Lesbopari jäi nalkkiin nuorukaisjengihelvettiin

28
1328

Sabine ja Mia olivat kyllä etukäteen päättäneet, että he eivät kulje käsi kädessä kotinurkilla Odensen Vollsmosessa. Sattui yksi pieni lipsahdus ja nyt he eivät uskalla enää mennä ulos.

”Tervetuloa Vollsmosen. Älä välitä, vaikka täällä on vähän sotkuista”.

Oven suussa seisoo 27-vuotias Sabine viisikuisen poikansa kanssa.

Hän asuu yhdessä samanikäisen puolisonsa Mian kanssa. Sabinea ja Miaa ei huvita esiintyä omilla nimillään, minkä vuoksi heidän nimensä on vaihdettu tähän juttuun.

Lesbopari asuu yhdessä ja he ovat päättäneet asua vapaamielisenä tunnetun Tanskan kolkassa, missä homoseksuaaliden hyväksyminen ei tunnu luonnistuvan sitten millään.

”Olemme katuneet päätöstä muuttopäivästä lähtien. Tämä on kamalaa. Nyt emme pääse täältä pois, sillä emme ole löytäneet asuntoa muualta”, vaimonsa lailla terveydenhoitoalan opintoja Odensessa suorittava Sabine kertoo.

Naiset ovat asuneet pienessä kämpässään Vollsmosessa kohta kolme vuotta. Samoilla nurkilla on myös pahamaineisen nuorukaisrikollisjengi Black Armyn kerhotalo, jonka poliisi on sulkenut. Nyt nuorukaiset notkuvat päivät pitkät Bøgetorvetilla.

Lesboparin mukaan paikka on täynnä nuorukaisjengirikollisia, mutta kaiken kukkuraksi kulmilla asuu myös hyvin hartaita muslimeja. Sabinea ja Mia on varoitettu, että homoseksuaalit eivät ole kovin kovassa huudossa Vollsmosessa.

Sabinen ja Mian elo Vollsmosessa sai käänteen huonompaan suuntaan äskettäin, kun Sabine erehtyi kutsumaan Miaa ”kullaksi”, kun he olivat Bøgetorvet kioskilla. Kioskin myyjä kuuli tämän ja kysyi epäuskoisena naisilta, ovatko he niin kuin rakastavaisia?

”Olimme jo etukäteen varuillamme ja päättäneet, että emme pidä toisiamme kädestä kiinni kotinurkilla liikkuessamme, koska tiesimme, että jotkut alueen hartaat muslimit täällä eivät pidä homoista. Nyt emme uskalla enää olla ulkona pitkään. Jos joku kysyy jotain, kerromme olevamme sisaruksia. Asunolla käymme vain vaihtamassa vaatteita”, Sabine selittää.

He molemmat ovat kokeneet monta kertaa ikäviä kohtaamisia. Kuten juuri ennen kuin he saivat lapsen. Sabine oli ollut ulkoiluttamassa ystävättärensä koiraa vuokrakasarmien takana olevalla viheraluella. Sillä kertaa suuri nuorukainen paikalla notkuneesta nuorukaisporukasta heitti häntä puolitäydellä virvokepullolla ja huusi perään: ”Haluatko turpaan, huora?”

Sabine teki kohtaamisesta rikosilmoituksen.

Toisella kertaa Sabine kipuili keskellä yötä, jolloin hän soitti taksin päästäkseen sairaalaan. Bøgetorvetilla, mistä taksin oli tarkoitus ottaa hänet kyytiinsä, notkui suurempi lauma nuorukaisia, joista joillakin oli nuorukaisrikollisjengin tunnutkset takkiensa selkämyksissä.

”Yksi nuorukaisista avasi taksin oven ja tunki itseään autoon. Taksikuski kertoi, että nuorukaisten käytöksen syynä oli Sabinen pottunokkaisuus. Muutoin he eivät tee mitään turhien kähinöiden pelossa”, Sabine kertoo.

