50 meni rikki – integraatioministeri juhlisti tapausta kakulla

7
723

Ei, kenelläkään ei ollut syntymäpäivä, vaan Tanskan integraatioministeri Inger Støjberg (V) päätti juhlistaa virkakautensa viidettäkymmenettä ulkomaalaislakiin tehtyä kiristystä herkulliselta näyttävällä kakulla.

Ministeri ilmoitti merkkipaalun saavuttamisesta Facebook-sivullaan.

Tuskin on sattumaa, että Tanskassa asuu tutkimusten mukaan maailman onnellisin kansa ja varmasti tätä onnellisuutta osittain selittää se, että heillä on näin aikaansaavia poliitikoita.

Vilpittömät onnittelut Tanskaan sikolätistä!

Lista kiristyksistä on luettavissa Tanskan maahanmuutto- ja kotoutusministeriön verkkosivuilla.


7 KOMMENTTIA

 1. Jusulauta. Ministeri joka ymmärtää tehtävänsä ja juhlii oikeita saavutuksia. Mistä meille saataisiin tuollaisia.

 2. Eipä ole Tanskalla paljon juhlimista. Maassa on liki puoli miljoonaa muslimia, eikä heillä ole mitään aikomusta integroitua. Moskeijoissa opetetaan shariaa ja kantiksille valehdellaan. Muslimit lisääntyy kuin kanit ja tanskalaiset vähenee.

  • Kaikki Pohjoismaat on käytännössä jo paskottu paitsi Islanti. Noo kunhan tulee joku luonnonmullistus tai vastaava missä lähtee yhteiskunnan tuki, niin nämä hiekkamaiden asukit kuolevat pois.

   • Sitä saa odottaa silloin kuin sitä tarvitaan. Ja jos yhtään katsoo tätä päivää, maahantunkeutujat saavat kaiken avun ja ”alkuasukkaiden” annetaan kuolla kuten Stalin tappoi nälällä ukrainalaisia pakkokollektivisoinnin aikoihin joskus 1930-luvun alussa. Silloinkin Leninin sanoen ”hyväuskoiset idiootit” lännessä olivat ”hengessä” mukana luullen kyseessä olevan joku ”katovuosi”. Joo, niin varmaan. Mikään ei ole niin tyhmä kuin ns. ”hyvä” ihminen tyhmyydessään, joka uskoo maailmaa kietävien puliveivareiden ”itkun”, josta tuoksahtaa hajusaippua. Tässä tarvittaisiin toista vedenpaisumusta, mutta Jumala kun meni lupaamaan, ettei toista kertaa tule. Niin sitä ei tule. Päätti tuo virtuaaliolento mitä hyvänsä. Hänen sanasa pitää. Ihmisen sana ”pitää” kuin ripuli.
    Jo nyt homman nimi on tappaa ja raiskuuttaa suomalaiset. Jos tuosta ihmeekseen ihmettelee, poliisi on vihainen kuin piru. Rikollismatuja siirretään ” ”tuhoamiskeskuksesta” toiseen uusille ”metsästysmaille”. ”Intiimisuoja” suvaitsevaisuus takaa sen, me pelaamme venäläistä rulettia. Sitten saarnataan: Käyttäkää heijastinta! Prkl käyttäkää itse.

   • Islannilla on edessä se mikä täälläkin. Maassa on überliberaaleja poliitikkoja ja koska Islanti on kuitenkin samanlainen ”länsimainen demokratia” eli pahin mahdollinen lammaslaitos kuin suomikin niin huonosti käy.

    Käytännössä koko maailmassa vain itä-euroopalla on aihetta juhlia koska itä-euroopan maihin on aloitettu maahanmuutto vasta 2015v jälkeen sekä siellä nationalismi on ”hieman” eri tasolla entä muualla. Ählyt ja neekerit haluavat mennä länsi-eurooppaan mutta kukaan ei edes halua mennä slaavien sekaan, meinaan,voi tulla haudatuksi asfalttiin jos kokeilee samanlaisia tanssiliikkeitä kuin Helsingissä 😉

   • Mullistus on se kun me alkuasukkaat reteesti rupeamme likvidoimaan tuota syöpää. Ei noi tunne meidän maita eikä soita jonne uppoavat. Sissiliike elää ja voi hyvin, luuletteko oikeasti että Suomesta ”kadonneet turvapaikanhakijat” ovat kaikki muka lentäneet kotiin? haahahaaaaaaaaa, think again. Hiljaa hyvä tulee.

 3. Tanskassa ei ole mitään mätää kun ”juurihoitokin” on onnistunut. Meidän oma persenaamamme Petturi Opro kävi päästelemässä aivopierujaan eli puhumassa Sotaveteraanien juhlassa. Tuo elävä hyytelöpää julkesi nuoruutensa ja terveytensä uhranneille miehille ja naisille itkeä ”kansallisuusmielisyyden” vaarallisuutta ja sen vihaa lietsovaa vaikutusta. Jos olisin ollut paikalla olisin heittänyt tuota mieshuoraa kengällä. Mitä tuo olisi siihen voinut sanoa? Islamilaisessa ”kulttuurissa” pahimman loukkauksen voi esittä heittämällä halveksunnan kohdetta ronttosilla.
  Urpon suoritus oli toisen vatipään Paavo Lipposen luokkaa, joka meni ja haukkui Presidentti Urho Kaleva Kekkosen pystyyn hänen muistoaan vaalivassa juhlatilaisuudessa, kyseessä olivat jotkut ”pyöreät”. Tuo katepillarin charmin omaava sosialisti valitti sitä, että tulevaisuuden pässinpäät olivat ”Kekkosen taskussa”. Lipponen on aina ollut myymässä Suomea johonkin suuntaan, sillä hän vaati 1970-luvulla Suomen Puolustusdoktriinin täydellistä alistamista Neuvostoliitolle, eli puollustusministeri Dimitri Ustinovin alaisuuteen ja venäläisten kenraalien liikuteltaviksi.
  Hölmölän elämä on mennyt siitä lähtien pelkkää alamäkeä kun nuo kaikki sosialistiset ”tulevaisuuden raiskaajat” pääsivät irti toteuttamaan pimeitä aikeitaan. Jessus kun olisi päässyt edes syömään tanskattaren kanssa tuota kaakkua. Perkele!!!

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here