Minihamemielenosoitus Tenstassa – myös koirat tervetulleita!

20
867

Reclaim the suburbs järjestää huhtikuun 22. päivä Tenstan torilla mielenosoituksen vapaan yhteiskunnan puolesta ja kehottaa osallistujia pukeutumaan minihameisiin ja sortseihin.

Järjestäjät Alexandra Labbé ja Sores Armanc kertovat tapahtuman Facebook-sivulla järjestävänsä mielenosoituksen torjuakseen huonoa tunnelmaa, mikä leviää kaupungin monissa tulijoita pullistelevissa lähiöissä.

”Poliitikot eivät ikinä ole pystyneet huolehtimaan ongelmista, jotka riivaavat näitä alueita, joilla olemme itse varttuneet. Fundamentalistit ja mitään kunniottamattomat nuorukaiset ovat ottaneet kadut valtaansa ja muuttaneet ne siskojemme vankilaksi. Me emme voi seurata tätä enää sivusta. Meidän on toimittava ja osoitettava, että he eivät ole yksin”, tapahtumasivulla kirjoitetaan.

Mielenosoitus käynnistyy kello 14 ja osallistujia kehotetaan pukeutumaan minihameisiin tai sortseihin. Lisäksi mainitaan, että omien koirien ottamiseen mukaan mielenosoitukseen suhtautudutaan hyvin positiivisesti.


20 KOMMENTTIA

 1. Aivan kuin kerjäisivät joukko-raiskuuta ja auton polttelu grillibileitä, kehoitan ottamaan isoja laumanvartija yms. suojeluotuksia isoin laumoin messiin.

  • EU:n ja läpimätien poliitikoiden mukaan islamilainen terrorismi voidaan vain pysäyttää lisäämällä islamilaista maahanmuuttoa ja heittämällä rasistit vankilaan.

    • Irtsin fasismi fantasiat siellä pääsi taas pulpahtamaan pintaan. Irtsin toinen kovaa jomotusta haarojen välissä aiheuttava fantasia mielipidevankien internointi leirien lisäksi on tietenkin musulmaanien rakkaus puskarikastukset.

     Irtsi itse haluaisi olla mukana vastaavassa toiminnassa, mutta paremman puutteessa tyytyisi toimimaan vanginvartijana pahoille rasisteille. Se vallan tunne mikä valtaisi irtsin hänen päästessään leikkimään jumalaa mahtaisi olla orgastinen. Voi olla, että irtsi laukeaa housuihinsa jo pelkästä ajatuksesta.

    • Ei koko maailmassa ole sellaista vankilakapasitettiia, että kaikki 1400 miljoonaa rasistia voitaisin niihin sulkea. Parempi olisi alkaa vähentämään niitä. Sitten maailmaan voidaan saada rauha, kun kaikki muslimit ovat poissa — se on ainoa keino.

 2. Olisi mukava saada videokuvaa tuosta mielenosoituksesta. Jos Marokon kauhu Junes Lokka olisi lähdössä Ruotsiin kameran kanssa, voisin jopa kustantaa osan matkasta. Tai olisiko Tajukankaalla aikaa mennä 22.4. klo 14 alkaen videodokumentoimaan tuota tapausta, jolla on hienoiset mahdollisuudet muuttua legendaariseksi?

  • Kävihän tämä Marokon ”kauhu” sohimassa kameransa kanssa Rinkebyssä illalla, eikä näkynyt yhtikäs mitään. 🙂

   • Eihän Rinkebyssä ”koskaan” näy ”mitään”. Niin sankat savut nousevat autojen polttajaisista. Tuo ”Rinkebyn” nukkumalähiö -väite on samaa sarjaa kuin väittäisi kuun olevan juustoa tai ettei Atlantissa ole vettä.
    Ne jotka julistavat tuon no go -alueen auvoa, eivät käy siellä koskaan itse tai sitten käydään hiljaisempina sekunteina ”rajalla” kääntymässä ja kirjoitellaan Hölmölään toisille hölmöille, että ”hiljaista” on.

    • Miksei Junes onnistunut sitten taltioimaan mitään Rinkebystä, jos alueella poltetaan autoja ja mellastetaan tykkänään?

     • se oli hiljainen ilta, ja oltiin väärään aikaan. Oli lisäksi moniosaajille turhan kylmä, mutta ehkä kesällä saadaan uutta materiaalia

   • Lokka muistuttaa ulkonäöltään aivan hämmästyttävästi arabia (mistähän johtuisi ;)), joten hän ei luultavasti joudu rinkebyläisten silmätikuksi niin helposti kuin vaaleammat.

    Sivumennen sanoen: voisitko linkittää sen Lokan Rinkeby-videon? Ihan uteliaisuuttani katselisin. Ainoa mitä googlaamalla löytyi oli 21 sekunnin pätkä https://www.youtube.com/watch?v=k3zeFIXpe-k jossa näkyy enimmäkseen Lokka itse (siitä mitä ympäristössä tapahtuu on vaikea sanoa mitään, paitsi että ainakaan auto ei ihan vieressä pala).

   • Irtsi siellä taas selkeästi rasistisia lausuntoja antaa Juneksesta. Eikö irtsi tiedä, että Juneksella itsellään on ulkomaalaistausta jolloin suvakkien pyhien kirjoittamattomien sääntöjen mukaan hän on arvostelun yläpuolella?

    Et kai sinä irtsi ole pesunkestävä rasisti, koska semmoinen noista teksteistäsi kovasti huokuu?

    • Haluaisin kuulla arvon kunnanvaltuutetultamme, miksi hän vihasaarnaa ns. ”omiansa” vastaan. Olen tätä monta kertaa häneltä kysynyt, mutta häneltä ei koskaan saa suoria vastauksia; useimmiten hän ”vastaa” vain autistisilla kysymysmerkeillänsä.

     Erään artikkelin kommenttiosiossa koskien arabilasten kuritusta, mainitsin suomalaisen ”Koivuniemen herran” ja tukkapöllyn, johon Junes vastasi minulla olleen laajempi käsitys ”Koivuniemen herrasta”. Tämä viittaisi ilmeisesti siihen, että Junesin isä on kurittanut Junesta lapsena hyvin voimakkaasti, ja tästä hänelle on jäänyt viha päälle ”omiansa” kohtaan.

     • Äkikseltään sitä voisi kuvitella, että tietystä kulttuurista tuleva ihminen on parempi arvostelemaan kulttuurinsa epäkohtia, kuin kulttuurinsa ulkopuolinen henkilö.

      Ei sitten ole irtsillä koskaan käynyt mielessä semmoinen mahdollisuus, että olet väärässä?

      Mitä tulee ruumiilliseen kuritukseen ja musulmaanien kieroontuneisiin kasvatusmetodeihin, joiden takia lapsille kehittyy psykopaattisia piirteitä, niin suosittelen herra irtsiä ajatuksen kanssa lukemaan seuraavan Tanskalaisen kriminaalipsykologin haastattelun:

      http://www.frontpagemag.com/fpm/59591/among-criminal-muslims-jamie-glazov

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here