Strömstadista löytyi laitonta työvoimaa

4
385

Strömstadilaista työnantajaa epäillään ulkomaalaislain rikkomuksista sen jälkeen, kun poliisi oli tehnyt torstaina tarkastuskäynnin hänen yrityksessään.

Työpaikalta löytyi yhdeksän laittomasti maassa notkuvaa, jotka poliisi otti kiinni. Yhtä lukuunottamatta on pistetty talteen ja nyt alkuun kolmen heistä epäillään työskennelleen ilman tarvittavaa lupaa.

Yritys toimii elintarvikealalla.

Läntiseltä poliisialueelta kerrotaan, että yrityksen lähellä sijainnut henkilöstöasuntola oli niin heikossa hapessa, että pelastuslaitos pisti sen välittömästi käyttökieltoon.

4 KOMMENTTIA

  1. Kuvituskuva on niin roisi, etten ensi yönä saa unen päästä kiini. Työtä minäkin olen ikäni pelännyt, eikä sitä ole koskaan pidetty hienona asiana, päinvastoin. Vain pelkkää halveksuntaa, kunnes ihmeekseni kuulin ”vieraista miehistä, jotka tulivat taloon”, eivätkä suostuneet laittamaan tikkua puolikuuhun. Siitäpä Hölmölän kärkiaurassa lentävät tiput ilahtuivat vallan kauhiasti ja pesänteko alkoi välittömästi, kunhan ensin tämä tumman charmin lähettiläs oli pullauttanut paikallisen vuosikausia moititun koiraan munat pesästä. Mutta ei hätää tällä sadulla ei ole paha loppu. Sillä tuota syjäytettyä otsonikadon aiheuttajaa ei täysin unohdettu. Ei. Hän saa vastatakseen ”uuden” parin elatuksen, sillä tuo stestoretonia pursuava urospuolinen lemmu ei tyähön koske. Missä välissä sitä ”hengellisessä” elämässä olisi mukana ja siinä jäisi moni pommi tekemättä sekä vielä jossain välissä pitää olla suomiä-naisten ”nuolukivenä” ja olla kovin ilahtuneen näköinen ”napatanssijoista”, joiden napa käy rytmin tuoksinassa tuon tuostakin seljän puolella.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here