Vastuullinen media: Tukholman terrori-iskulla oli positiivinen vaikutus

9
924

Iggy-koira ja neljä ihmistä eivät kuolleet turhaan Tukholman Drottninggatanilla. Itseään vastuulliseksi väittävä media on nyt mielissään, kun terrorisattumus näyttää lisänneen uskoa tulevaisuuteen Humanitäärisen Suurvallan asukkaiden parissa.

Sifo-tutkimuslaitoksen ennen Tukholman kruisailutapahtumaa tekemässä kyselyssä 43% ruotsalaisista kertoi asioiden Ruotsissa menevän päin Prinkkalaa, kun 32%:n mielestä Onnela jo häämöttää taivaanrannassa.

Sama kysely tehtiin uudestaan välittömästi sattumuksen jälkeen, jolloin pessimistejä oli enää 41%, kun 37% katsoo asioiden olevan menossa oikeaan suuntaan. Epävarmojen osuus oli 22%.

Luottavaisimpia tulevaisuuden suhteen ovat etenkin naiset sekä Sosiaalidemokraatteja ja Vasemmistopuoluetta äänestävät. Pidemmässä juoksussa myönteinen suhtautuminen on lisääntynyt kaikkien puolueiden parissa Ruotsidemokraatteja lukuunottamatta, joiden kannattajien mielipiteet eivät juurikaan muuttuneet.

Tuloksia voi väännellä miten vaan, mutta taivahan tosi on, että edelleenkin enemmistö ruotsalaisista ymmärtää olevansa lirissä korviaan myöten. Mutta kuka tietää, jos tapahtuisi muutama sattumus lisää…

Rakkausmielenosoitus keräsi jopa 50.000 ihmistä Sergelin torille. Yleisömeri ei vaikuta olevan kovinkaan edustava läpileikkaus Humanitäärisen Suurvallan asujaimistosta.


9 KOMMENTTIA

 1. ”Tukholman terrori-iskulla oli positiivinen vaikutus.”

  Hulluja, hulluja ja viellä kerran hulluja!!!
  Ne, jotka ovat otsikon mukaisesti tuota mieltä, ajettakoon jokaisen heidän ylitsensä EU-rekalla edestakaisin lukemattomia kertoja!!!

 2. Tukholman juomaveteen sekoitetaan ihan varmasti jotain huumetta. Mikään muu ei selitä tätä. Laittoihan Stalinkin aikoinaan fluoria juomaveteen saaden kansasta tyhmempää. Epäilen että samaa hyväksi havaittua ainetta käytetään Ruotsissa.

 3. ”Tukholma-syndrooma on arkikielinen nimitys psykologiselle tilalle, jossa panttivangeille tai muulla tavoin vastoin tahtoaan kaapatuille henkilöille kehittyy myötämielinen suhtautuminen kaappaajiinsa. Tämänlaisesta solidaarisuudesta voi seurata monimutkaisia ongelmia, kun vangitut alkavat auttaa vangitsijoitaan toteuttamaan suunnitelmaansa. Syndroomasta kärsivät vangitut saattavat antaa jälkeenpäin vangitsijoistaan heille myötämielisiä todistuksia”.

  Ei sitä Tukholma syndroomaa turhanpäiten nimitetty Tukholma syndroomaksi.

  • Eikös noissa painotuotteiissa marginaali ole se ainoa osa, jossa ei ole virheitä vilisemällä.

 4. Suvakkimedia on tehnyt hienoa tutkimusta ja toteaa että muslimeilla on mahtavan positiivinen vaikutus länsimaisiin yhteiskuntiin ja vaatii että tällaista on saatava lisää.
  Siis otetaan parikymmentä länsimaalaista (vaikka pari tutkijaa tai insinörttiä, tunneälyllä pelittävä suvakkinainen ja n.10v tyttölapsi ja 16 henkilöä ihan satunnaisotannalla) jotka muslimi liiskaa kuorma-autolla positiivisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.
  Tämä kun tehdään kerran kuussa tai viikossa niin suvakkipositiivisuus joka sydänten aukaisemisesta syntyy ylittää jopa atsteekkien hurmoksen.

 5. Kyllä naurattaisi, ellei tietäisi että samaa tulee Suomeenkin. Hesassa Vihreät sanelee pitkälti saman suunnan. Ei naurata yhtään. Lähtisin vittuun täältä, jos se olisi mahdollista. Unelma olisi autiotila Kajaanista ja mehtää pari tuhatta hehtaaria. Siellä voisin olla oikeasti vihreä. Kasvattaa omat ryytit, kalat järvestä ja riista metsästä. Vaan kun virka on täällä. Ja palkka. Se syö miestä. Raatelee. En tiedä kuinka edes kestän.

 6. Tässä tulee väistämättä mieleen orwellilainen toteamus, jossa uutisoitiin kansalaisten lakritsiannosten SUURENTUNEEN 50 grammasta 25:een grammaan.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here