Karkotettava tahtoi – ja sai 4.000 euroa

5
567

Karkotettavaksi määrätty mies sai 38.000 kruunua siitä hyvästä, että suostui lähtemään Ruotsista. Vankeinhoitolaitoksen tekemässä sisäisessä selvityksessä kritioisoidaan rahan maksua ankarasti.

Mies tuomittiin vuonna 2007 vankilaan, kun hän edellisvuonna oli yrittänyt puskaraiskata neljä naista Sundsvallissa. Vankeusrangaistus päättyi vuonna 2010 ja sen mukana annettu karkotuspäätös kielsi miestä palaamasta takaisin Humanitääriseen Suurvaltaan seuraavan kymmenen vuoden aikana. Miestä ei kuitenkaan päästetty vapaaksi, koska hänen katsottiin muodostavan vaaran yleiselle turvallisuudelle. Hänestä päästiin eroon vasta tämän vuoden helmikuussa, kun mies suostui palaamaan takaisin varmaan kuolemaan Algeriaan.

Karkotuksen yhteydessä Vankeinhoitolaitos maksoi hänelle 500 euron taskurahan. Tämän jälkeen hän sai vielä 1.000 euroa ja vielä käännytyspäivänä 2.500 euroa lisää – jotka miestä kuljettanut henkilökunta joutui nostamaan Arlandan kentän taikaseinästä.

Sisäisen selvityksen mukaan käännytysten yhteydessä on käytäntönä jakaa lähtijöille diskorahaa; 500 euroa oli linjassa tämän käytännön mukaan, mutta sapiskaa tuli, kun Vankeinhoitolaitoksen kuljetusyksikkö ylitti summan kahdeksankertaisesti.


5 KOMMENTTIA

 1. Pikemminkin pitäisi antaa vaihtoehto; jos lähde rauhallisesti niin lentokone laskeutuukin määränpäässä, jos et niin poistut kyydistä lennossa.

  • Kuinka on mahdollista että tuottavuusloikkaa ei ole saatu aikaiseksi karkotuskuljetuksiin, Libyan rannikolla on ruotsalaisten veronmaksajien rahoittamia veneitä pilvin pimein rahtaamassa väkeä, niillä rahoilla tanskalaiset voisivat järjestää edullisia luontoystävällisiä karkotettujen konttikuljetuksia esim. afrikkaan, saudeihin ja pakistaniin kaukoidän rahtireiteillä.
   Onhan suorastaan törkeää käyttää veronmaksajien rahoja yksityishenkilöiden veneilyharrastuksiin Välimerellä, häpeäisivät edes.
   Eivätkö edes vihreät ole laskeneet matujen aiheuttamaa luontoa tuhoavaa hiilijalanjäljen räjähdysmäistä kasvua ja vahinkoa biosfäärille?

 2. Ja kuka vielä sanoo, että rikos ei kannata. Kun on käytössä kaksinaismoraali, yksinkertainen virkahenkilö ja järkeä tuskin puolikas, rahastamiselle asettaa näköjään rajoja vain pankkikortin nostoraja.

 3. Tämä on jo liian absurdia jopa Absurnistanissa! Milloin aletaan ottaa käyttöön ns. maalaisjärki. Tällä tavalla toimiessa lopuvat jo köyhemmältä maksajalta rahat. Aivan kuin turisti, joka ostaisi kaikki turistirysän tai lähibasaarin tuotteet tinkimättä isoja seteleitä jo käsissään näytellen ja kadulle osan tiputellen. Olisi vielä vahvassa humalassa ja huutelisi ilmoille omaa pankkikortin numeroa ja tunnuslukua ja mainostaisi vielä omaa asuntoaan Hölmölässä ilmaiseksi motelliksi…. vai mitä Sipilä?

 4. Mistä lähtien rikollisesta toiminnasta on alettu maksamaan palkitsevasti? Miestä varmaan harmittaa kun tuli raiskanneeksi ”vain” neljä naista. Ajatelkaapa vaikka tuo kymmenkertaisena!!! Siinä sitä olisi vasta netonnut. Jaa-aj. Ehtinevätkö feministit ja muut härkkä sytämmiset naisimmeiset nostamaan vastakannetta hänen lahjomiseksi. Elleivät he tavallisuudesta ja itsensä selvyydestä huolimatta pyri saamaan peruvaa päätöstä kynsin hampain ja vellovin rytkyin. Heidän mielestään on vähintäinkin asiallista nostaa tuota korvaussummaa tuntuvasti, sillä ruotsihan on rikas maa. Jossa ei nyt kukaan tiedä kuinka heidän nyt käy ilman tätäkin miestä! Voi jopa olla niin, että tästä muodostuu ikävä rasistinen ”ennakkotapaus” ja sudenkuoppa näille lampaita raateleville Susille, joita vastaan ovat ihan kaikki ”natsit”, ”äärioikeisto”, ”kansallismieliset” ja päälle päätteeksi Jimmy Åkerson verestävine silmineen.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here