Hiv-lapsonen harrasti suojaamatonta seksiä lasten kanssa

4
697

16-vuotias hiv-positiivinen lapsukainen harrasteli seksiä alaikäisten kanssa, mistä hyvästä häntä syytetään lapsen raiskauksesta sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Itä-Götanmaalla notkuvaa 16-vuotiasta lapsosta epäillään lapsen raiskauksesta sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Syyttäjä Britt-Louise Viklundin mukaan lapsukainen oli harrastanut seksiä viime vuoden keväällä tuolloin alle 15-vuotiaitten tyttöjen kanssa. Vaikka lapsonen tiesi taudistaan, hän salasi tiedon partnereiltaan ja lisäksi laiminlöi lääkityksensä, mistä hyvästä toiset olivat vaarassa sairastua krooniseen ja hengenvaaralliseen tautiin.

Lapsukainen kiistää rikoksen, mutta myöntää muhinoineensa toisen asianomistajan kanssa.

”Hän myöntää harrastaneensa seksiä yhden tytön kanssa, kun he seurustelivat. Hän kiistää olleensa toisen tytön kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä”.

Syyttäjä on kutsunut useita todistajia pian Linköpingin käräjillä käytävään oikeudenkäyntiin. Oikeudessa tullaan näkemään myös videotallenne kuulusteluista kolmannen, 16-vuotiaan tytön kanssa, jonka kanssa lapsukaisen väitetään myös harrastaneen seksiä.

”Tämä oli tapahtunut lapsosen ollessa vielä alle 15-vuotias, eli ei rikosoikeudellisessa vastuussa sattumuksesta. Minun mielestäni lapsukaisen käyttäytyminen tätä tyttöä kohtaan osoittaa, että hän vähät välittää kantajien iästä tai tarttuvasta taudistaan kertomisesta.

Jutun tutkinta käynnistyi, yksi tyttö oli saanut kuulla lapsukaisen tartunnasta.

”Hän säikähti perinpohjin. Kaikki lähti liikkeelle yhdestä tai parista ilmoituksesta ja tytöt puolestaan kertoivat toisille tytöille, keiden kanssa epäilty oli vehtaillut. Vanhimpien sattumusten aikaan lapsukainen ei ollut vielä ehtinyt täyttää edes 15 vuotta.

Sossun mukaan lapsukainen tiesi taudistaan ja siitä, että hän ei saa harrastaa suojaamatonta seksiä. Terveydenhoidon tietojen mukaan lapsonen ei sattumusten aikaan noudattanut lääkintäohjeita, mistä hyvästä hi-virusten osien määrä hänen veressään oli kohonnut. Lapsukaiselle oli myös kerrottu, että hänellä on ilmoitusvelvollisuus kumppaneilleen, joiden kanssa hän harrasteli seksiä.

Syyttäjän mukaan Nahom ei kuitenkaan hiiskunut sairaudestaan.

”Kukaan ei onneksi ole saanut tartuntaa”, syyttäjä Britt-Louise Viklund sanoo.


4 KOMMENTTIA

  1. Tuohan on aivan m o n i iKULTU -rellistien antaman ”sanoman” mukaista, että valakoset tytöt muhinoivat negridien ja niiden hiekka -”versioiden” kanssa ja valkoiset rasva -nahkaiset miehenpuolet betalar. Sen lisäksi ovat he negatiivisen julkisuuden kohteena haukuttavana sekä parjattavana (ei paijattavana) valkoisen hetero miehen ylivallasta ja rasistisesta vihasta länsimaissa naista kohtaan ja tietenkin toisrotuisten sperma -tykkien rihlojen kulumisesta. Kaunista eikö totta?
    Jutussa esiintyvin pikku-huorien on turha kitistä, sillä nyt ei ole sen aika, vaan matun paapomisen. Onhan hyvin mahdollista, että pikku-sutturat tartuttivat vielä kauheimman viruksen, joka on joskus maailmassa riehunut. Nimittäin sivistyksen.

    • Nyt eivät kumminkaan saaneet. Saivat vieläpä pitää päänsäkin ja henkensäkin.

      Noh minkä nuorena aloittaa sen vanhana taitaa. Tytöistä tulee vielä oikein hyviä mutahaukkoja ja matupatjoja jollekkin rikastajalle.

  2. Toisaalta fiksujen vanhempien lapset eivät sorru moiseen holtittomuuteen, näin ainakin uskon. Jospa nuokin pikkulapset ovat niiden vanhempien lapsia, jotka oikein tunkevat lapsensa noiden syliin? Saavat mitä kerjäsivät, ansaitsevat? Toisaalta tuonikäinen on niin sinisilmäinen lapsi vasta, että rangaistus taudin muodossa hänelle ei ole oikein, mutta näille vanhemmille kyllä.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here