Miia tällainen suvaitsemattomuus suututtaa.

Vakuuttelimme toisillemme, että me emme ole ennakkoluuloisia.

”Tunnemme olomme turvattomiksi. Meitä pelottaa. Meille kerrottiin monta kertaa ennen tänne muuttoamme, että Vollsmosessa on värinää liiankin kanssa. Vakuuttelimme toisillemme, että me emme ole ennakkoluuloisia. Päätimme kuitenkin varmistaa asian vielä ja soitimme poliisille ja meille kerrottiin, että kyllä täällä voi asua”, Mia sanoo.

Vaikka alueelta löytyy lukuisia hyvinvarustettuja leikkipuistoja, sateenkaariperhe ei voi ikinä käyttää niitä.

”Se olisi meille liian vaarallista”, Sabine sanoo.

Hän joutui anomaan erityislupaa Vollsmosen seurakunnalta, jotta hän sai poikansa kastetuksi.

”Avioiduimme Sjellannissa ja poika kastettiin Hans Thausenin kirkossa Odensessa. Emme uskaltaneet käyttää täkäläistä kirkkoa, mihin kyllä osattiin suhtautua tarvittavalla vakavuudella”, Sabine kertoo.

Vasta kahden vuoden päästä kun Mia saa opintonsa valmiiksi, pariskunta uskoo saavan taloutensa sellaiseen kuntoon, että he voivat löytää itselleen turvallisen paikan asua.

”Emme uskalla laittaa poikaa kouluun täällä, sillä hän joutuisi ihan varmasti kiusatuksi, koska hänen vanhempansa ovat lesboja”, Mia selittää.

Häntä myös ärsyttää asia, mikä myös liittyy muslimeihin.

”Talon pohjakerroksessa asuu imaami, joka pystyttää kaiuttimet pihalleen ramadanin aikana. Niistä raikaa rukouskutsu viisi kertaa päivässä ramadanin aikana. Silloin ei ole mitään asiaa ulos”, hän sanoo.


28 KOMMENTTIA

 1. Sellaista se elämä on! Olisitte vain ateistit ja muut homohyysärit tyytyneet kristittyihin – maahantuontimuhamettilaisten sijaan – niin elämä olisi ehkä helpompaa. Kristitty voi toki olla hieman ärsyttävä julistaessaan evankeliumia seksuaalipervertikoille. Pahimmat heistä saattavat jopa julistaa helvetin tuomiota joka seuraa KUOLEMAN JÄLKEEN, mutta muslimit sen sijaan järjestävät teille reaaliaikaisen helvetin ihan jo tässä maailmanajassa.

  Sitä saa mitä tilaa. 🙂

  • Se on juuri näin.

   Ja tällä kertaa meni ihan oikeaan osoitteeseenkin vieläpä.

   En tiedä mitään niin suurta tyhmyyden ilmentymää kuin homokansa jotka puolustavat islamisteja ja näiden oikeuksia! 😀

 2. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!

  Nauran siksi, että nuo naiset ovat 99,999%:n varmuudella suvakkeja – sitä saa, mitä tilaa!

 3. Mitähän tuohonkaan sanoisi. Itsellini on herttaisen samaa noiden kahden suhde, kunhan heikäläiset tule tunkemaan väkisin kurkustani alas ”heidän” agendaansa ja minun lähtökohtaista viheliäisyyttäni. Sen rajan vedän, etten tarjoa miehistä ”voimaani” heidän käyttöönsä. Etenkin lapsen turvallisuus – onhan hän osaton kohtaloonsa – tässä eniten arveluttaa, sillä hullut muslimit ja muut ”jengiläiset” tekevät aivan mitä tahtovat, jotain sellaista, mikä ei terveen pottunokkaisen miehen mielessä ei edes käy. Tunnetusti vapaamielisessä Tanskassa on hieonoinen saavutus löytää non ”ahdas” paikkakunta elämälleen, joka ei ole aivan tavallista. Onneksi olkoon Tanska! Kysyn vaan, miksi??? …saastuttaa maansa paskaisilla muslimeilla, joka merkitsee samaa kuin puhtaan juomaveden ”kyllästäminen” eläinten haisevilla raadoilla.
  Kukaan tavallinen elälväinen ei noita kahta naista kykene tässä ajassa suojelemaan.

