syytä hankkia”, lähipoliisi Birthe Parkhagen sanoo.


5 KOMMENTTIA

  1. Mukavia poliiseja, toteavat vain että tämä ei ole hyvä ja varmaankin ajokorttikin pitäisi hankkia.

  2. Lisää resursseja kotouttamiseen. Pojille on myös kerrottava, että he ovat liian nuoria ostamaan olutta ja varmaan rahaakin olisi syytä olla mukana kun menee kauppaan, ostoksia ei vaan voi viedä kaupasta maksamatta. Mutta eihän heille ehkä ole kerrottu tätäkään, ehkä he eivät muista koska traumaattiset kokemukset kumiveneessä Englannin kanaalissa jne ymv osv

  3. Mutta, mutta. Nyt äkkiä lakia muuttamaan, että muhamettilaiset saavat ajaa autoa ilman korttia. Sillä ”kortti” on haram, koska sana: ”Kortti”, viittaa pahasti ”joulukorttiin”. On olemassa myöskin ”viinakortti”, mutta se ei ole niin ”haram”, kun Allah on sokea kuin Myyrä.
    Muhamettilaisia ”moniosaajia” EI tarvitse opettaa ajamaan, eikä lentämään, sillä hehän tietävät jo maitosäkin maidossa imettynä sen, että: Autoilla ajetaan vääräuskoisten yli ja lentsikoilla lennetään päin pilvenpiirtäjiä. Ts. vääräuskoiset kerrankin voivat sanoa, että: ”Kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Tulin aamulla metrolla töihin ja lähden sieltä hyppäämällä ikkunasta.”
    Todella raakaa huumoria, mutta miksi sitten toitte Islamin Länsimaihin suurinpanä hyveenä, mitä muka voi maa päällänsä kantaa???
    Kaksoitornien terrori-isku pitäisi näyttää väh. kerran kahdessa viikossa jokaisessa länsimaisessa koulussa. Se olisi sitä todellista tutustumista muihin ”kulttuureihin”. Vakoisenkin naisen ja miehen elämä ja terveys on arvokas asia, jonka yli ei pitäisi saada minkään hihhulilauman kävellä yli. Kuolema ei ole vapaaehtoista, mutta ei sitä pidä kyläänkään kutsua.

  4. Mitähän konnuuksia toi 16-vuotias moniosaaja on tehnyt että hänellä on ollut varaa ostaa auto ”hyvään hintaan”, sopuhintaan => hipusontaan? Pahoittelen kyynisyyttäni, mutta tuskin tuota biiliä on ihan sosiaaliavustuksilla ostettu…

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here