Tanska harkitsee rajatarkastuksia Ruotsista saapuville

8
648

Tanskan hallitus saattaa katsoa olevansa pakotettu ottamaan rajatarkastukset käyttöön Öresundin sillalla Ruotsista saapuville. Syynä on muun muassa rakkausmielensoituksiin johtanut Tukholman viime viikonloppuinen autoilusattumus.

”On aivan selvää, että kun jos Ruotsissa kehitys lähtee väärille raiteille, hallitus ei epäröi hetkekään rajatarkastusten käyttöönotossa”, maahanmuutto- ja kotoutusministeri Inger Støjberg (V) kertoi Jyllands-Postenissa.

Eniten ministeriä huolettaa Ruotsiin hylsyn jälkeen notkumaan jääneet 12.000 tulijaa, joista yksi, uzbekistalainen jihadistitekopakolainen Rakhmat Akilov ajoi kuorma-autolla kuoliaaksi koiran ja neljä ihmistä.

Tanskan Kansanpuolue sekä Sosialidemokraatit vaativat Tanskan hallitukselta toimia.

”Tahdomme hallituksen selvittävän, onko olemassa jotain riskiä, että jotkut noista 12.000 Ruotsissa etsintäkuulutetusta laittomasti maassa notkujista saattaisivat lähteä Tanskaan”, demareiden Trine Bramsen sanoo.

Tähän asti ainoastaan Humanitäärisen Suurvallan feministihallitus on päättänyt kontrolloida Tanskan puolelta Ruotsiin saapuvia.

Hölmölässäkin poliitikot ovat kovin huolissaan.

Vuoden 2014 vaalien alla puolueiden nuorisojärjestöjen edustajilta kysyttiin, pitäisikö poliisin aktiivisesti etsiä ja lempata ulos maassa laittomasti notkuvia. Vain Ruotsidemokraatit ja Kristilliset olivat tätä mieltä. Nyt ollaan hiljaa kuin pissa sukassa tai vingutaan kilpaa lisäresursseja.

8 KOMMENTTIA

 1. Ainakin jos ex-turvapaikanhakija saapuu rekalla eikä omaa vaadittavaa ajokorttia, voisi ehkä tehdä jotain. Tai viimeistään silloin, jos lastina on irtopäitä. Tai ei sittenkään taida uskaltaa mitään, koska toiminta täyttäisi etnisen vainoamisen tunnusmerkit. Pannaan jonnekin muutama betonipor… betonilammas ja kilisytellään rekan avaimia mahdollisen anastuksen osuessa kohdalle, niin kyllä se siitä.

  • Tuo avainten kilistely taisi olla alkuperäinen viranomaisohje raiskaajan karkottamiseksi, onneksi ei ollut ruokaa suussa kun luin syvempään ja parempaan suvakkiymmärrykseen sopivan tulkintasi rekanavainten paremmuudesta muslimien torjuntaan 🙂
   Matu kun ei kieltävää puhetta tottele niin ehdottaisin taikavanttuiden ja louis vuittonin käsilaukun tilalle siannahkasta tehtyjä nätisti niittikoristeltuja työrukkasia ja käsilaukkua joka on koristeltu poronsarviulokkeilla ja sopivasti täynnä kuntoilussa käytettyjä ranne- tai nilkkapainoja.
   Jedivoimille tai pokemonpalloille en ikävä kyllä keksi sopivaa korvaajaa…
   12 000 – 50 000 mielensä pahoittanutta turhanpaikan ruotsissa menettävää muslimimatua miettii nimenvaihtoa uutta loisimiskierrosta varten ja saattavat jo haeskella sopivaa vokkia suomesta, rekkoja ei kuljetuksiin juuri nyt riittänyt mutta muslimikuski osaa kyllä käyttää tehokkaasti muitakin ajoneuvoja…

 2. Suomenkin pitää ottaa käyttöön vihdoin viimein rajatarkastukset ruåtsista tulijoille. Ja jos ja kun ei ole papereita tai ne ovat epäkurantit, niin samoin lämpimin palautus suur-kalifaatiin takaisin rekkoja varastamaan.

