Rähina Eddahallenissa: Joukkeet taistelivat, moni loukkaantui

3
517

Kahden joukkueen välinen potkupallopeli riistätyi käsistä Eddahallenissa. Lopputuloksena oli joukkokähinä, johon osallistui useita pelaajia – joista monet myös loukkaantuivat.

Skellefteån poliisi sai pitkäperjantaina iltapäivällä neljän aikaan kutsun Skellefteån Eddahalleniin, kun siellä oli käynnistynyt kahden futsalia pelanneen potkupallojoukkueen välinen kähinä.

”Erinäisistä syitä useampi peljaaja molemmista joukkueista oli toistensa raiveleissa kiinni. Kaikki päättyi joukkokähinään pelikentällä”, Mats Bruhm Uumajan poliisista kertoo.

Poliisia odotti paikalla hyvin kiihkeä tunnelma ja joukko kovin vihaisia pelureita. Monet olivat Bruhnin mukaan peräti raivoissaan.

”Partiolla oli täysi työ saada tilanne hallintaansa. Sisäpotkupallosta kun oli kyse, kulmaliput eivät olleet käytössä tällä kertaa, vaan pelaajat olivat hakanneet toisiaan rehdisti nyrkein. Asianomistajia saattaa olla jopa yhdeksän.

”Yksi henkilö oli saanut vertavuotavia vammoja ja ainakin kolme muuta oli lievästi loukkaantunut”, Mats Bruhn täydentää.

Sattumuksesta on tehty useita rikosilmoituksia pahoinpitelystä, mutta kiinniottoja ei kähinän jälkeen tehty. Myös katsojien kerrottiin osallistuneen nujakkaan.

Västerbottenin jalkapallopiiristä huomautetaan, että Eddahallenissa pitkäperjantaina pelatut ottelut eivät olleet piirin hyväksymiä otteluita.


3 KOMMENTTIA

  1. Potkupallohan oli se yleismaailmallinen suvaitsevaisuuden kieli, nyt oli otettu käyttöön toinen yleismaailmallinen kieli, eli käsillä keskustelu

  2. Potkupallo on yhteisöllisyyttä lisäävä harrastusmuoto, jossa yleisökin voi loukkaantua yhdessä pelaajien kanssa.

  3. ”Västerbottenin jalkapallopiiristä huomautetaan, että Eddahallenissa pitkäperjantaina pelatut ottelut eivät olleet piirin hyväksymiä otteluita.”

    Siispä syy olikin siinä, joten ei aihetta huoleen eikä lauluunkaan.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here