Abdirahman Mohammed Ahmed – entinen feministi

9
890

Abdirahman Mohammed Ahmed luuli, että tasa-arvoa voi puolustaa samaan aikaan sananvapauden kanssa. Luulo ei ole tiedon väärti ja Abdirahmanista tuli yhdessä illassa entinen feministi.

Ruotsalaisjulkimo Paolo Roberto julkaisi Instagramissa kuvan, jossa oli teksti: ”Naisten rinnat ovat todiste siitä, että miehet voivat keskittyä kahteen asiaan samanaikaisesti. Ruotsissa kun ollaan, pöyristelyä ei tarvinnut pitkään odotella. Muun muassa ääripuolue Feministisen aloitteen puheenjohtelija Gudrun Schyman tuomitsi tv-ohjelmassa viestin seksistiseksi.

”Tämä on pirullista. Varsinkin, kun niin monet miehet nauravat jutulle”, Gudrun-täti tilitti telkkarissa.

Vaggerydistä Jönköpingin läheltä kotoisin oleva 17-vuotias Abdirahman Mohammed Ahmed (kuvassa vasemmalla) ei ollut samaa mieltä. Tiistai-iltaan asti hän oli Feministisen aloitteen nuorisojärjestön hallituksen sihteeri.

”Kunniaväkivalta lisääntyy Ruotsissa ja samaan aikaan yhä useammat naiset kertovat, että he eivät uskalla kulkea ulkona iltaisin. Kun näihin oikeisiin ongelmiin pitäisi keskittyä, media ja kulttuuripersoonat päättävätkin pöyristellä jotain tissivitsiä”, Abdirahman Mohammed Ahmed paheksui tiistai-iltana Ruotsin telkkarin verkkosivuilla julkaistussa mielipidekirjoituksessa.

Vielä samana iltana hän sai yhteydenoton nuorisojärjestön hallituksen koollekutsujalta.

”Nuoret feministit eivät voi seistä esille nostamiesi mielipiteiden takana”, koollekutsuja Hedda Tingskog kirjoitti keskusteluryhmässä Abdirahmanille. Kun Abdirahman Mohammed Ahmed vastasi seisovansa sanojensa takana ja että hän ei aio pyytää kirjoituksensa poistamista, hänelle vastattiin:

”Jos sinusta tuntuu tuolta, niin sitten on parempi, että tiemme eroavat tässä”.

Nuorisojärjestön hallituksen koollekutsuja Hedda Tingskog selittelee Ruotsin telkkarin uutisille, että Abdirahman Mohammed Ahmed ei suinkaan ole saanut potkuja, vaan hän päätti itse jättää paikkansa hallituksessa, koska hän ei halunnut poistaa mielipidekirjoitusta.

”Poliittisen järjestön edustajina oletamme tietenkin, että jäsenemme toimivat politiikkamme mukaisesti. Hän päätti erota, jotta hän voisi julkaista sen kirjoituksen”.

Mikä siinä kirjoituksessa oli sellaista, mitä voi pitää teidän politiikkanne vastaisena?

”Vastustelemme seksismiä sen kaikissa muodoissa. Kaikkien tulee tuntea olonsa turvalliseksi julkisissa tiloissa. Suhtaudumme hyvin vakavasti seksistisiin vitseihin, joten emme katsele tällaista läpi sormiemme. Jos hän ei ole samaa mieltä yhteiskunnan rakenteellisista ongelmista, Nuoret feministit ei ehkä ole oikea järjestö hänelle”, Hedda Tingskog selittää.


9 KOMMENTTIA

  • Fanaatikkopiireissä huumori on aina synti. Kun tässä tapauksessa vitsi vielä sattui olemaan itseironinen ja nokkela, kyseessä oli kuolemansynti. Fanaattisuus, joka on noille feministipiireille ominaista, edellyttää tosikkoutta. Nokkeluus taas on osoitus ajattelukyvystä ja vieläpä kyvystä ymmärtää asioita useammasta kuin yhdestä näkökulmasta. Siksipä moiseen älyllisyyteen kykenevät on potkittava äkkiä ulos, ettei moinen kerettiläisyys pääsisi tartuttamaan totisia dogmaatikkoja.

