Väärä vastaus nuorukaisten kysymykseen vei ensiapuun

28
1062

5 – 6 toistaustaista nuorukaista esitti pizzaa popsivalle nuorelleparille yksinkertaisen kysymyksen, mihin he saivat vastaukseksi ”kyllä”. Sen jälkeen alkoi lätty lätisemään.

Sunnuntaiaamuna nuoripari, 23-vuotias mies ja 24-vuotias nainen – istuskelivat pizzerian edessä Silkeborgin Nygadella pizzaa mutustellen. Aivan rauhalliseksi oletetun ruokahetken luonne muuttui äkisti ja vaihtui väkivaltaiseksi tilanteeksi.

Toistaustainen nuorukainen meni pariskunnan luo ja kysyi 24-vuotiaalta naiselta, mahtoiko hänen pizzassaan olla sianlihaa? Kun nainen vastasi ”kyllä”, nuorukainen löi naista nyrkillä naamaan. 23-vuotias nuori meni nuorukaisen ja 23-vuotiaan naisen väliin, jolloin paikalle saapui 5 – 6 nuorukaisen lauma, joka alkoi lyödä ja potkia 23-vuotiasta. Sattumuksesta kertoo 23-vuotiaan äiti.

Tämän jälkeen nuorukaiset lähtivät pois. Hakatut soittivat hätänumeroon ja poliisi oli paikalla viidessä minuutissa, mutta nuorukaiset olivat ehtineet jo kadota kuin pieru Saharaan.

Silkeborgin poliisista vahvistetaan, että sattumuksesta on otettu vastaan rikosilmoitus.

”Asialla oli oletettavasti pienempi ryhmä toistaustaisia nuorukaisia Aarhusista”, Flemming Just Silkeborgin poliisista sanoo.

23-vuotiaan äiti laati sattumuksesta kirjoituksen Facebookiin, missä hän varoittaa nuorukaisia Silkeborgin yöelämän vaaroista.

”Yht’äkkiä paikalle tulee toistaustainen nuorukainen, joka lyö nuorta naista ilman mitään syytä päähän sillä seuraamuksella, että tytöltä ei nyt kuule mitään toisella korvalla. Tiedä vaikka hän olisi saanut pysyvän kuulovaurion! Nuorukainen oli myös ottanut kuristusotteen tytöstä ja huutanut: ’Vittu kukaan ei laita pizzansa päälle sianlihaa'”, äiti kirjoitti.

23-vuotias nuorimies joutui viettämään kolme tuntia ensiavussa, mutta onnekseen hän välttyi vakavammilta vammoilta.

”Hän koko elämänsä olisi voinut tuhoutua tuona lyhyenä hetkenä. Hänen naamansa oli ihan veressä auenneen silmäkulman ja toisen korvan taakse tulleen haavan ansiosta”.


