Brysselin erakko aka Eiran rotutohtori ja Välimeren meritaksit

3
267

Oletko suvaitsevaisuuttasi tukenut välillisesti miljardien liikevaihdolla pyörivää ihmissalakuljetusbisnestä, missä kauppatavaran henkiriepu ei ole penninkään arvoinen ja epäkurrantit erät hautautuvat Saharan hiekkaan tai Välimeren aaltoihin? Kylkiäisenä, ihan huomaamattasi olit mukana synnyttämässä uutta ja jännitävää yritystoimintaa kotiseudullesi? Joko sinunkin kotikaupugistasi saa pizzaa ja kebabia alle viiden euron, parturoinnin alle kympillä, auton käsinpesun vahauksella 15 eurolla, minkä ansiosta rehelliset, velvoitteensa hoitamaan pyrkivät yrittäjät joutuvat laittamaan pillinsä pussiin?

Onko nyt paha olo? Eikö uni meinaa tulla simmuun iltaisin?

Ei hätää. Voit katsella Jussi Halla-aho-videon, minkä jälkeen voit taas olla ylpeä itsestäsi ja aikaansaannoksistasi.

JAA

3 KOMMENTTIA

  1. Halla-Aho seuraa suuria takinkäännön mestareita, mutta ei pärjää alkuunkaan Paavolle tai Timolle. Toisaalta, eihän Jussia kukaan ota vakavasti.

  2. Jos Hallis ei tule puheenjohtajaksi persuille, voi koko puolue nähdä auringonlaskun hyvin pian, varsinkin jos se räpeltää edelleen hallituksessa loppuun saakka terhostelijoiden johdolla, jotka on samaa takinkääntäjien sakkia kuin sika-soini.
    Halla-ahon johdolla hallituksesta eroon, sitten aktivismia eurostoliitosta eroamiseksi, eurosta eroamiseksi ja paluu sille ladulle, joka toi jytkyt ja pysyminen linjalla, niin silloin olisi vielä mahdollisuus välttää liian aikainen auringonlasku.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here