Nainen raiskattiin Boråsissa – viisi vangittu

3
435

Nainen raiskattiin Boråsin lähistöllä viime viikon perjantain vastaisena yönä. Ohikulkijat löysivät naisen rappukäytävästä. Viisi henkilöä pidätettiin myöhemmin rikoksesta epäiltyinä.

”Yksityishenkilö soitti meille. Kun partio saapui paikalle, viisikko tavattiin samassa talossa olevasta asunnosta. Heidät vietiin kuulusteluihin”, Joakim Danz Boråsin poliisista kertoi.

Tapahtumien kulku on hyvin epäselvä. Moni seikka viittaa siihen, että nainen, joka on iältään parikymppinen, oli raiskattu asunnossa. Viisi henkilöä haettiin kuulusteluihin, joiden jälkeen heidät pidätettiin.

”Kaikki raiskauksesta epäillyt ovat iältään 25 – 30-vuotiaita”, Joakim Danz kertoi.

Tunsivatko epäillyt uhrinsa entuudestaan?

”Ei, he eivät olleet naisen tuttuja. Mutta on vielä epäselvää, olivatko tutustuneet juuri ennen sattumusta”.

Raiskattu nainen oli viety sairaalaan, missä hän oli joutunut viettämään koko yön. Myöhemmin hänet kuskattiin poliisiasemalle.

Joakim Danz kertoi, että naista oli tarkoitus kuulla vielä perjantaiaamupäivän aikana.

Boråsin poliisi hoiti myös raiskauksesta epäiltyjen kuulustelun. Naisen tarkemmasta voinnista tai mahdollisista vammoista ei ole tietoa.

Raiskauspaikaksi epäilty asunto eristettiin tutkimusten ajaksi.

Maanantaina Vi gillar olika -lehti kertoi, että Sohell, Ahmed, Salah, Abed ja Ahmad on vangittu sattumuksesta epäiltyinä.

3 KOMMENTTIA

  1. Koskapa ”terapia -porukka” käsitti kokoNAISTA 5 miespuolista jäsentä, tuosta voikin rakentaa ”kamelin sillan” siihen mikä oli teikijöiden etninen tausta.
    Ikävää leukailla tälläsistä vakavista tapauksista naista kohtaan, samalla tuntien siitä syyllisyyttä. Mutta minunko vika se on, että näin on käynyt? Euroopan sairas mummu, Angela Merkelkin hymyilee leveästi ja tallustelee kuin riikinkukko pöyhkeillen, vaikka on raiskuuttanut Saksassa tuhansia naisia, tyttöjä ja naisia jotka eivät enää välttämättä ole enää ”siinä iässä”. Jos maailma olisi tolallaan, eikä ilman välttämätöntä lääkitystä, nuo omana aikanaan kauniit naiset saisivat joskus myhäillen kiikkustuolissa nuoruutensa heinälatoja, sinitaivasta, kosken kuohuntaa ja aamuisten niittyjen usvaista maisemaa.
    On eri asia olla kunniallinen nainen kuin suvakki -horo, jonka ählämi-gigolon ylöspidon ja ”palkan” maksaa Suomen valtio kunnonkansalaisten selkänahasta revityillä verotuloilla.

    ”Mä joka päivä töitä teen. Joka ainoa aamu seitsemäksi meen. Sen kaiken teen mä siksi vain, Koska” suvakkihuora sä jaksat olla matus kanssa taakkanain. Ajat oli hyvät kun mä olin nuori ja lesti-Sipilä veisas körttinuotilla virsiä vain. Mietin eihän tässä auta. Työhommat loppu, sen koristevirkainen matu vei. Suvakit pottunokkamiehen hautaa. Olen vieraan veneen alla. Kun sä mut matuun vaihdoit ja kun sä sanot mulle paiskaa tietä tuhkamuna, niin se on katkeraa Olen monenlaista nähnyt. Tiedän että hukkaan nuoruuteni on mennyt, mutta uskottomasti sä mut heivasit matun takia tuon. Mä joka päivä kiikkuun itseäni laitan. Sen kaiken teen, vaikka tiedän ei punapapit sitä itke, eikä lehdet siitä kirjoita.
    Mukaelma Matti ja Teppo. ”Mä joka päivä töitä teen-”

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here