Stefan Löfven kutsuu turvallisuuspoliittisen neuvoston koolle

42
789

Ruotsi ei ole ollut koskaan turvallisempi kuin nyt ja vihjailut jonkinlaisista yhteiskunnallisista ongelmista ovat rasistien levittämää propagandaksi. Tätä taustaa vasten feministihallituksen veto on jokseenkin omituinen.

Viime aikoina pyssyt ovat kylväneet Humanitäärisessä Suurvallassa kuolemaa kilpaa kuin Mosulissa tai Aleppossa konsanaan.

Viime viikolla murha-aalto pyyhkäisi yli Tukholman, kun vain kahdessa päivässä tapahtui viisi pyssysattumusta. Tämän päälle voidaan laskea säännölliset ammuskelut aiemmin tänä vuonna, monet näistä Maria Petterssonin katsastamassa Malmössä.

Tänään feministihallituksen pääministeri Stefan Löfven (S) ilmoitti kutsuvansa koolle kahden päivän varoitusajalle turvallisuuspoliittisen neuvostonsa viimeaikaisen kehityksen seurauksena.

”Tämä alkaa olla liian hapokasta. Järjestäytynyt rikollisuus on pistettävä polvilleen”, Löfven sanoi uutistoimisto TT:lle.

Turvallisuuspoliittiseen neuvostoon kuuluu pääministerin ohella sisäministeri Anders Ygeman (S), ulkoministeri Margot Wallstrom (S), puolustusministeri Peter Hultqvist (S) sekä islamistisen ympäristötuhopuolueen varapääministeri Isabella Lövin valtiosihteereineen. Neuvosto, joka kokoontuu säännöllisin väliajoin, perustettiin syksyllä 2014 ja siellä käydään keskusteluja Ruotsin turvallisuustilanteesta.

Torstaiaamuksi koolle kutsuttuun tapaamiseen osallistuu myös korkein poliisijohto, Talousrikosviranomainen ja Veroviraston edustajat.

Löfven haluaa kuulla viraomaisten näkemyksen siitä, miten taistelu järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan edistyy ja miltä tulevaisuudennäkymät näyttävät. Pääministeri haluaa myös kuulla, miten yhteistyötä eri viranomaisten kesken voitaisiin edelleen parantaa ja millaisille lisäresursseille olisi tarvetta.

Löfven uskottelee, että hän ei huolissaan, että poliisi olisi menettämässä kontrollin, vaan hänestä poliisi tekee hyvää työtä. Kuitenkin hänen mielstään kaikki kivet on käännettävä siltä varalta, että löydettäisiin konsteja tehdä vielä jotain lisää.

”Näillä alueilla asuvien ihmisten ja kaiken kokemaan joutuvien mielestä tämä on kamalaa ja minustakin se on hirveää”, Löfven sanoo.


42 KOMMENTTIA

 1. Mitään ongelmia ei kuulemma ole, näin Löfven vakuutti Trumpille ja kansainväliselle medialle kuukausi sitten.

  • Eihän siellä ongelmia olekaan. Nyt vain kokoonnutaan yhdessä pohtimaan voidaanko jokin tehdä vieläkin paremmin!

   • Trumppi nyt ei kyllä puhunut terrori iskusta. Netistä löydettävissä tuo puhe. Kuuntele itse niin käsität että tuo terrori isku höpinä on lehdistön keksimä. Noloa kun ihmiset laukoo tuollaisia ankkoja suustaan. Suomalaisella koulutustasolla luulisi ottavan asioista selvää ennen kuin nolaa itsensä julkisesti.

     • Kiinnittäisin tällä hetkellä huomiota sellaiseen, että miksi meitä suomalaisia pidetään pussin pohjalla, kun kyse on merkittävien päänavausvaalien tuloksista Hollannissa????
      Mitä Pohjois-Korealaista kansanosaa eurostoliitto katsoo parhaaksi meidän edustaa, jotta todellisia vaalituloksia ei heti kerrota julkisuuteen????

   • Voitko kertoa lisää Trumpin väittämästä terrori-iskusta. Lienet ainoa, joka on kuullut hänen väittäneen sellaista. Eikä Ruotsissa ole mitään väkivaltaa, ei mitään poikkeuksellisen uhkaavaa. Naiset voivat puistonurmikolla ottaa vaikka biukineissä aurinkoa, mitään poikkeukselloista ei tapahdu.
    Siitä mitä siellä on nykyisin menossa on tullut Ruotsin uusi normaali.

   • Mihin järjestäytynyt rikollisuus näissä yhteyksissä muuten mielestäsi liittyy? Onnistuneeseen integraatioon / kotoutumiseen?

   • Minkäläisia hiuksia tässä nyt halotaan, ”rasististen” valkoisten miesten vai käkkäräpäisten negridien. Nuo kaksi suuretta vaikuttavat suhtautumisen pikkumaisuuteen.

