Muslimijärjestö menetti valden tuet

6
841

Ruotsin Yhdistyneet Muslimit, SFM, ei saa enää valdelta tukea. Nuoriso- ja kansalaisyhteiskuntaviranomainen MUCF katsoo, että järjestön luennoilla on puhuttu naisista demokratian aatemaailman vastaisella tavalla.

Eräällä luennolla opastettiin, että naiset eivät saa lähteä kodista ulos ilman miehen lupaa. Myös hajuvesien käyttö, paljaan ihon vilauttaminen tai värikkäisiin vaatteisiin pukeutuminen on haram. Toisella kerralla imaami varoitteli pikkutyttöjä kertomalla, että kaavuttamattomat 12-vuotiaat tytöt päätyvät helvettiin.

Tietojen tultua julki, MUCF oli pakotettu perehtymään tarkemmin yhdistyksen toimintaan.

Nyt viranomainen on tehnyt päätöksen, minkä mukaan tukien maksaminen SFM:lle lopetetaan. Lisäksi järjestö joutuu maksamaan valdelle takaisin 535.000 kruunua, mitkä se oli saanut islamofobian vastaiseen ”Stå upp! 2.0”-hankkeeseensa.

”Yhdistys on kutsunut esitelmöijiä, jotka ovat julistaneet demokratian vastaisia ajatuksia. SFM:n YouTube-kanavalla julkaisiin luennoitsijan jakamia käyttäytymis- ja pukeutumisohjeita naisille. Nämä puheet ovat ristiriidassa demokratian aatteiden kanssa, eikä SFM ole selkeästi ja yksiselitteisesti irtisanoutunut luennoitsijan puheista. On täysin selvää, että valdelta rahaa saava yhdistys ei voi kyseenalaistaa demokratian arvoja. Koska SFM ei ole irtisanoutunut puheista… MUFC:n arvion mukaan SFM:n ei voida katsoa täyttävän vaatimusta, jonka mukaan tuen vastaanottajan on toimittava demokratian arvojen mukaisesti”, viranomainen perusteli päätöstään.

”Ruotsin Yhdistyneet Muslimit eivät ole kyenneet uskottavalla tavalla vastaamaan selvityspyyntöömme. Loppupäätelmämme on, että SFM järjestönä ei täytä tuen saajilta edellytettäviä vaatimuksia, ja tästä syystä valden rahoja ei enää käytetä sen toiminnan rahoittamiseen”, Nuoriso- ja kansalaisyhteiskuntaviranomaisen osastopäällikkö Lotta Persson totesi lehdistötiedotteessa.

Ruotsin Yhdistyneiden Muslimien mielestä päätös on väärä.

”Me olemme vastanneet heille suoraan ja laittaneet vastauksen myös verkkosivuillemme, mutta siltikin MUCF on tehnyt tämän päätöksen. Ymmärrämme, että heihin on kohdistunut kova paine, mutta näkemyksemme mukaan heidän tekemänsä päätös on virheellinen”, SFM:n puheenjohtaja Wassim Goma sanoo.

SFM:n mielestä videotkin ovat jo vanhoja.

”Ne olivat vanhoja videopätkiä. Puutuimme niihin jo kauan sitten ja poistimme videot verkosta ennen kuin toimittajat ja muut saivat niistä vihiä. Sen jälkeen olemme kovasti tehneet töitä sen eteen, että yhdistys on turvallinen paikka kaikille”, housut kintuissa kiinni jäänyt Wassim Goma selitti.


LÄHDEAftonbladet
JAA

6 KOMMENTTIA

 1. Ruotsin yhdistyneet muslimit antavat ymmärtää että vääräuskoiset tekevät vääriä päätöksiä kun eivät ymmärrä antaa, muslimi vaatii myös kunnioituksenosoituksia alempiarvoisilta…
  Johan muhamettikin sanoo että se on al-lahtarin tahto että vääräuskoiset maksavat jizyaa…

  • Toisaalta näin, mutta toisaalta näkemys voi loukata korkeasaaren apinoita, että ne eivät kykene räjäyttämään ja ampumaan vääräuskoisia, eivätkä kiskomaan näiltä suojelurahoja.

   Se on kumma juttu, että terroristien ja terroristiuskonnon tuntemuksille pistetään mitään painoarvoa.
   Kaikki tuon jengin vaatimukset pitäisi täysin suoriltaan pistää mappi-ö:hön ja antaa suora määräys painua omiin maihinsa rakentamaan haluamaansa kalifaattia.

   Määräystä voidaan tehostaa kiinniotoin ja alueelta poistamisin vaikka laskuvarjoin.

   • Samaa mieltä muusta, mutta en viimeisestä kappaleesta. Se kun toimisi toisinkinpäin:

    kuvitellaan, että Suomeen alettaisiin pudottaa laskuvarjoilla satojatuhansia arabeja, jotka ovat hankkiutuneet vaikkapa Venäjälle, tuhonneet sitten passinsa ja muut asiakirjansa ja hakeneet turvapaikkaa valehdellen olevansa Suomen kansalaisia. Kun heitä ei tietenkään sellaisiksi tunnustettaisi, heitä alettaisiin siitä huolimatta pudottaa laskuvarjoilla, eikä asialle voitaisi tehdä yhtään mitään.

    Mikäli tällainen tilanne jostain syystä toteutuisi, asialle tietysti voitaisiin tehdä paljonkin. Juuri sitä samaa tekisivät Suomenkin suuntaan ne arabimaat, joihin Suomi pudottelisi väkeä, joita kyseiset maat eivät kansalaisiksiin tunnustaisi.

    • Pelottava skenaario! Tuskin nukun ensi yönä.

     Jospa puijaamme hieman ja väitämme viemämme heidät abi-risteilylle lukiotyttöjen kanssa. Kaikki innoissaan rynnivät laivoihin, mutta paljastuukin, että kyseessä on arabi-risteily. Ruotsin päässä annetaan väärennetyt VOKkikortit ja neuvotaan, miten päästä perille. Ruottalaiset tietysti ihmettelevät, mistä moinen yleisöryntäys ja alkavat soittelemaan Suomeenkin. Emme vastaa puhelimeen.

 2. RASISMIA! Nyt äkkiä hukuttamaan pikkupoika, ja kuvia nettiin! Eiköhän fyrkkaa rupee tulee kun kuukaudessa Ruotsiin tulee miljoona muslimiveljeä lisää.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here