28 KOMMENTTIA

 1. ”Nice. Very nice!” Perkelettäkö se muslimiterroristeille kuuluu mitä heidän elättäjänsä syö!!! Olisiko jo aika ottaa kirveshaukasta =(teline, jossa ennen wanhaan kirvettä säilytettiin). -toim.huom.
  Kukaan muu kuin muslimi lyö naista kuin sitä ”vierasta sikaa”. Tuosta voisi vetää seuraleikkimäisesti kysymyksen musumaanille onko lammas halal -teurastettu. Kun siihen saa myöntävän vastauksen… Ei muuta kuin lättyyn nyrkkiraudalla. Nyt jos koskaan olisivat Viikingit ja Härmäläiset tarpeen. He kyllä omaisivat sitä ”käsillä puhumisen” taitoa, eikä siinä paljoa ”konsonantteja osteltaisi”. Tuon ”onnenpyörä” pyörisi kuin turbiinilentokoneen roottori. Ai, että kun kirjoitin ”vihapuhetta”. Eihän näin saa sanoa. Ei!!! Se on vallan kauheata, mutta moniosaajien tekemät raa’at pahoinpitelyt ovat aivan OK. Silloin kun yhteiskunta on näin kierotutunut ja sairas vailla mitään kunniallisuutta sekä tervettä järkeä, jota pidetään väkisin kasassa omaa kansaansa pelottelemisella ja sitä vakoilemalla rikollisella tavalla tukahduttaen kaiken sen maalaisjärjen aikaan saaman pöyristyksen nykyistä politiikkaa kohtaan, jota ei ainutkaan edes yksisoluinen eliö harjoita, koska silläkin on se yksi olemassaolonsa takaaja, joka on vienyt sitä eteenpäin jo vuosimiljoonia. Se peruselementti on itsesuojeluvaisto ja se monoliittinen tieto siitä, että sillä on oikeus olla olemassa ja pitää siitä kiinni loppuun asti, ilman että se joutuu pyytelemään anteeksi olemassaoloaan joka ainoa millisekunti vain siksi, että se olisi jonkin toisen tiellä tässä universaalissa, jota ympäröi ääretön avaruus, joka vielä laajenee päätähuimaavaa vauhtia niin kauan kuin ajanlasku on sille säätänyt. Maapallo on luotu joka rodulle ja valkoinen rotu ei ole syyllistynyt yhteenskään sellaiseen rikokseen, mitä eivät olisi muut rodutkin tehneet. Ihminen on yhtä paha oli hänen nahkansa mikä hyvänsä pakanallisuuden aikoina. Kristinuskon on ainoa uskonto, joka ei tee eroa ihmisten heimojen välillä. Kristinusko ei kehoita ”Pyhään sotaan” tappamaan ketään toisuskoisia tai toisrotuisia vastaan. Päinvastoin se kehottaa ”rakastamaan lähimmäistään kuin itseään”, ei surmaamaan tai alistamaan verta valuttaen. Länsimaiset yhteiskunnat ovat rakentuneet kristillisten arvojen ja kreikkalaisten filosofian peruselementtien varaan, jossa tunnustetaan ihmisen arvo sekä ihmisoikeudet. Ainoastaan v. 1917 Venäjän vallankumouksen kommunistisen soron ja mielivallan alla sortunut verilöylyyn joka hakee vertaistaan maailmanhistorissa, jonka alkukantaisuus saa heijastumansa suoraan Islamin takapajuisesta ja diktatorisen totaalitäärisestä väkivallan kulttuurista, jossa ihmisen elämällä ja koskemattomuuden suojalla ei ole puolikkaan puupennin arvoa. Ihminen on vain materiaalia ja massaa vailla tuntevaa inhimillistä sielua, jolla olisi edes jossain ulottuvuudesta hakea lohtua ja pääsyä pois noista maanpäällisistä helveteistä-.

 2. Jos homma etenee brittien malliin saavat muslimien edessä sianlihaa esitelleet syytteet ja ainakin 1/2 vuotta ehdotonta kovan luokan rikollisille varatussa vankilassa.
  Ja vankilasta voi sitten poistua jopa ruumissäkissä koska possupartio tuntee vain shariatuomiot…

 3. Yksittäistapauksista paljon mielenkiintoisempiin ja ajankohtaisempiin aiheisiin. Hollantilaiset ovat saaneet parin kuukauden ajan seurata Trumpin politiikan seurauksia, ja näyttääkin siltä, ettei Wildersin äärioikeistolainen vapauspuolue menestykään Hollannin vaaleissa. Voittajia ovatkin pääministerin johtamat liberaalit. Muukalaisvihamielisiä taas vituttaa. 🙂

  • Irtautujalta syytä kysyä, että kannatatko demokratiaa. Siis järjestelmää jossa enemmistö saa päättää vähemmistön asioista ja oikeuksista?

   Äkkiseltään mieleeni tulee Neukkula, Iran tai vaikkapa Pohjois-Korea, jossa enemmistö äänestäjistä päätti kuinka vähemmistön tulee olla ja elää.

   Voiko mielestäsi olla hyvää tai moraalisesti oikeaa politiikkaa se, että enemmistö on oikeassa? Onko politiikan hyvyys tai tarkoitus mitattavissa sillä, kuinka paljon se saa äänestäjiä?

   Muuttuuko toisten rahojen ottaminen moraalisesti oikeutetuksi sillä, että asiasta on säädetty laki?

   Sinun irvaileva tyylisi Rähmiksen kommenteissa paljastaa mielestäni vain sen, että et itse olisi valmis käyttämään väkivaltaa ryöstääksesi ketään, mutta jos ryöstäminen on tehty lailliseksi, se on mielestäsi oikein. Kyseessä on puhtaasti vastuun siirtäminen toisille ja siitähän sosialismi elää. Pelkureista, ahneista ja kateellisista. Siihen ryhmäänkö sinä haluat kuulua?