  • Tämä noudattaa tuttua logiikkaa.
   Ensin ilmoitetaan, että turvallisuusongelmaa ei ole. Seuraavana päivänä kutsutaan kokoon turvallisuuspoliittinen neuvosto.
   Yhtenä päivänä ilmoitetaan, että lähiöissä ei ole mitään ongelmia. Seuraavana päivänä autot palavat, kivet lentävät ja poliisi uskaltaa mennä paikalle vain suurena joukkona ja mellakkavarusteissa.
   Yhtenä paivänä ilmoitetaan, että terrorismista puhuminen on vastuutonta pelottelua. Seuraavana päivänä kalasnikovit rätisevät ja pommit paukkuvat.
   Tämä logiikka on omaksuttu edesmenneen Neuvostoliiton mediasta. Kun lehdet kirjoittivat ennätyssadosta, ihmiset ymmärsivät oitis mistä oli kyse ja ryntäsivät hamstraamaan viljaa.

  • Kyllä. Mutta tuo mies juoksee kuin päätön kana suuntaa vailla. Perille pääsy jää siis nähtäväksi.

 2. Stubbilta varmaan löytyisi jokin täsmällinen lausunto tilanteeseen. Pelolle nyt ei ainakaan saa antaa valtaa.

 3. Järjestäytynyttä rikollisuutta on kaikkialla, missä on ihmisiä. Oli väestö sitten homogeenistä tai ei!

  • EI ole. Paskanpuhuminen siitä riittäköön.
   Maailmassa on lukuisia kansoja, joiden keskuudessa järjestäytynyttä rikollisuutta nimenomaan ei ole.
   Se tulee pääosin afrikkalaisten ja arabien mukana nykyisin. Jonkun verran baltteja ja venäläisiä on ollut, mutta ovat jäämässä vähemmistöön, liian pehmoja nääs.

   • Ikään kuin kantasuomalaiset, ruotsalaiset jne. eivät ottaisi jo osaa moottoripyöräkerhoihin?

    • Kyllä moottoripyöräkerhoista on tavalliselle ihmiselle paljon vähemmän haittaa kuin kaikenmaailman hoottentoteista arabeista ja muista tuontirikollisista.
     En ole kuullut bandidosien tekemistä joukkoraiskauksista puistoissa, mutta somalien kylläkin. En väkivaltaisista katuryöstöistä, mutta murjaanien tekemistä tämän tästä.

  • Jos ruotsista perattaisiin mielipuolten tuomat mielipuolet, kermanaamaiset svenssonit eivät ymmärtäisi muuta ”järjestäytynyttä” rikollisuutta kuin lämmittämällä saunan keskellä viikkoa.

  • Tietenkin on. Mutta kuten väkivaltaisen rikollisuuden kanssa yleensäkin myös järjestäytynyt rikollisuus on reippaasti yleisempää siirtolaisten keskuudessa.

   Irtautuja antaa tässä muuten hyvän esimerkin suvaitsevaiston mieliargumentistä ”mutta kun ne kantiksetkin”. Joka katuu omaan typeryyteensä jo pienestäkin ajattelusta.

 4. ”Järjestäytynyt rikollisuus”. Niin, niin, mutta kun se on muslimijengien järjestäytynyttä rikollisisuutta! Härre Gud! Eihän sille voi mitään tehdä… ”Laittaa polvilleen”… Stefan pojun olisi jo aika tietää se tosiasia, että musumaanit laittavat sottiisia hilkat päässä tanssivat svedut POLVILLEEN!!! Näinhän jo Koraanissakin sanotaan, tosin emme ymmärrä siitä paskaakaan, mutta seuraukset kyllä ”tuntuvat” sitäkin paremmin. Sanoisinko, että luvassa on ”päätöntä” menoa, mutta totisesti se ei ole Speden 1960-luvulla rantauttamaa kreisikomediaa. Ei, se sattuu ainakin yhtä kovaa kuin rakkaus.
  Jospa Stefan pojun sanat olisi loihe lausumaan rapakon takainen bandiitti Donald Trumph, olisi tuo aiheuttanut melkoista peppu veri vuotoa suvakkien pyllyistä, jotka ovat tottuneet suurten Kartanoiden rikkaiden vanhempien samettityynyihin ja suukut lohtu jätskeihin ja kaikkeen muuhun kivaan sadepäivinä ja silloin kun perheen palvelusväki on ollut tekosairas sängynpohjassa jonkin himskatin infulensan vuoksi. Laiskoja kun ovat, vaikka niille maksettiin kokonaista 3 markkaa tunnilta, mutta kertyyhän siitä aika potti kun työaikakin 18 tuntia norm. ja ylityöt perheen ryyppäjäisten aikoihin.
  Enpä kuitenkaan taida lähteä vuolemaan verta nenästäni ruotsin kultamaille kuten veljmies 1960-luvun loppupuolella. Kuolla voi kotonakin. Tosin ruotsin palveluhenkinen lääkärikunta ja hautauspalvelu löytää vainajan jo väh. päivässä. Hölmölässähän siihen menee normisti tuollaiset 25 vuotta, sen jälkeen kunhan Suomen paleontrinen tiedekunta on ensin käynyt ”erehtymässä” muumiosta.