 3. Suomi olisi viisas( siis olisi, ei tule tapahtumaan) jos rajatarkastukset otettaisiin käyttöön muista välittämättä. Vähän tuntuu siltä, että odotellaan kunnes tulee ruumiita ja sitten selitellään, että ei saa taaskaan antaa pelolle valtaa. Ei ne päättäjät pelkää, niillä on tarvittaessa ihan riittävästi turvamiehiä ympärillä. Tavan kansa kelaa, uskaltaako mennä festareille, metroon, junaan tai ylipääntänsä minnekkään ettei tule tapetuksi rauhanuskonnon nimissä.
  Aika kauas pitää historiaa kahlata takaisin kun ja jos löytää tilannetta jolloin Helsinki-Vantaan lentokentällä olisi ollut poliisit varustettu sarjatuliasein, näkyvästi.
  Rauhanuskonto on taas saanut yhden pistevoiton, ei anneta pelolle tilaa, mutta odotellaan kunnes saamme maistaa samaa rauhaa kuin Ruotsi ja Venäjä viime aikoina. RIP, Tukholman uhrit. Toivottavasti emme ryssi ja alistu islamin murhakulttuurille koskaan.
  Itse en aio alistua.

 4. Nuorisojärjestöjen neitoset kovasti komppasivat laittomasti maassa olevien murhamiesten ja rikollisten hyysäämistä maassa. Voihan pyhä lehmä tuota tyhmyyden määrää. Edes edellä mainitsemani lehmä ei ole noin tyhmä.
  Tanskan ei pidä ”harkita”, vaan aloittaa välittömästi rajatarkastuksen ruotsista tulevilta. ruotsi on terroristien turvasatama ja sen yhteiskunta avoimesti rahoittaa sekä huolehtii muslimi-terroristit ”isku -kuntoon” lihasten rentouttavalla hieronnalla ja pleikkareilla.

 5. Sen verran täytyy vielä sanoa, että en pysty näkemäni ja kokemani perusteella ymmärtää mikä meidän suvakkipopulaatiota vaivaa. Jokainen suvakki pitäisi laittaa edes pariksi kuukaudeksi vaikkapa Kabuliin.
  Hieno ja kehittyvä kaupunki, mutta, akat ovat edelleen säkitettyjä ja miksi ? Ikiaikainen paimentolaiskulttuuri, pätee yhä. Morsian ryöstetään naapurikylästä ettei tule liikaa sisäsiittoisuutta.
  Ei tuo päde täällä mutta siitä on tehty erottomaton osa ”kulttuuria”.
  Mitä tulee toisten ajatuskantojen ja uskontojen suvaitsevaisuuteen niin minulle on ihan sama. Tämä pätee niin kauan kunnes ne haluavat käännyttää, alistaa tai tappaa minut. Kolmen jälkimmäisen vaihtoehdon kohdalla aloiteaan ”kehityskeskustelut”.

 6. Vaikka onkin Ylen uutisissa, on silti ihan käsittämätön uutinen.

  http://yle.fi/uutiset/3-9563952
  ’Kenttä ja satamat jäivät Tullilta vartioimatta aseenkanto-oikeutta koskevan kiistan vuoksi.

  Tullin Arlandan-henkilökunta pyysi lupaa kantaa virka-aseitaan terrori-iskun jälkeen mahdollisen toisen hyökkäyksen varalta. Päivystävä päällikkö myönsi luvan, mutta Tullin johto perui sen.

  Aseenkantoluvan perumisen jälkeen Tullin työsuojeluvaltuutettu päätti lähettää Tullin Tukholman läänissä työskentelevän henkilökunnan kotiin turvallisuussyistä.’

  • Onko tullin johdossa piilomuslimeita?
   Vaihtoehto on että järjen käyttö on kielletty tullin johdossa, ehkä suvakkimädätyksen seurauksena.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here