   • Mitä se Kumitonttu höpisee? Olen tällä palstalla AINOA, joka kannattaa vähemmistöjen ihmisoikeuksia ja vapaata liikkuvuutta!

    • Olet tällä palstalla ainoa trolli, joka ammentaa narsistista lähdettä trollaamalla ihmisistä tunnereaktioita milloin milläkin idioottimaisella kirjoituksella.

     Mielisairas tapaus siis kaikin puolin.

     • Itse nyt pidän Hollannin vaalituloksia paljon mielenkiintoisempina, kuin jotain maailmanpoliittisesti mitätöntä harvinaislaatuista tapausta Tanskassa.

     • Junes, nyt kun sanoit, niin tuo on harvinaisen totta. Kurnisi isäm maallisimmankin maha, kun ei saa halpaa ja riittoisaa pizzaa ja kebabia!

     • Tällä isäm maallisella ei ole maha kurninut yli kymmeneen vuoteen vaikka en karvakäsien verovapaita kebab pitsoja ole syönytkään.

    • Niin kannatan minäkin, mutta meidän eromme on siinä, että minä vaadin jokaiselle vapaalle liikkujalle velvollisuuden maksaa oma elämisensä kohdeyhteiskunnissa ja velvollisuuden elää kohdemaan yhteisön sääntöjen ja arvomaailman mukaisesti.

     Tämä ei ole syrjintää, rasismia tai vastaavaa, vaan tasa-arvoa, eriarvoisuuden poistamista ja oikeudenmukaisuutta.

     Niin ikään vähemmistöjen oikeudet ovat toteutettavissa vain länsimaissa – edellä mainitulla tavalla: kaikkia samoin vaatimuksin käsitellen.

     Ja näin ilmeisen hyvin onkin, sillä velvollisuuksista tai muiden huomioon ottamisesta ei puhuta nollan vertaa.

     Islamilaisissa teokratioissa taas minimikäytäntö on tämä kuten tässä sattumuksessa suvaitsevaisesti kuvattiin: turpiin väärin syöville.

  • ”Ei menestynyt”, tai jos halutaan puhua ihan totta, niin ei tullut suurimmaksi puolueeksi. Aika varma suurimman oppositiopuolueen asema, Wildersin puheista huolimatta puolueella tuskin on hallitukseen asiaa, ei ole kuitenkaan ihan sellainen epäonnistuminen jota vasemmistomedia yritti hehkuttaa. Jopa Yle myöntää että ”Liberaali Hollanti otti erävoiton, mutta suuriin juhliin ei ole aihetta.” Kysymys pikemminkin onkin että onko niin sanotun ”ääri” oikeiston nousu Euroopassa pysyvä trendi? Itävallassa ”ääri” oikeiston ehdokas hävisi presidentinvaalit vastan uudelleen järjestettyjen vaalien jälkeen, Hollannissa puolue pärjäsi kaikkien ennakko-oletusten vastaisesti melko hyvin ja Ranskassa on lähes varmaan että Le Pen pääsee toiselle kierokselle. Toinen kysymys on oppiiko populaarioikeisto Hollannin vaaleista läksynsä, eli pitää olla aktiivisempi vaalityössä ja lopettaa rapakon takaisen farssin hehkuttaminen oman puolen voittona.

   Mitä tulee itse sattumukseen niin sehän on ilmiselvä viharikos, josta ymmärtääkseni maan lakien mukaan pitää tuomita raskaamman mukaisesti.

  • Se Irtautujan lukutaito nyt on tunnetusti huono ja ymmärrys vielä huonompi. Ilmeisesti isoilla kirjaimilla kirjoitettuja otsikoita on osattu lukea, mutta vaalituloksen lukemiseen ja ymmärtämiseen kyvyt eivät enää riittäneet. Rutte nimittäin menetti 8 paikkaaja Wilders voitti 5 paikkaa.

   • Wildersin uusnatsipuolueen piti voittaa gallupien perusteella vaalit reilusti. Nyt jäivät pahasti jälkeen pääministeripuolueesta, eikä mitään asiaa hallitukseen. 🙂

    • No se on kiva, että demokratia kelpaa silloin kun se tuottaa oikean tuloksen. Onhan se kaikissa muodoissa parempi kuin yliempaatikkojen kansandemokratia jossa on täysi vapaus olla samaa mieltä.

