Jussi Halla-aho ilmoittaa lähdöstään puheenjohtajakisaan

30
400

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho ilmoitti lähdöstään kisaamaan perussuomalaisten puheenjohtajuudesta. Tästä ei puheet parane!


JAA

30 KOMMENTTIA

 1. Uutinen ei vielä ole saavuttanut mv-lehteä.
  Ps.Onneksi meillä on puolueetontakin uutisointia.

 2. Lainasin omaa tekstiä Nykysuomesta.

  ”13.3 13.00 Ilmoitti Jussi Halla-aho pyrkivänsä Perussuomalaisten PJ- Ehdokkaaksi… Upeaa hienoa, Kiitos Mest.. korjaan, Tohtori

 3. Miksi jengi vielä fanittaa jotain Shekeli-ahoa?

  Oletteko jo unohtanut että cuckold-Jussi on tuominnut jo MV-lehden, Vastarintaliikkeen, on kannattanut Saudi-Arabian kaltaista wahhabisti valtiota, TTIP-sopimusta….

  Täysin kontrolloitu oppositio, sionisti, ei mitään muuta. Aivan kuten Wilders ja AfD.

  Tällaisia tismalleen samanlaisia ”kansallismielisiä” poliitikoita on ollut Euroopassa jo vuosikymmeniä, ei mitään tulosta, ei mitään konkreettista, ei mitään.

  Vai ei muka puheet parane XD Hmmm… No tässä pari esimerkkiä AIDOISTA kansallismielisistä poliitikoista Euroopassa, jotka EIVÄT NUOLE SIONISTIEN PERSETTÄ.

  Slovakian ?udová strana Naše Slovensko- puolueen Marian Kotleba ja hänen kannattajansa(missä on Jussin joukot vertailuksi?) https://www.youtube.com/watch?v=8eAQp6D0onk

  Kreikan Kultainen Aamunkoitto-puolueen poliittinen ohjelma https://www.youtube.com/watch?v=IKLPqG6d9Ls . Jos joku ei tiedä tätä Euroopan ylivoimaisesti parhaiten menestynyttä kansallissosialistista puoluetta niin ei muuta kuin jewtubeen ”Golden Dawn” ja satoja videoita eri tapahtumista.

 4. Se on kumma kun pölhöpopulistisissa piireissä miljardöörit ja tohtorit profiloivat itsensä eliitinvastustajaksi saadakseen kannatusta alkoholisteilta ja muilta moniongelmaisilta, joista heidän kannattajajoukkonsa pääasiallisesti koostuvat!

  • Harmiksesi voin kertoa, että itse en ole moniongelmainen, enkä käytä alkoholia.

   Lisäksi olen koulutettu, nettoveronmaksaja ja makselen kaltaistesi muiden rahoilla auttajien hankkeet.
   Niin ja tietysti kallilla kaiken itselleni hankkimani.

   Koska tilanne on faktisesti tällainen, katson myös paitsi oikeudekseni, myös velvollisuudekseni puolustaa myös suomalaisia fattan jonossa olijoita muukalaisten etuiluilta.

   Isompi saajaporukka nimittäin tarkoittaa pienempiä osuuksia kaikille saajille. Näin on siksi, että meitä nettomaksajia ei ole niin paljoa kuin ahne ideologianne vaatisi. Luultavasti maksajien joukko on pikemminkin alati surkastuva. Eihän kupattavana monikaan suostu aivan loputtomiin asti olemaan.

   On suorastaan surkuhupaisaa, että tämä päivänselvä asetelma on vasemmistovihreille kaikkea muuta kuin selkeä! 😀

   Mutta eihän toisten rahojen jakelu ole koskaan kummoistakaan älynlahjaa tai kompetenssia vaatinutkaan. Miksi siis yllättyä.

 5. Se on kumma kun pölhöpopulistisissa piireissä miljardöörit ja tohtorit profiloivat itsensä eliitinvastustajaksi saadakseen kannatusta alkoholisteilta ja muilta moniongelmaisilta, joista heidän kannattajajoukkonsa pääasiallisesti koostuvat!

  Sitten on olemassa myöskin se porukka joka luulee/kuvittelee olevansa sitä parempaa yhteiskunnan ainesta.
  Ps.Pönkittäähän se ainakin tyhmän itsetuntoa.

  • kl, mikä kommentissani oli pielessä? Trump ja nyt Halla-aho ovat profiloituneet ”eliitinvastustajaksi”, vaikka ensimmäinen on miljardööri ja jälkimmäinen on tohtorismies. 😀

   • Tarkennettuna siis Trump väittää olevansa miljardööri, eikä ole uskaltanut julkistaa verotietojansa, koska omaisuutensa mitä todennäköisemmin on arvioitua pienempi.

