Pusikossa yritettiin raiskata – ohikulkijat pelastivat naisen

5
632

Kaksi miestä raahasi 30-vuotiaan naisen pusikkoon sunnuntain vastaisena yönä Budumvej’llä Aalborgissa. Kasvillisuuden suojissa kaksikko alkoi repimään vaatteita naisen yltä.

”Kaksi ulkomaalaistaustaista oli tempaissut 30-vuotiaan naisen pusikkoon ja alkanut repimään tämän vaatteita”, Poul Badsberg Pohjois-Jyllannin poliisista kertoo.

Nainen oli tehnyt kovaa vastarintaa ja huutanut minkä kurkusta lähti, mikä oli kiinnittänyt ohikulkijoiden huomioin. Tämän jälkeen kaksi oli poistunut paikalta juosten.

”Tutkimme tapausta ja otamme mielellään vastaan havaintoja alueella sunnuntain vastaisena yönä liikkuneilta”, Badsberg sanoo.

Uhri on kertonut miesten näyttäeneen somaleilta ja toisella heistä oli ollut keltaiset pöksyt jalassaan. Muita tuntomerkkejä tekijöistä ei ole.


5 KOMMENTTIA

 1. ”Uhri on kertonut miesten näyttäeneen somaleilta ja toisella heistä oli ollut keltaiset pöksyt jalassaan.”
  Tuo voi tarkoittaa ainoastaan yhtä asiaa. On kevät! … ”keltaiset pöksyt” …

  • Keltainen toukokuu mikset sä jo tuu! Tanskassa piti olla muka tiukka rasistinen hallinto. Miksi sielläKIN somalit puskaraiskailee. Miksi Tanskassa on yleensä somaleja? Ai niin ei saa kysyä.

 2. Saas nähdä milloin Irtautuja ilmestyy tänne haukotteleman ja valittelemaan ikävystymistään. Kun niitä raiskaajia oli vain kaksi ja kun eivät edes onnistuneet.

  • Irtautuja luultavasti kommentoi että tämä on matujen hienoa monikulttuurisuutta jota vasemmistofeministit haluavat.
   Voisiko irtautuja lähettää taustajoukoilleen sellaista viestiä että jakavat tuota monikulttuurisuutta vain ”jätesäkkiä” päällään pitäville niin nuivat säästyisivät matukulttuurin vainolta.
   Vasemmistofeministikin voisi vetäistä burkan päälle kun alapäässä tuntuu jännää värinää, mennä pensaiden reunustamalle kadulle ja vasurifemakon tai multisukupuolisen henkilön seksuaalinen hätätila hoituu ilman reiden vilautusta alta aikayksikön.
   Joku kasvitieteilijä voisi tutkia onko Pohjolan flooraan tullut vieraslaji nimeltään matupuska.

 3. Joko ohikulkijat on otettu kiinni ja haastettu oikeuteen islamin uskon, etenkin sunnan, toteuttamisen estämisestä?

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here