Onkija yritti kaapata 10-vuotiaan koulutytön mukaansa

5
492

Kymmenvuotias tyttö selvisi pelkällä säikähdyksellä, kun mies yritti kaapata hänet mukaansa torstaina. Tyttö oli kotimatkallaan Kristianstadin montessorikoulusta, kun hän kohtasi miehen.

Tyttö lähti koululta kävellen kotiinsa kello 15.30. Tempotorgetin kohdalla Willysin lähistöllä tyttö kohtasi hänelle entuudestaan tuntemattoman miehen.

”Mies halusi tarjota karkkia, mutta tytto ei halunnut. Tuolloin mies tarttui tytön käteen ja yritti vetää tätä mukaansa”, Magnus Lautin Kristianstadin poliisista kertoo.

Tyttö kuitenkin onnistui pääsemään irti ahdistelijansa otteesta.

”Hän oli niin tomera, että löi miestä niin, että tämän nenä alkoi vuotamaan verta. Tuolloin mies irrotti otteensa ja tyttö pääsi juoksemaan kotiinsa”, Magnus Lautin jatkaa.

Kotona perhe soitti poliisille ja sattumuksesta on tehty rikosilmoitus ihmisryöstön yrityksestä.

”Olemme kiinnostuneita silminnäkijähavainnoista, jos joku on nähnyt pienen tytön miehen kanssa”, Magnus Lautin sanoo.

Hänen mukaansa poliisilla ei toistaiseksi ole käytettävissään kuin tytön kertomat tuntomerkit, joita hän ei tutkinnallisiin syihin vedoten halua paljastaa.

”Miehellä oli mukanaan ongenvapa. Sen verran voin kertoa”, hän sanoo.

5 KOMMENTTIA

 1. ”Hän oli niin tomera, että löi miestä niin, että tämän nenä alkoi vuotamaan verta.”

  Tuo tyttö pärjää maailmassa ja hän teki sitä jo ennen tätä ja ainakin tämän jälkeen.

  ”Miehellä oli mukanaan ongenvapa. Sen verran voin kertoa”, hän sanoo.” ”Tutkinnaliin syihin”.
  Hölmölässä tämä osataan vielä paremmin. Matu tekee rikoksen, niin ei muuta kuin ”korjauslakkaa” päälle ja sitten kipin kapin nettiin seuraamaan ”vihapuhetta” tästäkin laiminlyönnistä. Haluan konkretisoida tämänkin ”hypoteesin” ettei kysymys jää pelkästään ”akateemiseksi”.
  Kun minä sanon tai kirjoitan nettiin/vessan seinään: Lyön sinua puukolla musta ruoja! Silloin tapahtuu RIKOS, joka on RANGAISTAVA TEKO!!!
  Kun somali puukottaa 100 krt. pottunokkaa puukolla!!! Silloin tapahtuu ahkeraa viheltelyä, uhri kuoli ”yksin” luonnollisista syistä”. Tai jos tämä jäpikkä joutuu Demlan harmiksi heidän eteensä: Yhden lauseen julkisuus lehdessä uutisena ”sattumuksesta” on valuttanut kiroa tuon ns. syyllisen uhrin päälle niin raskaasti, että siinä on jo aivan liian kanssa. Jotenka tälle ja hänen koko suvulleen maksetaan korvauksia kunnianloukkauksesta ja terapiat päälle tyttöjen vuorolla uimahallissa.
  Mitä taas tulee tähän syntiseen ”neulatyynyyn”, niin häneen ei tule yhtään mitään. Paitsi hänen sukunsa joutuu maksamaan Hölmölän ”koristeelle” ja koristeen suku -koristeille sitä KORVAUSTA!!!
  Lisäksi kaiken pahan alun ja juuren hautakiveen tulee kaivertaa, että: ”Helpollä pääsit”!” Hölmölän valtio.

 2. Pieni muslimityttö oli ihan yksin ja hirvittävä valkoinen lastennussijamies pääsi yllättämään. Pikku tyttö oli yksin koska isä ja äiti olivat töissä ja isoveli oli tappamassa serkkutyttöä.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here