Suurnujakka kaupan edustalla Vårgårdassa

2
506

Poliisi hälytettiin lauantai-iltapäivänä Vårgårdan Netto-myymälän luo, missä useampi henkilö kähinöi. Yksi puukosta päähän ja kaulaan saanut henkilö vietiin sairaalaan.

Poliisi sai hälytyksen lauantaina kello 14.39. Ilmoittajan mukaan ainakin yksi henkilö oli loukkaantunut kähinässä.

”Kyseessä oli pintanaarmut, mutta puukolla oli sohittu kuitenkin kohti päätä ja kaulaa”, Läntisen poliisialueen tiedottaja Stefan Gustafsson kertoo.

Vammojen vakavuudesta poliisilla ei ole tarkempaa tietoa.

”Luulemme, että nujakassa oli käytetty puukkoa tai jotain muuta terävää. Kaulaan suuntautuvissa iskuissa voi millimetrin heitto merkata hengenlähtöä. Sattumusta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, mutta nimike voi muuttua murhan yritykseksi”, Stefan Gustafsson sanoo.

Tappelussa käytettyä asetta ei ole löytynyt, eikä tietenkään puukottajaakaan.

Poliisin mukaan ainakin kaksi henkilöä on kähinöinyt, mutta osallisia on voinut olla enemmänkin.

Toimittelija ei tohtinut mainita, että silminnäkijöiden mukaan kaikki osapuolet olivat Tångahedin aivan yksin saapuneiden pakolaislapsukaisten asuntolassa notkuvia pienokaisia.


2 KOMMENTTIA

  1. Jaossa oli varmaankin 100 ensimmäiselle ilmainen mora. Ja tottahan sitä pitää heti kokeilla. Kuten tunnettua uusruotsalaiset ovat kovin lakoonista porukkaa, joten heitä täytyy aina vähän ”innostaa”, ennen kuin pääsevät vasta oikein ”vauhtiin”.
    Tätähän me juuri kaipaamme. Vai kuinka Sipilä?

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here