 5. Asiasta toiseen, onkohan Ekiboy aka Erkki Hänninen päässyt viimeinkin hoitoon kun ei hänestä ole ainakaan puoleen vuoteen mitään kuulunut?

   • Toisinajattuhan onkin rikoksista suurin – sosialistisissa piireissä. Siksi siellä pakkohoidettiin ja uudelleenkoulutettiin väärinajattelijat iloisissa leirioloissa ajattelemaan aivan uudella tavalla.

  • On riemu suuri kun Neuvostoliittolainen kommunismi ja ”sananvapaus” on nouseva kuin heinäsirkkaparvet. Eihän Venäjällä lääketieteellisesti hulluja ollut. Nämä ”hullut” vain ajattelivat toisin. Ja kommunistisessa sosialistisessa yhteiskunnassa se merkitsee sairautta. Jopa pahempi kuin aivoihin edennyt kuppa, johon Vladimir Lenin lopulta v. 1921 kuoli. Ilmeisesti naisten osalta jo ”isojako” oli alkanut jo muuta kollektivoisointia ennen.
   Hölmölä on luisunut ensi liikahduksella 70-vuotta taaksepäin ennen kuin 1400-vuoden taakse tapahtuva toinen siirtymä koittaa. Silloin ei mitkään pikkulaastarit riitäkään.

 6. Ne kommentit, mitä ”Irtautuja” on eri ”valemeedioiden” kommenttiosioissa kirjoittanut , on melko sekopää ainesta . Onkohan työskennellyt ”valtamedioissa” tai peräti julkishallinnossa ?

  • Toistaiseksi olen kirjoittanut vain tänne ja muutamia kertoja myös Juneksen blogiin vastoin Mökön Jukka-väitteitä.

  • Irtautuja on täysin mielisairas tapaus. Tässä yhtenä päivänä se jutteli täällä muiden nimimerkeillä itselleen. Raukka tarviaisi kipeästi mielenterveys apua, mutta kun kaikki rahat menevät nykyään tähän järjettömään maahanmuutto sirkukseen, niin irtsin kaltaiset avohoitopotilaat sitten joutuvat olemaan ilman hoitoa.

   Tosin irtsin tapauksessa luultavasti lobotomia olisi ainoa millä voisi enää olla vaikutusta hänen älyllisen kapasiteettinsa lisääntymiseen.

 7. Suomen tuhoministeri Petteri Orpo haluaa pitää maahanmuuttopolitiikan samalla tasolla Ruotsin kanssa. Mikä virka Orpolle on luvassa EU:ssa? Ei tällaista oman maan tuhoamisvimmaa voi muuten tajuta, että on se oma etu ensin. Juristivaimon vokkibisnekset vai?

  Hyvät ihmiset, ÄLKÄÄ NYT ÄÄNESTÄKÖ AINAKAAN KOKOOMUSTA, JOS OMA MAANNE ON TEILLE RAKAS!

  Halla-aho voi olla ainoa pelastuksemme nyt tässä tilanteessa, jos kokkarit lapsellisesti eivät halua jatkaa Halla-ahon toivottavasti voitettua, niin sehän on VASTUUN PAKOILUA! Ja taitaa tarjoa tekosyyn lähteä kalppimaan hallituksesta, kun ei olekaan onnistunut.

  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703142200085497_pi.shtml

  • Millä tavoin?

   Äijähän maksoi sievoisia summia veroja! 😀
   Toisin kuin muuten kommunistit, jotka eivät maksa mistään mitään, mutta jotka ovat eteviä päättämään miten muiden pitäisi jakaa rahansa.

   En tiedä ahneempaa ja rahaa rakastavampaa ihmistyyppiä kuin sosialistit. Niiden koko keskustelu pyörii aina ja tauotta rahan ympärillä.

 8. Stefan Löfvenin olisi pitänyt ensin kysyä kaiken vaihtoehtoisen totuuden suuren lausujan Alexander Stubbin mielipidettä. Olisi saanut kuulla, että Ruotsi on rauhallisempi kuin milloinkaan (edes jääkauden aikana), olis jäänyt turha höntyily tämän asina kanssa, ja olisi voinut keskittyä feministiseen puoleen itsessään. Se saattaa ilmetä muutenkin kuin helvetinmoisina manboobseina.

 9. Kaikenlainen seurustelu järjestä irrottautuneen kanssa katsottakoon mielisairaudeksi…. Eli tämä irtautuja pitää jättää aivan omaan arvottomuuteensa, pliis….

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here