     Mutta mitä sitten? Islamin muodostama ongelma ei silti poistu, vaikka kansa äänestääkin mukavasti oikein.

     Oikein äänestämisen ongelma on vain siinä, että monikulttuurisuuden saturaatioasteen noustessa riittävälle tasolle myös siitä välttyneet ja sen puolesta toimineet pääsevät maistamaan sitä käytännön kokemusta, jonka he ovat ulkoistaneet sille ”typerälle rahvaalle”.

     Saturaatioasteen ollessa tämä, sivistyneiden – kuten äänestäminen – ratkaisuiden käyttökelpoisuus voi radikaalilla tavalla vähentyä.

     Ruotsissa on esim. tilanne sellainen, että asiaa ei voi oikein enää peitellä.

    • Vähän niin kuin epäilinkin. Irtautujan päätelmät perustuvat hänen pelkoihinsa, toiveisiinsa ja fantasioihinsa. Ei siihen, mitä oikeasti tapahtui. Kenen kannatus kasvoi, kenen väheni. Psykaitrien keskuudessa tällainen omassa fantasiamaailmassaan elävä ihmistyyppi on hyvinkin tuttu.

     • Politiikassa sattuu olemaan enemmän merkitystä paikkojen määrässä suhteessa muihin puolueihin kuin absoluuttisella paikkojen määrällä. 🙂

  • Eivät mustien väkivaltaisuudet ja demokraattien terrori ole mielestäni millään lailla Trumpin politiikkaa. Niistä yhdysvallat kärsii nyt kaikkein eniten, kun demokraateilla tuli hirveä peppukipu, kun eivät saaneet jatkaa perseilyään ja maailman tuhoamista. Kaikki se paska mikä maailmaa nyt vaivaa on sen muslimiobaman ja clinttonin syytä.

 4. Hollannin vaalitulos on surullista luettavaa. Maahanmuuton vastainen oikeisto ei saanut suurta, sille kuuluvaa asemaa, vaan harhautus lipilaariejn puolelta onnistui.

 5. Ennen monikulttuurin tuloa Suomessakaan ei ollut pizzerioita, vaan ostettiin joku möttönen tai porilainen suomalaisen pyörittämältä snagarilta.

 6. Tanskassako? Vai niin.

  http://www.agricultureandfood.dk/danish-agriculture-and-food/danish-pig-meat-industry

  ”For more than 100 years, the production of pigs and pig meat has been a major source of income for Denmark. Approx. 90 percent of the production is exported and is thereby essential to the Danish economy and the balance of trade. The Danish pig industry is among the world leaders in areas such as breeding, quality, food safety, animal welfare and traceability. This is the reason why Denmark is among the world’s largest pig meat exporters.”

  Jaksan aina ihmetellä sitä, että jos on aseet kädessä, niin miksi niitä ei käytetä.

 7. Hollanti saa mitä tilaa. Erikoisen tekopyhää porukkaa, kovia lupaamaan kaikkea koska se on kohteliasta jne mutta mitään ei pidetä. Feikkiuskonnon harjoittajien rasistisfasistinen väkivalta saa jatkua ja pahentua, ja tavisuhrit saa nuolla haavansa koska koneistossa ollaan OLEVINAAN taas parempia ihmisiä.
  Vielä Tanskakaan ei rupea poistamaan paskastaniataustaisia ”kansalaisiaan” mutta kaipa sekin aika tulee.

 8. Monesti on ihan hauska arvailla, mikä trollaajien pohjimmainen motiivi on. ’Irtautuja’sta on hieman vaikea saada kiinni. Lämmittääkö hän vain lämmittämisen ilosta vai onko hänellä oikeasti kyky ohittaa omaan ideologiaan liittyvät ikävät seikat eli vähän semmoista kognitiivista dissonanssia? Kyseessä voisi tietysti olla myös ihan vaan avohoidosta, mutta siihen tekstinsä on liian ”hyväkuosista”. Olipa kyseessä mikä tahansa hienoista vaihtoehdoista tai jokin niiden yhdistelmä, Irtautujalta jää selvästi huomaamatta, että hän vähättelee – tai paremminkin ohittaa – erittäin röyhkeän käytöksen, pahoinpitelyn ja teon uhrit.

 9. Sianlihaa ei saa laittaa pizzan päälle, mutta häpykarvat ja mällit kelpaa.
  On ne musulmaanit melkosia kullinaristeja

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here