 4. ”emme ole ennakkoluuloisia”. No älkää olko. Menkää ulos käsikädessä halamaan paha pois maailmasta. Hyvä dialogi ja kunnon halaus auttaa.hahhahhaa pöntöt suvakit.

 5. Niin. Nyt haiskahtaa pahasti siltä, että lesbokset ovat sortuneet antamaan pelolle vallan. Mutta pelolle ei nimenomaan saa antaa valtaa! Sabinen ja Mian kannattaa nyt vaan kutsua huutelijat, kriminaalit, jengiläiset ja varsinkin sen alakerran imaanin kotiinsa kahville. Siinä ne ennakkoluulotkin sitten väistyvät kun vähän pullahalaillaan.. 😉

  Mutta oikeasti, kuinka perkeleen pihalla pitää olla, että lesbopari, varoituksista välittämättä, muuttaa jonnekin matuslummiin?

 6. Mikäs neitejä oikein vaivaa? Ei muuta kuin ulos heiluttamaan sateenkaarilippua ja ulvomaan suvakkipappi Marjaana toiviaisen tavoin, että ”pahuudesta voi parantua!” 😀

 7. ”Olisitte vain ateistit ja muut homohyysärit tyytyneet kristittyihin – maahantuontimuhamettilaisten sijaan – niin elämä olisi ehkä helpompaa.”

  Sinä et ainakaan kristityistä yhtään sen parempaa kuvaa anna hyökkäämällä ateistien ja ”homohyysärien” (eli ilmeisesti ihmiset, jotka eivät julista homovihaa?). Onneksi et taida edustaa keskivertokristittyä.

  ”Sitä saa mitä tilaa.”

  Me homojen oikeuksiin ja tasa-arvoon uskovat ateistit emme ole tilanneet senpuoleen mitään muslimeita eikä kyllä myöskään teikäläisen kaltaisia mulkku-kristittyjä.
  Voisitte homofoobikko-hihhulit ja konservatiivit perustaa oman valtion niiden islamistien kanssa ja vihata siellä ateisteja ja homoja aivan keskenänne. Se viha teitä nimittäin näkyy yhdistävän.

  ”Nauran siksi, että nuo naiset ovat 99,999%:n varmuudella suvakkeja – sitä saa, mitä tilaa!”

  Huvittavaa, että samat pässit, jotka täällä keuhkoavat muslimien pahuudesta homoja kohtaan ovatkin myös itse aivan samanlaisia idiootteja, jotka haukkuvat ja halveksuvat näitä naisia vain koska olivat homoseksuaaleja ja sitten automaattisesti jotain ”suvakkeja”.

