Nuorukainen murhasi maleskeluluvan toivossa

9
992

Yksi Ruotsia eniten kuohuttaneista henkirikoksista on viime elokuussa Arbogassa sattunut kesämökkimurha. Monen mutkan kautta on selvinnyt, että 42-vuotias nainen oli tilannut 25-vuotiaalta poikaystävältään vanhempiensa murhan.

Poliisilähteistä kerrotaan, että nainen oli luvannut elättää murhan nyt tunnustaneen nuorukaisen ja mennä vielä naimisiinkin tämän kanssa, mikä olisi parantanut nuorukaisen mahdollisuuksia saada oleskelulupa Ruotsista.

Kepposensa jälkeen nuorukainen heitti murha-aseen – puukon – jokeen Eskilstunassa.

”Emme ole löytäneet sitä, vaikka sitä on etsitty useaan kertaan sukeltajien kanssa”, poliisilähde kertoo.

Eli nainen ei luvannut nuorukaiselle mitään suurempaa rahasummaa teosta?

”Ei, hän eli jo leveästi naisen kanssa. Tässä tapauksessa voidaan kai sanoa, että hän lankesi naisen juonitteluihin”.

Nuorukaisen puolustusasianajaja Lars Jährensten ei tahdo kommentoida esille tulleita tietoja.

”Kommentoin sitten, kun syyte nostetaan. Voin kuitenkin sanoa, että asiakkaani katuu kovasti tekoaan. Hän on myös ollut yhteistyöhaluinen kuulusteluissa”, Lars Järhesten sanoo.

Toistaiseksi on epäselvää, miksi nainen halusi päästää vanhempansa päiviltä. Spekulointia on riittänyt aina taloudellisesta motiivista sukupolvien välisiin riitoihin.

Viime vuoden elokuun 3. päivä 68-vuotias mies löydettiin murhattuna kesämökiltä Arbogan lähistöltä. Hänen vaimonsa oli vakavasti loukkaantunut ja häntä epäiltiin alkuun miehensä murhasta, mutta melko pian poliisin epäilyt kohdistuivat pariskunnan tyttäreen, 42-vuotiaaseen naiseen.

Isänsä murhan ja äitinsä murhan yrityksen lisäksi naisen epäillään murhauttaneen lisäksi entisen hölmöläläistaustaisen aviomiehensä, joka löytyi kuolleena Hjälmaren-järvestä elokuussa 2015. Naisen toinen tuttu, 25-vuotias mies, istuu vangittuna tästä rikoksesta epäiltynä.

Naista lisäksi epäillään useista muista murhasuunnitelmista.

”Kyllä. Hän on yrittänyt taivutella toisia henkilöitä murhailemaan. Naisen entisiä liikekumppaneita oli hänen murhalistallaan”, poliisilähde paljastaa.

Arbogan murhasattumuksen syyttäjät ovat pyytäneet jatkoaikaa syytteiden laatimiselle. Käräjäoikeus on tähän taipunut ja uusi takaraja syytteiden nostamiselle on nyt huhtikuun 12. päivä. Sattumuksen selvittely on ollut melkoinen savotta ja esitutkintapöytäkirja käsittävät nyt jo yli 4.200 sivua.

9 KOMMENTTIA

 1. Oliko Meriläisellä ja Rusakolla siitosohjelma kantasuomalaisten geeniperimän ”parantamiseksi”?
  Kuinkahan monen serkusavioliiton tuotos tämäkin palkintosonni on.
  Jep, suvakilla ei ole epäilystäkään geeniperimän ja kulttuurin parantumisesta näillä kultamunilla…

 2. Kun katsoo tuonkin kaverin silmien väliä, kallon muotoa ja otsa/leuan etenemää niin hoh hoijaa…

 3. Tässä on hyvä esimerkki naisten ”hyväsydämisyydestä” ja ”avoimesta” mielestä. Mikä voimasanan -moinen meteli olisi noussut, jos valkoinen mies olisi käyttänyt hyväksi matunaista mainitulla tavalla. Tuo mies olisi jo ”edesmennyt”. Tietysti olisi pidetty sen seitsemänsataa paneelia, jossa koko pohjoismaita miesrotua olisi vaadittu välittömästi internoitavaksi. Luonnollisesti kohun pärskeissä olisi noussut lukuisia ”piiloon” jääneitä vastaavia tapauksia.
  Tämä tapaus on todellinen kruununjalokivi suvakkiuden ja naislähtöisen horokulttuurin kruunussa. Tuo psykopaatti tapatti vanhempansa ja miehen, joka pahaksi onnekseen oli vielä suomalainen. Siis hänen ns.”muistonsa” on tuskin sangollisen tuhkaa veroinen. Toki oletettavasti tuo ruumis rikastuttaa ruotsin maaperää ellei sitten raatoa haeta tänne kuormittamaan feminististä maaperää hajoamiskaasuillaan. Ja kun mies on valmiiksi tapettu, niin mitä sillä enää mitään tekee.

 4. Näitä rikoksia oleiluluvan toivossa tulemme Suomessakin näkemään vielä todella paljon. Suomalaisten henki on halpa silloin, kun voi loisia täällä vankilassa ja sitten tätösten kiittelemänä opetella herrastelemaan oleskelijana kustannuksellamme.
  Ensi kuun vaaleissa tulen äänestämään sitä ehdokasta, joka lupaa tällaiseen asiantilaan pikaista ja suurta muutosta, ei siis ketään pettäjäpersua.

 5. Ei tuota voi pois lähettää, ihanan sexy Afghaani-Beatles jäsenen näköinen..ihanhan tässä fjötökkä kostuu..mmm..te saatanan rasistit ette tajua näitten panomiesten POTENTIAALIA!

  • Tässä tapauksessa afgaanimies oli pakotettu tekoon mahdollisen kotimaahan palauttamisen pelossa, ja nainen on onnistunut pääsemään kiristämään nuorukaisen suorittamaan murhat. Toivon, että hän saa parin vuoden näpäytystuomion ja että hän saa jäädä maahan tuomion jälkeen vastoin naisen juonitteluja!

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here