Norja jakaa turvapaikkoja islamisteille

5
475

Asyyliä vonkaavat islamistijärjestö Hizb ut-Tahririn jäsenet voivat saada turvapaikan Norjasta. Esimerkiksi Tukholman terrori-iskun tehneellä Rakhmat Akilovilla kerrotaan olleen yhteyksiä tähän järjestöön.

Maahanmuuton muutoksenhakulautakunnan tekemiä ratkaisuja selatessa käy ilmi, että useille henkilöille, joilla on tai on väitetty olevan yhteyksiä islamistijärjestö Hizb ut-Tahririin, on myönnetty asyyli. Näin on tapahtunut viimeksi viime vuonna.

Yksikönjohtaja Christine Roca Maahanmuuttovirastosta vahvistaa käytännön.

”Henkilöt, joilla on yhteyksiä Hizb ut-Tahririin, saattavat joutua vainon kohteeksi Norjasta palautettaessa, minkä vuoksi he saavat suojelua täältä”.

Muutoksenhakulautakunnasta kerrotaan, että uzbekkien ja tadzikistanilaisten jäsenyys Hizb ut-Tahririssa on peruste suojelun saamiselle Norjassa. Humanitäärisen Suurvallan median mukaan terroristi-asyylinvonkaaja Rakhmat Akilovilla oli yhteyksiä tähän järjestöön. Ryhmä itse on kiistänyt tämän väitteen.

Edistyspuolueen maahanmuuttopoliittisena puhemiehenä toimiessaan nykyinen oikeusministeri Per-Willy Amundsen suhtautui hyvin kriittisesti asyylien jakamiseen islamisteille.

”Radikaaleille islamisteille ei pitäisi ikinä jakaa kansalaisuuksia tai oleskelulupia”, Amundsen sanoi vuosikymmenen alussa.

Hizb ut-Tahrir perustettiin palestiinalaisten toimesta Jordaniassa varhain 1950-luvulla. Järjestön tavoite on pistää pystyyn suurkalifaatti, missä kaikki maailman muslimit eläisivät islamin vallan alla. Järjestö on kielletty liki kaikissa arabimaissa, Venäjällä, Saksassa, Hollannissa ja myös Kiinassa.


5 KOMMENTTIA

  1. ”Henkilöt, joilla on yhteyksiä Hizb ut-Tahririin, saattavat joutua vainon kohteeksi Norjasta palautettaessa, minkä vuoksi he saavat suojelua täältä”.

    Loistavaa logiikkaa. Samoilla perusteilla turvapaikka täytyy myöntää Isisin ja muiden terroristijärjestöjen jäsenille kuten myös useimmista Euroopan ulkopuolisista maista tulleille joukkomurhaajille ja muille vastaaville.

  2. Tätä menoa Eurooppa ja etenkin Pohjoismaat ovat pullollaan kaiken maailman islamisteja joita ”vainotaan” kun räjäyttelevät vääräuskoisia. On se kumma, etteivät rikolliset saa olla missään rauhassa mielihommissaan. Olemme sellaisten ihmisten käsissä kuin antaisi 5-vuotiaalle aseen. Sen enempää eurooppalaisilla ”vastuuhenkilöillä” ei ole kuinka joka päiväinen turvallisuutemme turvataan.

  3. Stalin, Hitler, Idi Amin, Pol Pot, Gaddafi ja Saddam Hussein olisivat sitten saaneet pohjoismaista turvapaikat pikavauhtia – kaikki edustavat hienoa kulttuuria ja ovat väkivallan uhreja kuten suurin osa Eurooppaan sotaa ja vainoa paenneista kultamunista ja huippuosaajista…

  4. Ei kukaan voi enää uskoa, etteikö meitä oltaisi tahallaan ja tarkoituksella viemässä kohti länsimaiden tuhoa. Ei voi olla pelkkää tyhmyyttä, vaan suunnitelma. Kuulttuuri-marxismi tekee sen, mitä kommunistit eivät pystyneet.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here