Rasistinen viharikos Kaliforniassa – kolme ammuttiin kuoliaaksi

2
204

39-vuotias Kori Ali Muhammad, 39, ampui kolme ihmistä kuoliaaksi Fresnossa Kaliforniassa. Sattumuksen yhteydessä 39-vuotias huusi vihaavansa pottunokkia. Siis pakollisen allahu akbarin lisäksi.

Triplamurha tapahtui tiistaiaamuna kello 10.45 paikallista aikaa Fresnon keskustassa.

Fresnon poliisipäällikön Jeff Dyerin mukaan Kori Ali Muhammad oli huutanut allahu akbarin lisäksi vihaavansa pottunokkia. 39-vuotias ampui yhteensä 16 laukausta ja onnistui tappamaan kolme henkilöä. Lisäksi Kori Ali Muhammadia epäillään muutama päivä aikaisemmin tapahtuneesta motellin vartijan murhasta.

Poliisi on pidättänyt ampujan.

Poliisipäällikkö Dyerin mukaan on vielä liian aikasta lähteä veikkailemaan, oliko kyseessä terrori-isku vai ei.

”Ei voida vielä sanoa mistä on kyse. Huuteluista voi vetää jonkinlaisia johtopäätöksiä, mutta vahtimestaria murhatessaan hän ei ollut huudellut mitään”.

Kolmen kuolleen lisäksi yksi muu henkilö loukkaantui. He kaikki olivat pottunokkaisia miehiä.

Sosiaalisessa mediassa ampuja oli paasannut normaalien Black Lives Matter höpinöiden ohella mustasta ylivallasta ja haukkunut Yhdysvaltain presidenttiä pottunokkaiseksi paholaiseksi.


LÄHDEAftonbladet
JAA

2 KOMMENTTIA

  1. Saas nährä, miten kauan tällä kertaa kestää, ennenkuin valhemeediot myöntävät rasistisen ja terroristisen taustan teolle. Viharikoksia on niin monenlaisia, muttta Suomen polliisi keskittynee vain oikeistolaisten puheiden ja ajatusten suitsimiseen, kun ne on niin kauheita…

  2. Jaa jaa… Neekeri siis puri kättä joka ruokki sitä. No, ei pidä ihmetellä jos jatkossa menee vähän huonommin.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here