Moa ja Teo maalasivat ruotsidemokraattien suttauksen piiloon

7
649

Nuoripari näki, kuinka joku oli sutannut hiekoituslaatikkoon ”Äänestäkää Ruotsidemokraatteja”. Tuohtuneet nuoret päättivät tuolloin osoittaa, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia.

Kun Moa, 22, ja Teo, 23, hyppäsivät paikallisjunasta asemalleen päivä kauhistuttavan Drottninggatanin terrorisattumuksen jälkeen, huomasivat he jonkun kirjoittaneen ”Äänestäkää Ruotsidemokraatteja” hiekoituslaatikon kylkeen.

”Huomasimme tyttöystäväni kanssa, että tällaisia sotkuja alkoi ilmestymään kaikkialle ja meistä tuntui, että meidän on tehtävä jotain. Toiset olivat kirjoitelleet ”lopettakaa terrori”, ”fuck islam” ja ”tulijat ulos”. On ihan selvää, että he yrittävät lietsoa pelkoa ja saada ihmiset uskomaan, että maahanmuuttajat ja tulijat olisivat joku ongelma”, Teo kertoo pilipaliverkkojulkaisu Nyheter24:n toimittelijalle.

Tästä syystä Teo ja Moa päättivät tehdä jotain hiekoituslaatikon tekstille, ettei alueella liikkuvien ihmisten tarvitsisi nähdä sitä. Viime maanantaina töistä kotiin palannut Moa käväisi maalikaupassa ja sitten nuoripari stailasi laatikon kyljen iloisilla pride-sateenkaaariväreillä.

”Meistä se oli oikein osuvaa, koska värit viestivät, että kaikki ihmiset ovat tervetulleita, mitä Ruotsidemokraatit vastustavat segregoimalla. Ja onhan sateenkaari muutenkin siisi”, Teo tuumaa.

Lain mukaan tällainen aktivismihan on kansalaistottelemattomuutta. Mitäs te tuumaatte siitä?

”Juu, onhan tämä ilkivaltaa, mutta mielestämme teimme yhteiskunnalle palveluksen, kun häivytimme vihaviestin. Tahdomme osoittaa kaikille, että ihmiset täällä vetävät yhtä köyttä ja että me emme tue näitä suttaajia”, Teo selittää.

Hän myös sanoo, että ollut ihan ok, mikäli tekstissä olisi mainittu jokin muu parlamenttipuolue.

”Me tiedämme mitä ruotsidemokaatit ovat miehiään, emmekä halua tänne mitään kaappirasisteja. Ei se heistä hyväksyttäviä, kun he saavat ääniä oikeistopopulismin suosion myötä”, Teo päättää.

Teon ja Moan nimet on muutettu.


7 KOMMENTTIA

 1. Teo (= jumala) on aikoinaan Jeesusksen välityksellä antanut käskyjä. Niissä ei homostelua ymmärretä. Miksi siis henkilö joka kutsuu itseään JUmlaksi, kehoittaa siihen?

  • ”Theos” on kreikkaa, tarkoittaen toki jumalaa, mistä on johdettu mm. teologia, teosofia ym. sivistyssanoja. Niinikään miehen etunimi ”Teo” on lyhennys kreikkalaisesta nimestä ”Theodoros” (jumalan lahja). Kreikkalaiset eivät kuitenkaan homostelua paheksuneet, päinvastoin heillä oli jopa käsite ”pederastia”. Sillä tarkoitettiin nuoren pojan suhdetta aikuiseen mieheen, jonka tavoitteena oli johdattaa hänet miehuuteen opettamalla kaiken siihen liittyvän seksiä myöten.

   Kreikkalaiset olivat siis Miesten Miehiä, sanan kaikissa merkityksissä. Lisääntyminen ei toki onnistu, ellei ole muutakin kuin tätä tosi touhua, jossa ei naisia mihinkään tarvita. Paitsi että tarvitaan lisääntymiseen, ettei kävisi niinkuin lajille nimeltä moa:

   Moat olivat Uudesssa-Seelannissa eläneitä, sukupuuttoon kuolleita lentokyvyttömiä lintuja. Moat eivät olleet elinkelpoisia, koska eivät kyenneet lentämään kuin linnut. Antiikin kreikkalaiset, nimeltään Theo-alkuiset miehet olivat todistettavan elinkelpoisia huolimatta heidän miehisyydestään, josta he ovat tinkineet panemalla vähän puberteettisesti naisiakin, mutta toki vain lisääntyäkseen ja täyttääkseen maan!

   Joten kun Ruotsissa Teo ja Moa pippaloivat, älkää suotta huolestuko: he eivät lisäänny ainakaan keskenään!

 2. ””Juu, onhan tämä ilkivaltaa, mutta mielestämme teimme yhteiskunnalle palveluksen, kun häivytimme vihaviestin. Tahdomme osoittaa kaikille, että ihmiset täällä vetävät yhtä köyttä ja että me emme tue näitä suttaajia”, Teo selittää.”

  Voin mieluusti kääntää edellisen ihmisen kielelle. ”Tahdomme osoittaa kaikille, että kannatamme vääräuskoisten murhaamista keskellä kirkasta päivää ja me emme tue näitä järki-ihmisiä, jotka ovat alun alkaenkin jo kauan ennen muita ymmärtäneet, mihin muslimien ja afrikkalaisten busmannien ja hottentottien täysin mieltä vailla oleva kupan pehmittämien aivojen tuote tuo ”sydänten avaus” -politiikka on ja minkälaisiin islamistisiin terrori-iskuihin se johtaa, jossa kuolee esim. 11-vuotias koulutyttö, englantilainen huippulahjakkuus, sekä eräs pehmytpäinen tytönheitukka, jolla pää on olemassa vain sitä ”tukkaa” varten, selittää joku sekarotuinen hyypiö, josta ei ota pirukaan selvää sen enenpää, että tuo tuholainen on loisinut Humanitärisessä Suurvallassa yli kaksikymentä vuotta tekemättä juuri mitään kuin tyydyttääkseen ns. ”perustarpeensa” eli syömisen, naimisen ja paskalla käymisen-.

  • P.S. Unohtamatti tietenkään koiraa, joka ei enää koskaan nosta kinttuaan ja kuseksi muslimien kintuille. R.I.P.

 3. Olisin toivonut että Teo ja Moa olisivat saaneet pikku sakot sottaamisesta, samoin kuin se alkuperäisen graffitin tekijä. Poliittisen mielipiteensä voi ilmaista muutenkin kuin töhrimällä toisten omaisuutta. Mutta eittämättä Ruotsissa on paljon isompiakin ongelmia ratkottavana kuin graffitimaalarien kiinniotto.

  Teon ja Moan teko ja latteat näkemykset eivät olisi myöskään ansainneet julkisuutta edes pilipalisivustolla. Kyse lienee siitä että ne ovat ideologisesti oikeat. Silloinhan joillekin ”medioille” kelpaa vähäväkisempikin ajattelu.

 4. Päivän opetus: Suttaaminen ja ilkivalta on ihan ok kunhan sen tekee sopivan ideologian nimessä. Niinpä, tietyn ideologian tekevä vaikkapa väkivalta on vain… ”erinlaista” 🙂

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here