  • Tietääkseni ei kuitenkaan täällä heitellä homoja rakennusten katoilta alas, jotta he ”paranisivat taudistaan” pudotuksen aikana. Tosi kristityt puhuvat ”eheyttämisestä” – huom. puhuvat – uskoon tulon aikaan saamasta ”mielen” muutoksesta aivan kuten syvimmässä kuilussa oleville alkoholisteille tai huume -narkkareille on tapahtunut todistettavasti. Loppujen lopuksi onnellisen lopputuloksen kannalta on sama uskooko mihinkään vai ainoastaan sattumaan. Tärkeintä on, että edes joidenkin ihmisten helvetillinen riippuvuus huumeisiin tai alkoholiin katkeaa ja he saavat itselleen uuden elämän ja mahdollisuuden vapaana tuosta orjuudesta, joka on hallinnut jokaista tuskaista minuuttia heidän elämässään.
   Lähinnä täällä kommentoivia pistää harmittamaan homojen ja lesbojen vihreän liikkeen ”aktivistien” epä-älyllinen ja itsetuhoinen toiminta tukemalla sokeasti muslimeja, jotka ovat se pahin asia, mikä vain olla voi seksuaalivähemmistöjen suhteen. Sama tulee pätemään myös vääräuskoisten heterojenkin kohdalla, sillä Islamilainen maailma ei tunnusta alkeellisimpiakaan ihmisoikeuksia ja demokraattisia länsimaisia periaatteita, jotka takaavat yhteiskunnassa humanismin ja suvaitsevaisen suhtaumisen, joka merkitsee ainoastaan mielipidetasolla olevaa vastakkainasettelua, eikä pelkästään veristä teurastamista oman kantansa tekemiseksi tietyksi. Läntisissä maissa nimenomaan homot ja lesbot ym. ovat itse olleet se aloitten tehnyt osapuoli kärjistääkseen suhteita muihin yhteiskunnan jäseniin eli heteroihin julistamalla heitä vastaan avoimen sodan vaatimuksineen ehdottomaan antautumiseen ja kaataen kaikki syytökset perinteiisiä perhearvoja kunnioittavien niskaan syyllistäen ja tuomiten kaikesta mahdollisesta rikkomuksista sekä sortotoimista, joita he ovat syytäneet seksuaalivähemmistöjen niskaan lähtökohtaisesti jo pelkällä olemassa olollaan.

  • Voi voi kun jopo lähti pahasti keulimaan. 🙂 Jopo ei näköjään ole perillä alkeellisimmastakaan kausaliteetista mitä tulee kristitty-musu-ateisti -kuvioon. Olette vuosikymmeniä ajaneet kristityt hiljaiseksi marginaaliksi ja saaneet aikaan hengellis-uskonnollisen tyhjiön, jota sitten musulmaanit ovat tulleet täyttämään. Maailma ei tule olemaan koskaan vailla uskontoja, mutta koska teille ei kelvannut Jumala, niin ottakaa sitten vastaan saatana.

   ”…Vihata ateisteja..” ?? He-he 🙂 Oma täysin ala-arvoinen melskaamisesi ja hormoneillesi antautuminen(kun argumentit loppuvat) todistavat kyllä täysin päinvastaista. Itse ainakaan en vihaa teitä ateisteja sinänsä, mutta vihaan kyllä käytöstänne ja tekojanne joilla olette tämän(kin) maan täyttämässä musuilla. Katsopas vaikka Unkaria tai Tsekkiä: näiden maiden vahvat pääMIEHET ovat kristittyjä ja haluavat pitääkin maansa sellaisena. Ei niissä maissa ole mitään ongelmaa musuista eikä katoilta lentelevistä hinteistä.

   ”Voisitte homofoobikko-hihhulit ja konservatiivit perustaa oman valtion nilliti-nilliti…”

   Meillä on jo sellainen: Suomi. Tai siis oli ennen kuin sekulaarit humanistit pilasivat sen. Ja perustapa kuule häviävän pienen vähemmistön edustaja itse se oma utopiasi minne lystäät, missä saat toteuttaa luonnonvastaista viettiäsi tahtosi mukaan eikä kristofobiasi tarvitse triggeröityä ja ilmetä lapsellisena mutta toisaalta huvittavana angstina. 🙂

  • Yritätkö sanoa, että muslimimaissa ja sekulaarikristityissä maissa menee esim. homoilla ihan yhtä hyvin? 🙂

  • Siinä on taas yksi vajakki vetänyt herneen nenään. Vaikka lännessä kaikki ihmiset eivät homostelua pidä minään normaalina toimintana, niin en tiedä yhtäkään järjestöä tai tahoa täällä olevien muslimien lisäksi, joka haluaisi mm. tappaa homot.

