Kunnanhallituksen puheenjohtaja jäi sairaslomalle tv-ohjelman jälkeen

3
574

Sigtunan kunnassa on noussut poliittinen myrsky Ruotsin telkkarin tutkivan journalismin Uppdrag Granskningin paneuduttua väitteisiin, joiden mukaan kunnassa toimii hyvä veli-verkosto.

Ohjelman jälkeen kunnanhallituksen puheenjohtaja Ibrahim Khalifa (S) jäi määräämättömäksi ajaksi sairaslomalle ja Liberaalit päättivät maanantaina pitämässään pikakokouksessa katkaista kaiken yhteistyön demareiden ja islamistisen ympäristötuhopuolueen kanssa.

Liberaalit olivat jo aikaisemmin vaatineet Khalifan eroa, mitä kunnanhallituksen puheenjohtaja oli kommentoinut seuraavasti:

”On puolueen asia kommentoida minun uskottavuuteeni liittyvissä asioissa. Oletan että puoluehallitus katsoo ohjelman, arvioi siinä esiin nousevien asioiden perusteella ja tekee siitä omat johtopäätöksensä”.

Uppdrag Granskningin jaksossa kerrottiin, miten erinäisistä asioista oli tehty päätöksiä epäilyksiä herättävällä tavalla ja kuinka päätökset näyttivät suosivan kunnassa notkuvaa syyrialaisvähemmistöä. Erityisesti ohjelmassa valaistiin kunnanhallituksen puheenjohtajan Ibrahim Khalifan ja paikallisen yritysmaailman johtohahmon Ismet Karademirin välisiä kytköksiä.

Demarit ovat luvanneet toimittaa Ruotsin telkkarille oman vastiineensa, mutta islamistisesta ympäristötuhopuolueesta ei ole löydetty ketään kommentoimaan asiaa.


3 KOMMENTTIA

  1. Kun persuus kärähtää, niin silloin se palaa ja sen jälkeen täytyy jäädä ”saikulle”.
    Klaanit hallitsevat ruotsin kunnalliselämää ja se sama on hilkun päässä Hölmölässäkin. Onhan kunniakansalaisilla äänioikeus kunnallisvaaleissa. Kohta kaupungintalojen lipputangoissa leihuu Islamin lippu. Ihqua!

  2. Siitä jatketaan mihin kotomaassa jäätiin: Mikään ei liiku tai onnistu ilman ruskeita kirjekuoria.

  3. Ja kun joku palaa, omat hoitavat sen sairauslomalle ja pois ennestäänkin haluttoman median silmistä. Nåjaa, hyväveli toimii.

VASTAA

Please enter your comment!
Please enter your name here