Kolme nuorukaista joukkoraiskasi itsensä vankilaan Kongsbergissä

4
599

Kolme nuorta asyylinvonkaajaa tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin viime kesänä Kongsbergin jazzfestivaaleilta kotiinsa matkanneen naisen joukkoraiskauksesta.

Kolmikon tuomioiden pituus vaihteli neljästä vuodesta ja yhdeksästä kuukaudesta kuuden vuoden rangaistukseen.

Uhri oli kertonut, että viime vuoden heinäkuun 7. päivän vastaisena yönä hänet oli raahattu asuntoon, missä hänet raiskattiin. Kaksi nuorukaisista tunnusti syyllisyytensä, mutta kolmannen mukaan nainen oli mukana vapaaehtoisesti. 19-vuotias nuorukainen, joka väitti sattumuksen perustuneen vapaaehtoisuuteen, sai pisimmän, kuuden vuoden tuomion. Pitempi tuomio perustui siihen, että nuorukainen oli ottanut raiskatusta kuvia älypuhelimellaan ja hän oli myös nuorukaisista se, joka oli raahannut naisen asuntoon.

Kongsbergin ja Eikerin käräjäoikeus totesi riittävällä varmuudella tulleen osoitetuksi, että nuorukaiset olivat toimineet yksissä tuumin ja innostaneet toisiaan. Oikeus huomautti, että uhri oli puolustuskyvytön humalatilansa ja pelon vuoksi, eikä hän edes tiennyt, kuinka monta nuorukaista joukkoraiskasi hänet.

Tuomitut joutuvat maksaman uhrilleen yhteensä 400.000 kruunun korvaukset.

Kahden nuorukaisen asianajajat ovat ilmoittaneet valittavansa tuomiosta, mutta kolmas nuorukainen vielä pohtii asiaa. Toinen valittajista on tyytymätön paitsi rangaistuksensa pituuteen, myös siihen, että niin syyttäjä kuin käräjäoikeuskaan ei uskonut sitä, että nuorukainen olisi oikeasti lapsukainen.


4 KOMMENTTIA

 1. Nämä taqiia -rosvot on sellaisia, että heidän juttujaan vapaaehtoisesta raiskauksesta tai vieraista pyromaaneista ei voi ottaa tosissaan enää sillä kokemuksella, mikä heistä on saatu länsimaissa. Kuka tahansa jo osaa selvittää päässään, ettei näihin musulmaanikoihin ole luottamista missään tarinoinnissa- ei muuta kuin kalossin kuva takapuoleen ja takaisin kamelinkakka-rannikolle.

 2. ”Kolme nuorukaista joukkoraiskasi itsensä…”

  Hämmästykseni oli todella suuri hätäisen vilkaisun jälkeen, mutta ”sittenhän mä hokasin”. Tosin nuo ”välskärit”, vaikka mihin!
  Nainen oli humalassa eli altisti itsensä raiskaukselle, ts. kyseessä oli hätävarjelun väheksyminen. Rohkea tyttö ruotsin kaltaisessa maassa. Mutta kun julkesin önkiä asiaa, saan suuret vihat niskaani, sillä vaikka naiset ovat nykyään kuin miehet on heillä kuitenkin yhä ne wanhan ajan ritarillisuuden vaatimukset, kuinka naista kohdellaan ja kuinka heistä puhutaan. Kun kyseessä on mies, silloin ”omavastuu” on about 275%. Vaikka vässykkä tapettaisiin ja laitettaisiin ”pieninä palasina maailmalle”.
  Pahoin pelkään, että selvinpäin ollut nainen ei olisi ”voittanut” juttuaan, vaan kaikki olisi tapahtunut ”hyvässä yhteisymmärryksessä”. Paska juttu, mutta minkäs teet kun ihan kaikkia pitää rakastaa tässä maailmassa ja kaikille riittää kaikkea kun vain ”ajattelee positiivisesti”.
  Nimittäin näin todisti eräs suvakki estrogeenipöllyssään Oulu Maidanilla. Kerrankin minäkin olin hiljaa (en ollut paikalla)…vahinko!

 3. ”Tuomitut joutuvat maksaman uhrilleen yhteensä 400.000 kruunun korvaukset.”

  Suurin vitsi jokaisessa tällaisessa tuomiossa. Mistä muka sossun rahoilla elävä maksaa korvaukset? Ei mistään, vaan ne maksaa, jos maksaa, valtio.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here