   Suvakki vajakki osoitti ajatuskyvynsä rajat. Islamofasismin ja kansallismielisten vertaaminen ja saamaan koriin laittaminen asian tiimoilta on vähän sama, kuin pitäisi papattia ja käsikranaattia yhtä vaarallisena. Tai vähän niinkuin pitäisi kofeiinia ja crackkia yhtä vaarallisina aineina.

   Ironisintahan tässä on tietenkin se, että ne tahot joita tämäkin intoilija dissaa olisivat käytännössä ainoa järkevä liittolainen lbgt ihmisten tulevaisuuden turvan kannalta, mutta ilmeisesti henkinen kyvykkyys ei riitä käsittämään tätä tosiasiaa.

   • Olet asian ytimessä.

    On järjen ulottumattomissa se asetelma, että valkoinen heteromies olisi jonkun lesbo/homopariskunnan vihollinen numero yksi.

    Se valkoinen heteromies on ainut keino varmistaa se, että lesboilu&homosteluelämää voi jatkaa jatkossakin ilman muiden interventioita tai vainoa.

    Islam nimittäin ei kysele, eikä neuvottele, vaan se murhaa.

    Joissain tapauksissa homosteluasiaan toki voidaan suhtautua pilkallisesti, mutta niinhän monesta muustakin asiasta tehdään pilkkaa.

    Jokainen varmasti loukkaantuu jostakin, mutta se onko jollakin syytä loukkaantua jostakin, on täysin toinen kysymys.

 8. Samaan aikaan Suomen ”ennakkoluulottomat” kannattavat suurmoskeijaa. Liekö Saudi-Arabia luvannut tukea pride-kulkueillensa. Tai kenties jättimäisestä rakennuskompleksista on jo varattu tuhat neliötä vähemmistöseksuaalien käyttöön.

  No joo, periaatteessa on vaikea ymmärtää, jos joku kaivaa itselleen kuoppaa Kiinaan asti, eikä vielä Pekingissäkään tajua, mitä on tehnyt, mutta sitten muistaa miten uskomattomiin asioihin ihmiset ovat ideologisista syistä suostuneet uskomaan, että eihän tässä mitään uutta ole.

 9. ”Vakuuttelimme toisillemme, että me emme ole ennakkoluuloisia.”
  .
  BUHAHAHAAA!!! Oiskohan ehkä vähän kannattanut olla. Onhan se pirun ikävää, kun reaalimaailma ja ideologinen unelmahöttö kohtaavat.

  Ainoa ilo mitä monikulttuuri näköjään mukanaan tuo näyttää olevan vahingonilo. Ja pystyn olemaan vahingoniloinen ainoastaan silloin, kun tätä paskaa kannattavat saavat itse maistaa omaa rikkauttaan. Silloin tuntuu hetkellisesti, että on edes jotain oikeutta tässä maailmassa, mutta vain hetkellisesti.

 10. Voisi olla vahingoniloinen, että tätä te olette pyytäneet, että nauttikaa nyt. Mutta kun suurin kärsijä on pieni lapsi, ei oikein jaksa sanoa enää mitään. Toivottovasti oppivat, mikä ero on realiteettien tunnustamisella ja ennakkoluuloilla.

  • Se pikku lapsi tulee kärsimään ihan ilman ählämilähiötäkin. Vaikea uskoa, että hirveän normaalia skidia kasvaa kahden lesbon suhteesta. Sitä skidiä tullaan kiusaamaan koulussa alusta lähtien, koska kaikkia normista poikkeavia kiusataan surutta, koska semmoisia ne lapset on.

   Tarina ei kerro onko isää kuvioissa, mutta todennäköisesti ei. Jos poikalapsi kasvaa ilman miehenmallia, niin se jättää lähestulkoon aina jäljen joka näkyy myös aikuisena.