 1. Naisilla ja etenkin feministeillä ei ole huumorintajua. Miehistä kyllä saa – varsinkin valkoisista – vääntää mitä alatyylisimpiä ”vitsejä”, jotka täyttävät täysin kaikki ns. vihapuheen elementit. Mutta kunten ”Eläinten vallankumouksesta” tiedämme, ”toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”.
  On idioottimaista, että uskonnon luomisopin keikauttanut evoluutioteoria ei tässä tapauksessa tunnu mahtuvan feministien päähän. Eläimille tunnustetaan kyllä kaikki ”eläimelliset” elkeet. Vai oletteko kuulleet marsseista sen vuoksi, että Leijonalaumassa naaraat vastaavat jokseenkin kaikesta, jopa saalistusta myöten. Toki joskus sillä tuulella ollessaan uros osallistuu edes osittain tuohon puuhaan Tuollekin on luonnollinen selitys, koska urosleijonan suunnaton koko harjaksineen kaikkineen ottaen huomioon sen fysiikan ja sydämen koon, on lääketieteellinen tosiasia, että tuon otuksen pitäisi saada jo kunnon sydänkohtaus jo 50 m juokemisen jälkeen. Tämä luonnollisesti ”paperilla”. Olen ”iha ite” lukenut tietopäiden kirjoittamasta jutusta. Lopuksi tietenkin voi todeta, että sanonta ”Leijonanosa” realisoituu saaliin kaadon jälkeen jolloin uros itseoikeutetusti valtaa sen kokonaan itselleen irvistellen ”emännille”, siihen malliin että siitä syystä nuo voisivat pakata laukkunsa ja palata äitinsä luo. Yksi poikkeius on kuitenkin olemassa. Uros antaa jo lihaa järsivien omien poikasiensa tulla syömään yhtäaikaa.
  Kaikki liittyy ainoastaa lajin säilymiseen ja suvunjatkamiseen, jossa ihmistenkin kohdalla pelaavat luonnon lait. Mies kiinnittää huomionsa naisen uhkeisiin rintoihin alitajuisesti siksi, että tuo seikka osoitta naisen olevan terve ja ns. ”ruokkimiskykynen” pienokaiselleen. Samoin se kytkentä miehen kaulan ja naisen lanteiden keinahduksen välillä on se sama yksinkertainen syy kuin rinnoissakin. Leveä lanteinen nainen on kykenevä synnyttämään terveen ja elinkelpoisen lapsen, joka myös takaa sen, ettei äiti kuole mahdollisiin synnytystuskiin ja komplikaatioihin. Wanhaan aikaan oli nimittäin sanonta: ”Mitä sota nuorelle miehelle, sitä synnytys naiselle.” Eli ennen naisia kuoli kuin kärpäsiä synnytyksiin ja sen jälkeisiin komplikaatiohin, koska lääketiede ja puhtaus oli yhtä alkeellisella tasolla, mitä se on nykyään kaiken sivistyksen kehdossa… maissa, jossa hallitsee Islam.
  Ja mitä tulee naisiin, on lukuisin piilokameratestein todistettu se, että myös naisetkin katsovat miehiä hyvin ”ruokaisesti” juuri sinne mikä pyörittää rahan lisäksi tätä maailmaa. Kiitos.

  • Korj. …sydänkohtaus jo 50 m juokemisen jälkeen.” sydänkohtaus jo 30 M juokemisen jälkeen.
   Ts. muistin matkan väärin. Eli matka lyheni 20 metrillä. Ja tämä on tosi.

 2. Yli 10 vuotta vanha dokumentti Könskriget (The Gender War) – sukupuolisota kertoo erittäin paljon ruotsalaisten feministien ajatusmaailmasta. Katsoin sen aikanaan suu auki toljottaen, ihmetellen miten niinkin psykoottisella (näin maallikon ja sanottakoon tässä kohtaa myös naisen näkökulmasta) tavalla ajattelevat ihmiset tulevat ylipäätään toimeen yhteiskunnassa… Siihen sekoiluun verrattuna verrattuna yksi pieni luottamustehtävästä erottaminen on vähäinen juttu. Kertoo toki siitä, että samanlaiset hourupäät ovat yhä ”skenessä” mukana.

 3. Vitsin kärki kohdistuu selvästi miehiseen putkiaivoisuuteen. Kun Tingskog sanoo vastustavansa seksismiä sen kaikissa muodoissa, vastustaako hän tässä tapauksessa miehiin kohdistunutta naljailua? En usko.

  Feministisissä aivoissa päättely menee suunnilleen sitä rataa, että tissit mainittu, on tää niin kauhean seksististä naista sortavaa diskurssia! Hyökkäykseen!

 4. Kun kiimainen neekeri kohtaa huumorintajuttomia feministejä, naiset saavat yleensä ullatus-seksiä. Oikeesti se että joku nekru tai muslimi edes alkujaan oli muka feministi muuuuahahahahahhahahaaaaaa vittu te naiset olette idiootteja!

 5. Olisin mielelläni lukenut ranskalaisen Macronin taustoista tarkemmin, kun en tunne ko. henkilöä lainkaan. Hän vaikuttaa tulleen tyhjästä, ikään kuin pelastamaan eurostoliiton eliitin eri maissa ja erityisesti keskuskomiteassa.

  Mikä mies tämä on vai onko mies ollenkaan? Tähän saakka olen vain lukenut huhuja, että hän olisikin oikeasti homo, seurusteli jo 15 -vuotiaana jesuiittakoululaisena yli 20 v. vanhemman opettajattarensa kanssa, ainakin nimellisesti ja nai hänet myöhemmin, ainakin nimellisesti. Oikea poikakaveri on radioyhtiön pääjohtaja, siis taktisesti tärkeä veto, kun pyrkyröi eteenpäin. Ja vielä sokerina pohjalla, tämä Macron olisikin oikeasti Rotschild -juutalaissuvun omistaman pankin osaomistaja ja kaikkea muuta kuin kansan asialla. Mikä siis on totuus, en tiedä, ottakaa selvää ja kertokaa meille kaikille. Jos nuo edellä olevat huhut pitävät paikkansa, ilmeinen rinnastus erääseen punapäiseen narskupressaan takavuosilta tulisi eittämättä mieleen. Valheellinen henkilö alusta loppuun ei olisi ranskalaisille mikään hyvä presidentti.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here