  • Tämä ”eliitinvastaisuus” on myöskin ainoastaan psykologinen kikka saada ns. ”heikomman aineksen” ääniä. 🙂

  • mike,mikä sun ongelma on,,,,mestari jussi halla aho ei pistä pipoa löysälle vaan näytää jutkuille kaapin,,,((ja suihkun)),,paikan,,,führer jota suomi tarvitsee ei hypi parta lapset ja muut turha paikan hakijat nenille kun heidät laitetaan ”suihkuun” heh heh

  • mike, otappa itse silmä käteen ja katso faktoja.

   Kaivanko sinulle uutiset noihin väittämiini Halla-ahosta vai kaivatko itse? Miten vaan.
   Luuletko että joku hintelä Shekeli-aho on kansallismielinen :DDD Hän on sionisti, maanpetturi.

   Täällä suomessa on vain yksi aito kansallismielinen järjestö johon minä uskon ja se on Vastarintaliike. Katsoitko nuo linkkaamani videot? Haluatko katso lisää samanlaisia,näitä on satoja eri puolelta Eurooppaa. Ihan vaan btw, etpä löydä vastaavia videoita persuista tai Wildersin kakkapuolueesta:D

   On eri asia olla kansallismielinen(esim Vastarintaliike) vs esiintyä kansallismielisenä ja huijata hyväuskoisia goyimeja(esim Halla-aho) uskomaan mitättömään.

   Kreikan kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto marssilla https://www.youtube.com/watch?v=dFZz27FGgkY -> Missä on Jussin joukot ihan vertailuksi taas? Ole hyvä ja näytä.

    • Halla-aho ei ole Führer, ei lähimaillakaan. Hän on maanpetturi sionisti.

     Minkälainen Führer kaveeraa juutalaisten ja Israelin kanssa? Maanpetturi sionisti, sellainen.

     • Välikyssäri:

      Missä lähi-idän maassa on länsimainen elintaso, meininki ja missä sinäkin asuisit kaikista mieluiten kirjoittelemassa mielipiteitä ”sionistien” kehittämän teknologian turvin?

      Alkaa I:llä ja päättyy L:ään.

     • Juutalaiset eivät luultavasti ikinä olekehittäneet mitään itse. Kaikki on varastettu joiltain muilta.

     • Niskalenkki-Jykä:

      Israel on perustettu laittomasti toisen ms jälkeen arabien kustannuksella. Koko olemassa olon ajan Israel on vain tapattanut ja ajattanut pakolaisiksi miljoonia arabeja.

      En ikinä haluisi(enkä voisi) asua Israelissa, koska Israel kohtelee goyimeja eli ei-juutalaisia kuin karjaa. Israel on täysin taloudellisesti riippuvainen Usasta ja eurooppalaisten tuista(mm ”korvausmaksut” shoahista, jota vieläkin maksetaan jostain kumman syystä) ja esim Hezbollah tai Iran voisi pyyhkiä helposti Israelin kartalta ilman Usan jatkuvaa sotilaallista/taloudellista tukea. Varmaan niin tulee joskus käymäänkin, toivottavasti.

      Euroopassa on jos vuosikymmeniä ollut kansallismielistä liikehdintää mutta Israel etunenässä sionistien ja kulttuurimarxistien kanssa on vastustanut valkoisten kansannousuja. Esim kaikki suurimmat vale-mediat eli valtamediat ovat juutalaisten omistuksessa. Puhumattakaan kommunistisista liikkeistä/homolobbauksesta/”valkoisen taakan” tuputtamisesta ja tietenkin nyt viime vuosina esiinnousseet pedofilian ja insestin laillistamisyritykset ja niiden normalisointi.

      Välikyssäri: Mikä on ainoa lähi-idän maa joka on tehnyt sotilaallisia hyökkäyksiä Usa:ta kohtaan? Entä oliko Usalla vihollista lähi-idässä ennen Israelia?

      Mainitse yksikin ”hyvä” juutalainen vaikka suomessa(n.2000 jutkua täällä) joka EI shillaile Israelin ja ”valitun kansan” hyväksi valkoisten kustannuksella.

     • Anje, olemme ainakin jostain samaa mieltä, että ”israelilaiset” ovat olleet lähes vuosisadan laittomasti palestiinalaisten mailla!

