Nuorukaisrikolliset hakkaavat ja kiristävät kodittomia

7
594

Uusi katurikollisuuden muoto on ottanut tuulta purjeisiinsa Odensessa – kodittomia kiristetään ryhtymään huimausainekauppiaiksi tai heidät pakotetaan luopumaan juuri sossusta käteisenä saaduista avustuksista.

Ilmiöstä on kiittäminen kansainvälistymistä, minkä myötä yhteiskuntaan syntyy uusia jännittäviä innovaatioita, sillä tämän innovaation takana on nuorukaisrikollisjengi Black Army.

Tanskan telkkari haastatteli koditonta Olea, joka on joutunut nuorukaisten kiristyksen kohteeksi. Fynin poliisi vahvistaa tilanteen, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö nuorukaisrikolliset olisi ilmiön takana.

”Meillä on sama käsitys asiasta – laitapuolen kulkijat ovat joutuneet uhreiksi ja heillä on valittavanaan joko rahojen antaminen nuorukaisille tai huimausainekaupan pyörittämisen aloittaminen heidän lukuunsa”, poliisitarkastaja Lars Bræmhøj Fynin poliisista kertoo.

Monet kodittomat pelkäävät ilmoittaa sattumuksista poliisille, mutta Lars Bræmhøj toivoo, että useampi rohkaisisi mielensä. Poliisille on toistaiseksi tehty vasta kolme, neljä rikosilmoitusta tällaisesta toiminnasta.


7 KOMMENTTIA

    • Ehkäpä tämä metodi tullaan liittämään Sipilän prosessikaavioon tuottavuusloikan aikaansaamiseksi kun EK kieltäytyy tekemästä sopimuksia työväestön kanssa.

  1. Oikeus on niillä, jotka uskaltavat sen ottaa!
    Lammasmainen kansa kulkee nöyränä päät painuksissa lahtipenkkiin.

  2. Katsoin Liveleakista eilen kun joku hullu huppupää sytytti jalkakäytävällä nukkuvan kodittoman palamaan palavalla nesteellä. Sanomattakin selvää, että miesparka kuoli vammoihinsa.
    Paska osuu tuulettimeen niin totaalisesti, ettei ole sellaista ryhmää, joka ei kärsisi ”avoimista sydämistä”. Kunnon sota olisi paljon parempi. Sen voi sentään jotensankin käsittää selvälläkin järjellä.

  3. Näkyy olevan palestiinalainen Daabas-suku Black Armyn taustalla. Kyseiset kamelinnussijat tulivat Tanskaan vuonna 1986 ja aloittivat välittömästi rikosimperiuminsa rakentamisen. Nykyisin sukuun kuuluu yli 100 jäsentä, ei tietoa kuinka monen äiti on kameli.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here