Rosengårdissa paloi auto – ja nuorukainen

3
418

Silminäkijät näkivät auton poistuvan toissayönä paikalta, missä auto oli syttynyt tuleen. Poliisi nappasi pian kiinni kaksi henkilöä, joita epäillään nyt vakuutuspetoksesta.

Neljän aikaan tiistaiaamuna auto paloi Ramels vägillä Rosengårdissa.

”Silminnäkijät olivat nähneet auton poistuvan paikalta välittömästi auton syttymisen jälkeen”, poliisin tiedottaja Nils Norling kertoo.

Tuntomerkit saatuaan poliisi lähetti useita partioita liikenteeseen ja kello 04.40 pysäytettiin auto Börringegatanilla.

Autossa oli kaksi parikymppistä nuorukaista. Toisella heistä oli vakavia palovammoja, varsinkin naamassa, eikä hän kyennyt puhumaan. Toinen nuorukaisista kertoi, että he olivat olleet grillailemassa.

”Olemme teheneet rikosilmoituksen epäillystä vakuutuspetoksesta, koska nuorukaiset ovat palaneen auton omistajan tuttuja”, Nils Norling sanoo.

Poliisin teorian mukaan palaneesta autosta haluttiin korvaukset vakuutusyhtiöltä. Sama epäily nousee esille useiden autoihin kohdistuvien tulipalojen yhteydessä.

Poliisi on alustavasti kuulustellut puhumaan pystynyttä nuorukaista. Nuorukaisia ei ole pidätetty, mutta poliisi on ottanut heidän henkilötietonsa ylös. Sattumuksessa ei ole muita epäiltyjä tällä hetkellä.


3 KOMMENTTIA

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here