Levottomuuksia tukholmalaisfestivaaleilla

5
691

Kahta henkilöä puukotettiin eilen Tukholman Kungsträdgårdenissa järjestettyjen festivaalien yhteydessä. Kumpaakin sattumusta tutkitaan murhan yrityksenä.

”Siellä on ollut kunnon kalabaliikki”, Kristoffer Samsing Tukholman poliisista kertoo Vi gillar olika -lehdelle.

Poliisi sai hälytyksen Sergelin torille, mistä oli löytynyt puukoettu nuorukainen. Hän oli saanut vammansa Kungsträdgärdenissa ja hankkiutunut sen jälkeen torille. Hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Nuorukaisen tilan kerrotaan olevan vakava, muttei hengenvaarallinen. Ketään epäiltyjä ei ole otettu kiinni.

Kungsträdgårdenissa järjestetyssä Chaharshanbeh Soori -tulijuhlilla oli syntynyt isompi kähinä, minkä yhteydessä toista nuorukaista oli puukotettu. Tätäkin sattumusta tutkitaan murhan yrityksenä.

Festivaaleilla tehtiin ilmoituksia myös pahoinpitelyistä ja seksuaalisista ahdisteluista.

Ruotsin telkkari oli paikalla ja tarjosi katsojille suoraa kuvaa vuosituhansia vanhasta kevään saapumisen suuresta juhlasta.


5 KOMMENTTIA

 1. Toisaalta on aivan oikein että matut tekevät seksualsta häirintää. Niin kauan kun niitä rahdataan maahan ja kansa sallii niiden tekemiset, niin kauan kansan tulee vain niellä kiukku ja sallia se. Vasta siinä vaiheessa kun kansa nousee ylös ja sanoo ”nyt riittää”, siinä vaiheessa raiskaukset ja seksualiset häirinnä muuttuvat rikoksiksi. Mutta nyt, pieni mutta äänekäs joukko on sitä mieltä että me tarvitsemma matuja maahamme.

  • Raiskaus ja seksuaalinen häirintä ovat jo rikoksia, eivätkö muka ole?

   Tarkoitit varmaan sanoa, että kun ne EIVÄT enää ole rikoksia, niin niitä estetään vaikkapa kaavuttamisella?

   Kansa ei nouse ylös sanomaan, että ”nyt riittää”, se vaihe on ohitettu. Sen olisi pitänyt tapahtua jo aikoja sitten joskus -90-luvulla. Muistaako eli löytääkö kukaan sitä tapausta tuolloin muinoin, kun kaksi somalia raiskasi naisen Oulun tienoilla, ja kulttuurinsa mukaisesti kunnialeikkasivat välilihan poikki?

   Eikä se ole pieni joukko, joka hamuaa matuja. Äänekäs, kyllä.
   Ja salakavala.
   Vai uskooko joku tosissaan, että Ernest Lawson on jossain fakin Putouksessa kykyjensä takia?
   Ehhei, vaikka se olisikin lahjakas, niin se on siellä ihonvärinsä takia.
   Sori vaan. Se on totuus. Se on sitä pakkosyöttöä ja propagandaa. Aivopesua.

   Jännittävintä on, että ne ei koskaan, EI KOSKAAN, aio luopua tästä asetelmasta.
   Joka jumalan mainoksessa ja TV-sarjassa valkoinen mies on pahis ja musta/islami mies fiksu ja empaattinen. Samaan aikaan täysin alistettu valkoisen miehen taholta.

   Valkoinen on pahis vaikka olisi vähemmistö, siitä pitää ”Valkoisen Miehen Historia” huolen.
   Anteeksi saa vain, jos EI OLE VALKOINEN.

 2. Olisiko mahdollista ottaa käyttöön vanha viikinkiperinne simanjuonnista maahantunkeutujien kalloista viikinkijuhlissa, kelpaisi lähettää suoraa kuvaa…

 3. Kun kynnys puukon käyttöön on noin olematon. Silloin ollaan vaikean pulman edessä. Kun kerran on käyty rajan väärällä puolella, kohta siitä tulee arkinen tapa, kuten tavikselle maitopurkin ottaminen jääkaapista. Jos tuollainen puukkojunkkari kysyy vaikka kellon aikaa ja ei mielestään saa tarpeeksi nopeaa vastausta. Tuikkaa tuo kunnoton tunnoton puukolla. Ja loppu onkin sitten Herrassa.
  Maasta karkoitus sangen suoraviivaisesti ja ikuinen maahantulo kielto. Voi kuinka maailma onkaan täynnä yksinkertaisia ja tehokkaita ratkaisuja. Mutta siihen tarvitaankin miestä nimeltään: Donald Trumh, eikä feministiministeriä valehtelemaan ummet ja lammet. On kansalaisella osa, katsoa sivusta kun kyvyttömät vatipäät vatuloivat päivästä toiseen kuin Pekka ja Pätkä.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here