Mies ahdisteli naisia pekonilla

10
721

Tukholmalaismies on saanut syytteen muun muassa siitä, että hän oli ahdistellut naisseuruetta pekonin kanssa lähijunassa.

Syytteen mukaan mies oli heilutellut pekonia huiviin pukeutuneiden naisten naaman edessä ja sitten pistellyt pekonia poskeen puhuen samanaikaisesti rasistisuuksia.

Kun naiset vaihtoivat istumapaikkaa, mies seurasi perässä huudellen lisää rasistisuuksia.

Mies oli myös sadatellut rasistisesti toisellekin naiselle tunnelbanassa.

Miestä syytetään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.


10 KOMMENTTIA

 1. Jos muslimi miesporukka olisi hakannut käyttäen ”brutal force” -tyyliin sianlihalla höystettyä Pizzaa syövän kanttis-naisen lähijunassa… ja olisitte saaneet nähdä ihmeeksenne kuinka ”kameli menee silmäneulan läpi” demlassa.
  ”Miestä syytetään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.” Jos nyt valkoinen mies parka kerrankin tässä lerpussa maailmassa ”kiihottuu” ja kiihottaapa vielä muitakin, niin täytyykö siitä vielä syyttäen osoitella kuin kysymyksessä olisi rikos tuona ”ilon” päivänä.
  Tuohan on nyt sitä monikulttuurisuutta. Kuka ja kellä on oikeus määritellä millaista sen pitäisi olla? Jos tuo nälkäinen mies olisi vielä puristellut noita ”etelän hetelmiä” ihan vain niiden niiden tuoreutta tarkistaakseen. Ei siitäkään olisi ”kunniankukko laulanut”. Taas olisi huudettu kuinka musliminaista häirittiin ja häpäistiin väärin. Sillä onhan tuo herkkä olento tottunut perin ”erilaiseen” kohteluun ”herra” M:lta kaikkine kauniine runnolisine hetkinee, jona tuo erämaanlaivalla cruisaileva pommisuutari on hälle suonut, jotka ovat luettavissa siinä ”rakkauden” jälkien kirjossa, jotka tuon serkku tytön iholla rusottaa, Ah niin kauniina. Snirf.
  Mutta jatkanpa vielä tähän: ”Kyllä ne muslimiehetkin…PIIP”

 2. Oletettavasti nuo rasistisuudet menivät seuraavasti:
  Kinkunsyöjä: ”Neideille näkyy ruoka maistuneen mutta en minäkään pelkästään ruohoa syö, maistuisiko neideille kinkku?
  Neidit: piip, piip, piip…!
  Kinkunsyjä: ”Ei kyllä tämä on ihan luomukinkkua ja vaikka serkkupojan sikalasta onkin niin on ihan humaanisti vaikkei halalisti teurastettu.”
  Neidit: piip, piip, piip…!
  Kinkunsyöjä: ”Kyllä ne emakot astutetaan ihan rotukarjulla ja serkullakin on komea norjalaisvaimo joten ei tarvitse muuta hupia sikalasta tai vokista hakea.”
  Neidit: piip, piip,piip…!
  Kinkunsyöjä: ”No jos ei kinkku kelpaa niin löytyy myös tanakkaa possumakkaraa ja purkitettua sikanautaa, tarvittaessa voimme toimittaa myös kotiin ja moskeijaan. ”
  Neidit: piip, piip, piip…!
  Kinkunsyöjä: ”Onhan se naapurin allankin sikoja kironnut ja hajusta valittanut mutta aina se vuohen- ja lampaanlihan voittaa eikä se neitejäkään pesu kunnon saippualla haittaisi”
  Neidit: ”piip, piip, piip…!”
  Kinkunsyöjä: ”Meidän sioissa ei ole tippaakaan natsia ja rasistia kyllä ne on ihan rotusikoja, voin vaikka tuoda näytille moskeijaan kun kuuluvat tykkäävät tuhdeista emakoista.”
  Neidit: piip, piip,piip…!
  Kinkunsyöjä: ”No ei tässä väkisin possumakkaraa syötetä ja tuherrella. Siinä on puhelinnumero, soittakaa jos haluatte kunnon makkaraa.”
  Neidit: ”piip, piip,piip…!”
  Kinkunsyöjä: ”Hyvää matkaa ja tervemenoa neideillekin, minä jään kuitenkin pois kyydistä ennen huonoja kaupunginosia.”

 3. Kaikkien ei-suvakkien tulisi syödä julkisissa kulkuneuvoissa pekonia, kinkkua tai muuta sianlihaa. Levittää sikapartikkeleita paljon ja laajalle.

 4. demlalaisista puheen ollen: Eikö ole mitään jalkarättiä, mikä voitaisiin tunkea evp. professoori Koskenniemen rääväsuuhun, jottei hän enää jatkaisi USA:n presidentin mollaamista ja kunnianloukkauksen veroisia kommentteja? Viimeksi hyysärisanomien haistattelussa Koskennokka oli verrannut presidenttiä Mussoliniin!?

  Pitääkö meidän hyvien suomalaisten todella kustantaa koskennokan räkätyötä maamme maineen pilaamiseksi maailmalla? Miksi tällaisia elättejä verovaroin kustannetaan vielä senkin jälkeen, kun ovat jääneet hyväpalkkaisista suojatöistään eläkkeelle? Milloin tulee muutos ja kaikki demlan punaviher-stallarit saa kalossin kuvan takapuoleensa suojaviroistaan?

 5. Kas, jutun tekstistä ei käynytkään ilmi että mies on vaatinut muita kanssamatkustajia tekemään jotakin kansanryhmälle. Tosin uskontohan ei ole kansanryhmä, mutta ei kai sillä niin väliä…

  Ääliö pitäisi kyllä ehdottomasti oikeuden eteen, mutta tuo syyte pitäisi olla hieman eri rikosnimikkeellä, kuten kunnianloukkaus yms tms.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here