Yksityiskoulu erottelee sukupuolia koulukuljetuksissa

1
490

Ruotsin TV4 paljasti, että tukholmalaisen yksityiskoulun oppilaat joutuivat sukupuolisyrjinnän kohteeksi koulubussissa. Housut kintuissa kiinni jäänyt muslimikoulu ilmoittaa nyt luopuvansa käytännöstä.

”Minusta tuo on inhottavaa”, feministihallituksen pääministeri Stefan Löfven (S) kommentoi tapausta.

Koulun rehtori sanoo nyt, että sukupuolisegregoidut koulukyydit lopetetaan.

TV4:n mukaan on olemassa tietoa useista tilanteista, joissa koulun tytöt on tungettu sisään koulubussin takaovesta, kun pojat ovet kulkeneet etuovesta. Kyseessä on 6 – 10-vuotiaat koululaiset, jotka käyvät Al-Azharin yksityistä muslimikoulua Vällingybssä Tukholman länsiosissa. Sieltä heidät kuljetetaan kotikulmille Tenstaan ja Rinkebyhyn.

Tapaus on herättänyt voimakkaita tunteita.

”Täällä matkustetaan busseilla yhdessä sukupuoleen katsomatta. Vaikuttaa siltä, että meillä on entistä enemmän puuhasteltavaa segregaation parissa”, pääministeri Löfven toteaa.

”Jos tämä on jollain tavalla koulun orkestroima järjestely, tuo koulu pitää mielestäni sulkea”, Liberaalien puoluejohtaja ja entinen opetusministeri laukoo.

Nykyinen opetusministeri, islamistisen ympäristötuhopuoleen Gustav Fridolin, tyytyy toteamaan, että yksityiskouluja koskeviä sääntöjä ja kontrollia on lisättävä entisestään.

Tänään iltapäivällä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa koulun rehtori Hussein Ibrahim väitti, että sukupuolierottelu on tapahtunut koulun johdon tietämättä.

”On valitettavaa, että näin on päässyt käymään. Emme halua, että asia olisi näin, emmekä me koulun johdossa tienneet tästä. Tästä syystä kiitämme toimittelijoita asian tuomisesta julkisuuteen”.

”Meillä oli kriisikokous jo tänään ja olemme puuttuneet asiaan. Me koulun johdossa emme ole käskeneet työntekijöitämme toimimaan näin”, rehtori selitteli ja kutsui opetusministerin tutustumisvierailulle kouluun.

Koulun apulaisrehtori Roger Lindquist uskotteli, että vapaa-ajanohjaajat olivat erotelleet lapset, koska pojat olivat aiheuttaneet häiriötä.

”Olemme jutelleet ohjaajien kanssa ja pyytänet heitä kertomaan, miten meille on syntynyt tällainen bussikulttuuri. Meille kerrottiin, että tietyt oppilaat ovat olleet hyvin eloisia bussissa ja heitä on sen vuoksi pyydetty istumaan bussin etuosaan. Sitten monet muutkin pojat ovat olleet varsinaisia rasavillejä, minkä on aiheuttanut sukupuolisegregaation.

Lundquistin mukaan koulun opettajista 80% ei ole muslimeja.

”On tärkeää painottaa, että henkilökuntaa ei innoita uskonto, vaan palava halu työskennellä kulttuuri- ja kotoutumiskysymysten parissa. Sekin on tärkeää, että koulun arvomaailma ei pohjaudu islamiin, vaan demokratialle”.

Virhe tai ei, Koulutarkastuslaitos on lähiviikkoina tekemässä jo aikasemmin sovitun tarkastuksen koululla.

Tukholman kaupungin kouluasioista vastaava apulaispormestari Olle Burell (S) sanoo vaativansa valdea sulkemaan kaikki lapsia ”erottelevat” koulut.


LÄHDEAftonbladet
JAA

1 KOMMENTTI

  1. Japanissa on maanalaisten metrojen vuoroja, jotka ovat tarkoitetut ainoastaan naisille, eikä miehillä ole niihin mitään asiaa. Tämä johtuu siitä, että miehet ovat olleet ”asialla” sekakuljetusten aikana kähmimällä japanattaria aivan liikaa. Ts. kyse on seksuaalisesta häirinnästä.
    En ymmärrä feministihallituksen melskaamista tuossa asiassa. Eiväthän he puutu muihinkaan muslimien aiheuttamiin ”erityispiirteisiin” mitenkään, esim. niinkin vähäpätöiseen asiaan kuin kunniamurhiin tai tyttöjen silpomisiin. Muslimi miehet saavat raiskata kaikessa rauhassa ruotsalaisia naisia ja tehdä törkeitä ryöstöjä vässyköitä kohtaan. Eikä asiaa auta yhtään se, että vässykkää tulee auttamaan toinen vässykkä, eli poliisi.
    Ennen oli yksityiskouluja, joita kutsuttiin joko tyttö- tai poikakouluiksi. Puheena olevassa tapauksessa on pelkästään muslimityttöjen kannalta hyvä, etteivät tulevat ”luomakunnan kruunut” pääse soveltamaan isän antaman kasvatuksen ”hedelmiä” eli suoranaisesti pahoinpitelemällä tyttöjä, jotka eivät tietenkään ole minkään arvoisia organismeja. Tosin me kalpeamaamatkin tiedämme sen, että ”niiden” kanssa on vaikea elää, mutta mahdotonta tulla toimeen ilman heitä.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here