  • Heh joo, vähän samaa tuli pohdiskeltua kun tuon stoorin luin.

   Lapsi tuskin on saatettu alulle ihan luonnollisin metodein? Jos naiset ovat todellisia umpi-lesboja ettei normaali sukupuoliyhdyntä miehen kanssa kelpaa, niin aina on olemassa keinohedelmöitys. Artikkelin mukaan kyseessä on viisikuinen lapsi eli hänet on n. 14 kuukautta sitten (keino)hedelmöitetty, ja daamien lovestoori on kestänyt ilmeisesti jo vuosia, koska he ovat asuneet 3 vuotta tuossa vapaamielisessä kunnassa.

   Tässä tulee muutama skenaario mieleen
   a.) joku mies on houkuteltu sukupuoliyhdyntään
   b.) jollei naiselle maistunut ”se”, niin sitten miestä on pyydetty vetämään ”kuivat kuppiin”
   c.) hedelmöitysklinikalla on laitettu jonkun hra X:n ”liemet” luonnollista tietä pitkin naisen kohtuun

   USA:ssa on muistaakseni ollut sellaisia keissejä, kun lesbopari on eronnut niin spermat luovuttanut mies on tuomittu maksamaan lapsesta elatusapua?! Vaikka alunalkaenkin ehtona oli ollut se ettei mies sitoudu muuhun kuin siemennesteensä luovuttamiseen ja hän ei ole lapsesta elatusvelvollinen, lesboparillehan se kuuluu kun he sitä lasta niin haluavat.

   Tarinan opetus, älä milloinkaan luovuta siemennesteitäsi tällaiseen hömpötykseen!

 11. Eihän kenenkään pitäisi yllättyä tuosta. Britanniassa jossa, kuten kuulemme aina, ehdottomasti suurin osa muslimeista ovat maltillisia ja maallistuneita, 51% muslimeista on sitä mieltä että homoseksuaalisuus pitäisi olla laitonta. Islamia millään tasolla tukevat homot ovat yhtä epäloogisia ja todellisuudesta irtautuneita kuin juutalaiset jotka tukevat kansallissosialismia. Paitsi että ensimmäisiä on, toisia tuskin.

 12. Kannattaa aina tutustua tuntemattomaan alueeseen, ennen kuin muuttaa sinne. Tilastot auttavat, mutta mikään ei korvaa kävelyä vaikkapa perjantaina iltapäivällä. Kuuluuko rukouskutsuja. Onko ostarilla pottunokkia vai mustakaapuja enemmän. Kierteleekö löyhiä kaveriporukoita. Uskaltaako kävellä iltasella.

  On harmillista, että se on mennyt näin vaikeaksi. Ei 1980-luvulla ollut mitään hätää edes Rinkebyssä, eikä varmaan Vollmossessakaan. Naiset luulivat, että Tanska on samanlainen kuin heidän lapsuudessaan. Ei ole.

  • Unohdit muut aistinvaraiset havainnot eli kirveleekö silmiä autonrenkaista nousevan savun takia ja onko paikallisilla asukkailla tapana järjestää autogillejä. Onko säätiedotteessa välillä lievää kivi- ja lyijysadetta ja niin edelleen.

  • Rehellisen valemedian ominaisuuteen kuuluu elimellisesti lähteiden huolellinen merkitseminen ja julkaiseminen – yleensä jopa suora linkkaaminen – kuten täälläkin.

   Vastuullinen media taas ei suoriudu tästä hommasta miltään osin. Kommentointi on kielletty ja mielipiteet sekoitetaan informaatioon surutta.

 13. Ja mitähän pariskunta on tehnyt muuttaakseen asiaa? Muuta kuin uhriutunut?

  Eikös juuri ne sateenkaari-ihmiset toitota että ”Rapefugees wellcoe”?

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here