Kolme nuorukaista vangittiin joukkoraiskauksesta

5
594

Teinitytön epäillään tulleen joukkoraiskatuksi pääsiäisenä Tukholman Södermalmilla sijaitsevassa asunnossa. Sattumuksesta epäillyt kolme parikymppistä nuorukaista vangittiin keskiviikkona.

Kaikki nuorukaiset kiistävät rikoksen.

”Esitutkinnan salaisuudesta johtuen en puhu nyt mitään todisteaineistosta”, syyttäjä Kristin Morén sanoo.

Vangittua nuorukaistrioa epäillään törkeästä raiskauksesta, mikä tapahtui paremman väen Södermalmilla huhtikuun 16. päivän vastaisena yönä. Nuorukaiset otettiin kiinni rikospaikan lähistöltä.

Syyttäjän mukaan joukkoraiskattu on teinityttö. Epäillyt nuorukaiset otettiin kiinni rikospaikalta jo raiskausyönä ja heidät vangittiin myöhään keskiviikkona todennäköisin syin joukkoraiskauksesta epäiltynä.

Enempää yksityiskohtia syyttäjä ei suostu kertomaan, joten ne joutuu kaivamaan esille muualta.


5 KOMMENTTIA

 1. Taas kerran tulee mieleen kysymys:”Miksi tyttö oli noiden mukana?”. Onhan se selvää että jos sosialisoi millään tavalla matujen kanssa, joukkoraiskauksen mahdollisuus on olemassa. Ja jos ei sosialisoi, niin silloin matut voivat koittaa ainoastaan puskaraiskausta.

  100m hajurako erivärisiin pitää todennäköisyyden pienenä.

  • Minkäpä sille voi, jos tyttö on pienestä pitäen kuullut ensin lastentarhassa ja sitten peruskoulussa pelkkää monikultturi-taqiyyaa muslimien ja afrikkalaisten kaikinpuolisesta ihanuudesta. He ovat aivan samanlaisia kuin mekin ja jakavat kaikki meidän kannattamamme arvot kanssamme.

   Jos joku ei sitä usko, menköön toki rohkeasti tutustumaan heihin, niin huomaa heti typerät ja lapselliset ennakkoluulonsa vääriksi; ellei mene, on rasisti! Kun totuus sitten iskee täydellä voimallaan päin näköä, on liian myöhäistä.

   Kyllä minä vaatisin syytettyjen penkille näiden raiskareiden viereen tuomiolle myös nämä ammattivalehtelijat, jotka tahallaan aivopesevät ymmärtämättömiä keskenkasvuisia tyttöjä näiden ihmisenmuotoisten petoeläinten saaliiksi ja nostavat siitä vielä palkkaa.

 2. Ruotsissa näköjään harrastetaan nykyisin ainoastaan gb-meininkejä. Mikähän kumma Peterssoneihin on mennyt?

 3. saas nährä koska jos koskaan tästä ajasta aletaan kertoa millaista se oli. Kuinka oli vaan oltava hiljaa jos edes ymmärsi että ollaan menossa helvettiin vuoritiellä bussissa ilman jarruja. Muuten loppuu duunit toimittajana, näyttelijänä, opettajana jne. Varmaan agendalla on ollut koko ajan että ajattelun välineet on poistettava seuraavaksi. Kaikki totuusmedian päätoimittajat onkin jo tarkkaan poimittuja oikeaa asiaan uskovia kuin keskitysleirien komendantit. Jätetään kertomatta samat asiat joka mediassa. Kaksi viidestä ei enää äänestä mutta virkaloinen ja kepuloinen kyllä äänestää. Sikäli jos uskomme GoldmanSachsin järkkäämiin vaalituloksiin.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here