Joukkokähinä tunnetun räppärin konsertissa

2
492

Jopa 30 henkilöä joukkokähinöi Kööpenhaminassa kesken räppäri Kid Inkin konsertin. Taiteilijan turvamiehet päättivät keskeyttää konsertin.

Räppäri Kid Inkin keikka Vega-konserttisalissa keskeytyi myöhään perjantai-iltana, kun kolmisenkymmentä henkilöä alkoi tappelemaan.

Yksi henkilö oli hypännyt lavalta rauhoittelemaan pukareita. Tämä ei onnistunut, jolloin taiteilijan turvamiehet päättivät keskeyttää konsertin.

”Kaksi suurempaa, 10 – 15 henkilön ryhmittymää hyökkäsivät toistensa kimppuun. Järjestysmiehet olivat paikalla saman tien, mutta he jäivät alakynteen, eivätkä saaneet palautettua järjestystä”, paikalla ollut Ekstra Bladetin toimittaja kertoo.

Vegan tiedottaja Ditte Sig Kramer vahvistaa, että konsertti on keskeytetty ja että poliisi on paikalla.

”Poliisi ja järjestysmiehet yrittävät selvittää mitä on tapahtunut. En tiedä tarkempia yksityiskohtia vielä”, Ditte Sig Kramer sanoo.

Kiinniottoja ei ole tehty.

”Kaksi ryhmittymää on kähinöinyt. Olemme tehneet ruumiintarkastuksia ja kirjanneet joidenkin henkilöllisyyksiä ylös. Kiinniottoja ei ole tehty”, Henrik Svejstrup Kööpenhaminan poliisista kertoo.


2 KOMMENTTIA

    • Jep, näitä nyt sattuu festareilla ja nakkijonoissa. Miksi näistä haukotuttavista tavanomaisista kähinöistä täytyy uutisoida?

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here