Ruotsin poliisiylijohtaja haluaa kasvattaa ”no go” -alueitten lukumäärää

6
831

Ruotsin poliisiylijohtaja on päättänyt ensi kuussa päivittää listan ”no go” -alueista, joita Seura-lehden uuninluukunkolisuttelijan halpis-version mukaan ei ole olemassa.

Ruotsin Radion mukaan Ruotsin poliisiylijohtaja Dan Eliasson tulee toukokuun aikana päivittämään listan maan ”no go” -alueista.

Kehitys kehittyy, mikä tarkoittaa sitä, että erityisen haasteellisten alueiden määrä tulee nousemaan viidestätoista kahteenkymmeneenkolmeen.

Ja tälle Seura-lehden sankarille – jonka mukaan ”no go” -alueista puhuminen on vain osa kansainvälistä muukalaisvastaista viestintää esimerkkinä maahanmuuton seurauksista – sellaisia terveisiä, että voit kutsua näitä väriseviä lähiöitä vaikka jukujuku-maiksi. Se ei muuta tosiasiaa, että ne eivät ole kivoja paikkoja, eikä kukaan siellä lue Seuraa.

Ihan poliisin oman määritelmän mukaan jukujuku-maassa:

 • Kansalaiset eivät halua todistajiksi oikeustapauksissa
 • Poliisilla on vaikeuksia suoriutua tehtävistään
 • Väkivaltaa edistävä uskonnollinen ääriajattelu rehottaa
 • Lähistöltä löytyy toisia haasteellisia alueita
 • Rikollisia on pilvin pimein

Kaikkein alhaisimpia ovat nämä pellet, jotka eivät Hyvinä Ihmisinä voi hyväksyä todellisuutta sellaisena kuin se on. Kammottavin esimerkki tällaisesta toiminnasta on Oikein Ajattelevien vuosia jatkunut vakuuttelu, että ”rikollisuus vähenee koko ajan” ja kuinka ”Ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi kuin nyt”.

Jos kerran asiat ovat näin hemmetin hyvin, niin miksi ihmeessä juuri nyt puolueet Ruotsissa nokittelevat toisiaan sillä, montako tuhatta uutta poliisia Ruotsiin tarvitaan?


6 KOMMENTTIA

 1. Kaipa ne ongelmat ratkeaisi vähemmälläkin määrällä, jos ja kun näille polliiseille annettaisin oikeus ja mahdollisuudet ratkaista ongelmia muullakin keinoin kuin dialodilla ja pullahalaamisella. Ei mulla muuta, rikkaus on katsojan silmässä vai miten se meni…

  • Rikkaus on kokijan keuhkoissa puukon muodossa sekä kokijan anaalissa tai vaginassa riippuen rikastajan preferensseistä.

 2. Jännä kuinka kukaan TÄYSIN paskaapuhunut Turun tosentti tai toimittaja ei ikinä joudu mihinkään vastuuseen. Vaan kuka sen tekisi koska komendantit Mekka Pervola, Karvanen, Vainio jne Hyysäristä puhumattakaan…
  Uskon hyvin että edelleen kun lopulta germaanit joukolla suuttuu seemiläiset liiskataan kuin torakat. Siinä menee toki moni syytönkin tai melko syytön. Sitten on osalla koska-kasvatus-neidiksi ainakin sillai hirveetä mitä olemmekaan tehneet. Uskon hyvin että kaikki ne on jo lähteneet poliisista jotka vaan ovat päässeet muihin tehtäviin… vaikka ikealle myymään lastulevyä. Hieman huolestuttaa kuinka feminisaatio jarruttaa luonnollista kehitystä joka tulee purkautumaan sitä kovemmin.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here