     • Laittomasti minkä lain mukaan? Mikä on se laki joka tekee Israelista laittoman? Mikä on se laki, joka tekee siitä arabien maata? Nyt ihan täsmälleen ottaen? Kuka sen lain sääti, missä ja milloin?

     • Hep0nen, terroristijärjestö Israel miehittää Palestiinaa tällä hetkellä laittomasti. Kyseinen maa on ollut 1000 vuotta arabien aluetta, kunnes 1800-luvulta alkaen mutta 1900-luvulla voimistuen maahan alkoi virrata eurooppalaisperäisiä juutalaisia miehittäjiä!

     • Hep0nen:

      Juutalaisten omien kirjoitusten ja pyhien kirjojen(Talmud, joka on pelkkää puhdasta sadismia ja vihaa goyimeja kohtaan) juutalaiset saavat on maansa(Israel) VASTA kun Messias tulee. Se taas tarkoittaa aikaa jolloin juutalaiset hallitsevat maailmaa(onko niin käynyt jo?).

      Juutalaisia alettiin siirtämään Palestiinan alueelle toisen ms jälkeen -> jutkut pakolaisina Palestiinaan -> Palestiinalaisilta kaikki oikeudet pois ja maat anastettiin sodalla ja terrorismilla juutalaisille. Israelissa on vieläkin ”läntisen maailman” suurin keskitysleiri Saharonim jossa on VAIN palestiinalaisia ja muita goyimeja vankeina. Israel jatkuvasti terrorisoi ympäröiviä arabimaita ja tukee terroristijärjestöjä kuten Al-Qaedaa ja Isistä.

      Muutenkin Stalin antoi juutalaisille oman maan USSR:stä, Jewish Oblast https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Autonomous_Oblast jo -30 luvulla, mutta ei kelvannut jutkuille. Katsoppa muuten lippua tuolla ;).

      Mikä idea edes oli perustaa keskelle arabimaita jutkuvaltio ja kuvitella että kaikki sujuu ongelmitta? Mikä erityisasema jutkuilla ylipäätänsä on maailmassa vaikka heitä on alle 20milj koko maailmassa? Kaikenmaailman lakeja ja järjestöjä jotka on perustettu ”antisemitismiä” vastaan palvelemaan juutalaisia valkoisten ja muiden rotujen kustannuksella. Mikä jutkuista muka tekee niin ”pyhän ja viattoman kansan”? Maailman alinta sontaa he ovat, ylivoimaisesti.

     • Israelin alue kuului viimeksi kansainliitolle, minkä mandaatilla siellä hallinnoi Iso-Britannia. Sitä ennen ottomaaneille, jotka eivät ole arabeja. ”Palestiinaan”, mikä oli brittien henkiinherättämä, alkujaan roomalaisten keksimä nimitys, lukeutuvasta alueesta 90% annettiin kansainvälisellä päätöksellä arabien hallintaan, nykyään tunnetaan enimmäkseen nimellä Jordania. Mutta kun arabien pitää saada loputkin?
      Juutalaisilla on suunnilleen yhtä suuri oikeus olla siinä maassa kuin muillakin, koska suurin osa muistakin on maahanmuuttajia. Jostain syystä muiden maahanmuuttajien oikeuksia ei kiistetä. Eikä heitä päästetä takaisin lähtömaihinsa, koska ”palestiinan kansa” on oiva poliittinen ase Israelia vastaan. Siitä saa loputtomasti hyvää propagandaa joka uppoaa hyväntekijöihin, huolimatta siitä että nämä reppanat ovat käyneet tuhoamissotaa Israelia vastaan sen ensi hetkestä lähtien, ja ennen sitäkin.
      Niin, ja se laki oli? Ei kuulunut mitään siitä?

      .. Juuh.. Stalinhan oli luotettavimpia heppuja mitä maa päällään kantaa.

 6. On hupaisaa seurata sitä itkupotkuraivareiden paniikinomaista kyllästettä, jota tämä ilmoitus on aiheuttanut kaikissa pölhöpopulisteissa valhemedioissa pitkin maata. Tätä on osattu pelätä ja nyt ollaan niin kuset housuissa punaviherkepulien maailmoissa, että Persut siis sittenkin vielä nousee suureksi puolueeksi, eikä sitä saatu hengiltä hallituksessa istuttamalla. Ministeriaitiossa on nähtävissä aitoa huolta, säilyykö enää ministeripallit itsellä vai joutuuko raakatuksi, kun Jussi saapuu puheenjohtajaksi ylivoimaisella äänten enemmistöllä. HIENOA, Jussi!!!

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here